icon

Manželova reakcia na bývalú

4. apr 2025

Dnes sa mi stála taká zvláštna vec. Išli sme s manželom do Tesca. Ako muž hľadal miesto na parkovisku prechádzala jeho bývalá ( keď sme ešte len spoznávali vravel mi, že svoju ex ľúbil a keby nemali nejaké nezhody, že by si ju vzal za manželku. Rozumeli si vo všetkom). Ja som ju videla (on nevie, že viem ako vyzerá. Ja som našla jeho staré fotky s ňou) muž keď ju videl normálne dostal paniku a hneď sa vyhovoril, že v kauflande majú lepšie akcie a otočil auto smer Kaufland. Odkedy sme doma je ticho a radšej sa vyparil na záhradu. Neviem čo si o tom myslieť

Strana
z2
feuille
5. apr 2025

Možno sa len hanbil za to ako v ten deň vyzerá. Alebo za teba 😆

srbskalizzy
5. apr 2025

Ja ti dam iny pohlad ako to ze.to nema uzavretr.
Mozno mu niecim velmy ublizila a je lahsie sa snou nestretnut, neprijst priamo do kontaktu a to ze ju videl v nom vyvolalo zle spomienky.
Sama mam v zivote cloveka ktoreho vidim uz z dialky sa pracem hoc aj do kanala pretoze mi vyvolava jeho pritomnost panicke ataky.

morpheuss
5. apr 2025

Tiež som pred časom stretol v Tescu svoju bývalú a ak by som mal možnosť, reagoval by som možno rovnako ako tvoj manžel. U mňa to bolo tak, že po nákupe som sa postavil do radu pri pokladni a zrazu sa osoba predo mnou otočila a pozdravila ma. Bola to ona. Keďže sme spolu 20 rokov nekomunikovali a dosť mi pri rozchode ublížila, moja reakcia bola, že som znervóznel a začal som sa vo vnútri triasť. Proste všetky tie potlačené emócie ako keby vyplávali znova na povrch. Prehodili sme nejaký small talk, ale hanbil som sa za seba. Je mi úplne ľahostajná, to viem určite, ale napriek tomu som znervóznel ako neskúsený puberťák. Proste všetka tá potlačená bolesť a hnev okamžite vyplávali a mal som trému ako keby predo mnou stála Jessica Alba. A serie ma to doteraz, lebo pri mne stála manželka a ona si nezaslúži, aby som bol z nejakej ženy taký vyklepaný. Pritom to mám v hlave upratané, s manželkou som 20+rokov a moja ex jej nesiaha ani po členky.

mischy00
5. apr 2025

Nemusí to znamená nič, nechcel ju vidieť a nemá potrebu ju ani zdravit. Chcel v kľude nakúpiť,možno len nechcel striehnut v každej uličke, či sa nestretnu.
Spanikaril a keby sa ho aj na rovinu spýtať, možno by ani nevedel sám prečo sa tak zachoval. Podľa mňa keby sú v kontakte, je rád že ju môže ocumovat aspoň pri nákupe a nie ze by zdrhol.

petulda333
5. apr 2025

@srbskalizzy ja to iste. A to preslo 20r... Ked ho vidim,pakujem sa prec

vanilkovazmrzka
5. apr 2025

No tak niektorych byvalych ked niekde uvidim tiez instinktivne zvrtnem opacnym smerom aby som sa im vyhla. Tak sa s nou nechcel vidiet, vratilo to spomienky, mal ju (a stale ma) nejakym sposobom rad. Ty bud rada ze sa jej radsej vyhol lebo stretnutie tvarou v tvar a pripadny rozhovor by mohli sposobit este viac “problemov”

fion22
5. apr 2025

Ako keby vidím, že môj ex ide niekam, kde chcem ísť aj ja...a bolo by možné ešte zmeniť smer...tak by som to urobila...a nie nič s ním už nemám, všetko spracované, neprechovávam k nemu city atď. ..ale proste nemala by som najmenšiu chuť sa s ním stretnúť, a to sú už roky ...
...no jasné, že je doma ticho, keď si sama....choď do tej záhrady za ním

pbra40
5. apr 2025

Sama sa necitim komfortne, ci stretnem ex alebo aj osoby zo zakladky napriklad. Tiez sa vyhybam, ak mozem

petronelag
5. apr 2025

@mischy00 Ale zase možno nechcel, aby súčasná manželka videla, že oni naďalej komunikujú celkom dobre.
Teraz ona nevie, či sa s bývalou nechcel stretnúť preto, lebo už za tým chce urobiť čiaru alebo preto, aby manželka nevidela, že naďalej vychádzajú celkom dobre.
Ale pýtať sa ho, by mohlo mať následky.

autor
5. apr 2025

Večer prišiel ku mne a normálne rozprával pozeral so mnou film Anna a Kráľ a to nemá rád takýto žáner 😂 cítil sa previnilo? Čo ja viem. Ak ju má ešte rád takým nostalgickym spomienkovým spôsobom to by mi asi nevadilo. Prežili predsa spolu pár rokov. Asi to v sebe nebudem riešiť. Spýtať sa na ňu nespýtam, tak by som sa zbytočne trápila

srbskalizzy
5. apr 2025

@petulda333 presne toto...nech to je akokolvek dlho otočka a prec

romino
5. apr 2025

Nic zahadne za tym nehladaj. V kauflande mavaju naozaj lepsie akcie.

ladybarbora
5. apr 2025

@romino podla mna zabudol Tesco clubcard tak sa vyhovoril na byvalu ze musi zdrhnut

lalenka33
5. apr 2025

Inak netrpíš halucináciami alebo inými bludmi? Píšeš, že on nevie, že ty vieš, ako ona vyzerá. Tak prečo by pred ňou utekal?
Keby s ňou niečo akože riešil, tak by asi ona vedela, že má ženu a deti a neprihovorila sa ti v Tescu.
Keď čitam niektoré diskusie, čo dokážu ženy vymyslieť v hlave, aké príbehy, tak normálne nechápem.

autor
6. apr 2025

@lalenka33 jja bludmy netrpím. Ak by sme ju stretli tak by sa rozprávali a tým pádom by som sa spýtala kto to bol. Alebo aj pred ňou by som sa to spýtala. A keď ona prebehpvala cez cestu od parkoviska k Tescu obaja sme ju videli a ja svojho manžela poznám, ver mi, že bol zaskočený, keď ju uvidel a v tom hneď stočil volant, že ideme do kauflandu

joannita
6. apr 2025

Ja som tak stretla pred nedávnom v Tesco moju bývalú krátku známosť a schovala som sa pred ním v regáli s pečivom. Keď som si myslela že je z dosahu, vyštartovala som k pokladni zaplatiť. On ma však videl keď platil pri inej pokladni , zaplatil skôr ako ja a počkal ma pri tej mojej, kým zaplatím, aby sme pokecali 😂

pralinka25
6. apr 2025

@joannita 🙈😀

pralinka25
6. apr 2025

inak skoda ze si v ten den za nim do tej zahrady nesla alebo sa aspon neopytala ci je ok ze sa ti zda ze od tej cesty do tesca nie je vo svojej kozi.

miroslava21
6. apr 2025

Inak ako je mozne, ze si sama zena adoptuje deti bez suhlasu partnera? To je aj mozne? Doteraz som si myslela, ze nie. Kedze je to zlozity a dlhu proces, pri ktorom skumaju uplne vsetko

autor
6. apr 2025

@miroslava21 ona ich mala v pestúnskej starostlivosti. Ja som sa nikdy nepýtala viac. On mi vravel, že on s tým nesúhlasil. Ona si ich brala sama, nie s partnerom. Neskôr ešte boli chvíľu spolu, po čase sa rozišli

Strana
z2