icon

Manželova reakcia na nájdenú brošňu

16. mar 2025

Mám teóriu a rada si vypočujem či máte takú skúsenosť. S dcérou sme našli brošnu,na ktorú som poznamenala keďže nikoho nie je. Že Boh vie čo mal náš ocino za ženskú návštevu. Pre mňa sranda. On sa neskutočne vytočil aj za nadával. Myslite,že je možné že som udrela na nôtu a je to možné? Brošňu má od Babky ale nepamätala si😉. Mám teraz chrobáka v hlave.

Strana
z2
sashulla
19. mar 2025

Tak neviem ako sa doma rozprávate. U nas by to muz pochopil ako srandu a dieťa by sa pridalo. Tiež záleží akým tónom si mu to povedala... Ak by môj muž reagoval podrazdene zbystrila by som. Ak však nie ste zvyknutí na takýto typ komunikacie, tak sa ho to naozaj mohlo dotknúť. Hlavne jeho mužského ega. A som prekvapená kolka časť žien je z tohto zhrozená... takže vedz ze sú aj muži ktorí sa zasmejú a pridajú sa ...

mantilka
19. mar 2025

@maury Nie úplne je to tak, že ak jej by to nevadilo, je to v poriadku. Každý máme inde postavené hranice a mali by sa akceptovať.

maury
19. mar 2025

@mantilka a to som kde napísala ? Čítam znovu môj komentár a ja to tam nevidím. Napísala som, že pokiaľ takéto označovanie jej nevadí, tak chápem, že to môže inak vnímať. A nie, že ak by jej to nevadilo, je to v poriadku. To je rozdiel

mantilka
20. mar 2025

@maury" Takže pokiaľ takéto označovanie tebe nevadí, tak chápem, že to inak vnímaš. Ak by to tebe vadilo, tak by to bolo úplne stupídne, keby si to robila druhému."
"Chápem, že to inak vnímaš" je z môjho pohľadu akceptovanie.
Ale môže byť, že si to tak nemyslela.
Lebo autorka to tak môže vnímať a v tom prípade druhá veta neplatí.

maury
20. mar 2025

@mantilka preboha čo tu riešiš. Potrebuješ sa navážať alebo chceš nejaký konflikt. Písala som CHÁPEM, ŽE TO MÔŽE VNÍMAŤ INAK. Pisala som, že podľa mňa reakcia nebola v poriadku ale keď potrebuješ si niečo dokazovať , tak si nájdi niekoho iného. Naozaj nemám chuť a energiu sa s tebou doťahovať. Pekný deň

milanemila
20. mar 2025

Podla mna je absolutne nevhodne mat taketo reci a riesit toto pred dietatom…brosna patrila dcere a bola od babky ako pises, takze ano aj mna by sa dotklo kebyze moj muz ma takyto komentar neopravnene na mna a este pred detmi 🤷🏼‍♀️
To preco mas podozrenie na neveru uz musis vediet ty, lebo zrejme ta dovera je nastvrbena, ked ho rovno obvinis, ze si k vam domov nosi zeny.

mantilka
20. mar 2025

@maury to bolo vysvetlenie a nie dokazovanie ale evidentne potrebuješ mať navrch. Dobrú chuť k obedu.

laurika999
22. mar 2025

Má za ušami, preto reagoval tak impulzívne. Najlepšia obrana je útok. ( pre neho )

Strana
z2