icon

Manželova tajná komunikácia s inou ženou

17. júl 2025

Prosím čo robiť? Dnes som zistila, keď som synovi púšťala mužov telefón, že si manžel píše s inou ženou ktorú nepoznám, a ani mi o tom nepovedal. Samozrejme hneď som ho konfrontovala, že vraj to je kamoska. Volá ju na kávu a na výlet. Sme spolu 10 rokov.mame dve deti. Keby to bola kamoska asi o nej viem. Tvrdí mi žeby mi povedal keby išiel, čomu neverím. Najviac ma vytáča, že človek ma pocit aký harmonicky vzťah a v sekunde moja dôvera je fuč. Som hlúpa, že to riešim? Nechali by ste to tak? Či by ste mali nervy ako ja? 😞

Strana
z2
nikoleta999
17. júl 2025

Nie, normálne by som mu dnes večer oznámila, že som volala LEN kamoša na kávu a výlet a keď pôjdem, tak mu dám vedieť a vybavené... Aký požičaj, taký vráť ...

pralinka25
17. júl 2025

Zenaty chlap a otec nema co cudzie zenske volat na vylety. Tam nech vezme deti a venuje im cas.
Za mna toto do vztahu nepatri. Ine su dlhorocni kamosi v ramci nejakych hranic ale toto ne.

pralinka25
17. júl 2025

A este by som mu povedala ze si to doma poriadne presral. Nie rozhodne by som to nenechala len tak.

anonym_4a76bc
17. júl 2025

@anonym_autor typickí muži. V tak dlhoročnom vzťahu sa im jedna žena už zunuje, už je obkukana a samozrejmosťou. Muži sú lovci a potrebujú hľadať ďalej, loviť. Nevravím že úplne všetci ale väčšina áno a to mi nikto nevezme. Mnoho žien si myslí že má doma anjelika ale keby nazreli do mobilu tak by boli milo prekvapene. Len rozumní chlapi vedia ako to v mobile skryť

dudos
17. júl 2025

V momente by som vytočila u mužovho tel. jej číslo a čakala ako žena na druhej strane zoberie telefón. S akým oslovením.
A neriešila by som či som hrdá alebo nie, či je to správne alebo nie. Toto by išlo bokom.

januska12323
17. júl 2025

Jasné kamoška, nech z teba aspoň nerobí debila. Deleguj na neho viac povinností očividne má veľa voľného času.

anonym_4f3b94
17. júl 2025

@anonym_autor nechat to tak? Coze?
Toto rozhodne nenechaj tak
Chlap v manzelstve, s dvoma detmi, podla tvojich slov bez problemov medzi vami a pise si s inou zenou a vola ju na kavu ci vylet?
Toto by som mu tak vytmavila, ze by bol az fialovy a teda zjavne nebola prva a mozno ani posledna kym by si na to neprisla
Smutne, prajem ti vela sil
Vedla niekoho takeho by som si uz do postele lahnut nevedela

anonym_02f981
17. júl 2025
@anonym_4a76bc

@anonym_autor typickí muži. V tak dlhoročnom vzťahu sa im jedna žena už zunuje, už je obkukana a samozrejmosťou. Muži sú lovci a potrebujú hľadať ďalej, loviť. Nevravím že úplne všetci ale väčšina áno a to mi nikto nevezme. Mnoho žien si myslí že má doma anjelika ale keby nazreli do mobilu tak by boli milo prekvapene. Len rozumní chlapi vedia ako to v mobile skryť

@anonym_4a76bc povedala typická žena, ktorá je na druhej strane komunikácie s takýmito typmi a potrebuje všetkých dookola presviedčať, že všetci sú takí. No nie, len ku.voši s ktorými si píšeš.

sisska96
17. júl 2025

Výlet?????, To bude kamoška s výhodami

anonym_620c16
17. júl 2025

mozno to boloo doma harmonicke len pre teba, mozno sa citil nepochopeny, alebo sa nudil alebo to robil vzdy len si mu na to neprisla ....tazko povedat pohnutky mozu byt rozne

o__o
17. júl 2025

Co? Hned by som mu nechala deti na vikend, ze moze ist na vylet s nimi..

anonym_1e33bf
17. júl 2025

Ono vacsinou si jedna strana mysli, ake to je doma harmonicke a druha strana to vidi inak. Polozila by som mu priamu otazku, kde sa zoznamili a co mu doma chyba. Ze ak je to kamoska, nech pride aj s mutom/partnerom na kavu. A ze ci teda ideme tak fungovat, ze budeme chodit s kamosmi a kamaratmi na vylety. Kazdopadne, teraz tak skoro na vylet nepojde.

maminkadeticiek
17. júl 2025

V ziadnom pripade.Uz by som mala zrekapitulovane vsetky moznosti a rozmyslala ako dalej.Ak to nechas len tak budes riadne hlupa.

sszuzu8
17. júl 2025

No a preto diskusia vyššie je zameraná prečo je dobré nemať vzťah a autorka nechápe čo ľudí na tomto ťahá 😃presne pre toto. Sladký single život.

anonym_371cb8
17. júl 2025

pozri možno by na tú kávu a výlet ani nešiel, lebo je slaboch … podľa mňa si len chcel dokázať, že nato “ešte má”. Tým ho neospravedlňujem … určite to nieje v poriadku, u mňa by dôvera bola kompletne zrušená. Ale kým sa rozvedieš skús mu veľmi jasne povedať, kde sú pre tebe hranice a uvidis ako sa zachová ..

zlomika
17. júl 2025

samozrejme, ze by som to nenechala za ziadnych okolnosti iba tak. totalne prekrocil hranicu a spravila by som na tvojom mieste to iste. oznamila by som mu, ze pojdem na kavu a na vylet s NIEKYM a s kym, to ho zaujimat nemusi.

xena0
17. júl 2025

Normálne to nie je, určite by som ho tiež konfrontovala a vadilo by mi to.... Čo ho vedie k tomu chcieť chodiť vôbec po výletoch a kavičkách s kamoškou

biba_18
17. júl 2025

ešte tú kávu by som ako tak pochopila, človek potrebuje mať aj iné kontakty ako 24/7 iba rodinu ... ale ten výlet? to je už na úkor trávenia voľného času s rodinou - čo doma povie, majte sa rodinka, vy sa doma nuďte, alebo upratujte, čokoľvek chc ete - ja idem na výlet?? (s kamoškou o ktorej ste v živote nepočuli...). jasne že nič nepovie lebo vie že to nie je správne ...

anonym_902f9f
17. júl 2025
@dudos

V momente by som vytočila u mužovho tel. jej číslo a čakala ako žena na druhej strane zoberie telefón. S akým oslovením.
A neriešila by som či som hrdá alebo nie, či je to správne alebo nie. Toto by išlo bokom.

@dudos ešte by si mohla dodať, že im na výlet pribalíš aj deti a zažalať im šťastnú cestu
@anonym_autor určite by som to nenechala tak, ale dala s mužom rozhovor a povedala mu, že toot nemienim ani náhodou akceptovať, že ak cíti, že máme vo vzťahu nejaký problém, tak som otovrená ho riešiť, ale nie systémom, že pôjde s iným na kávu, či na výlet. A spýtala by som sa ho, či si uvedomuje, čo riskuje. Čo je pripravený na to, že ak pôjde s inou ženou na výlet, môže to znamenať koniec manželstva. Či už má premyslené, ako si rozdeléme majetok, ako si budeme striedať deti a ako im chce vysvetliť, že manžel a otec zrejme z nudy vyvolíva inú ženu na kávu a na výlet. Zároveň by som mu povedala, že som ochotná to hodiť za hlavu a popracovať na našom manželstve, ak je s niečím nespokojný a je ochotný na tom popracovať aj on, ale toto je prvá a psoledná šanca. Pri ďalšom najmenšom zakopnutí nasleduje rozvod. A neželám si, aby ma opíjal rožkom priblbnutými rečami o kamarátke, nemám 12 rokov

anonym_902f9f
17. júl 2025
@sszuzu8

No a preto diskusia vyššie je zameraná prečo je dobré nemať vzťah a autorka nechápe čo ľudí na tomto ťahá 😃presne pre toto. Sladký single život.

@sszuzu8 to máš pravdu, život single je sladký, nezažiješ neveru, keď ti nemá byť kto neverný, ale ani lásku, pozornosť, pocit spolupatričnosti. Každý má možnosť výberu

sszuzu8
17. júl 2025
@anonym_902f9f

@sszuzu8 to máš pravdu, život single je sladký, nezažiješ neveru, keď ti nemá byť kto neverný, ale ani lásku, pozornosť, pocit spolupatričnosti. Každý má možnosť výberu

@anonym_902f9f to človek oželie ten dočasný pocit lásky. Dokázala by si si večer ľahnúť k mužovi ktorého síce ľúbiš a údajne aj on teba ale pritom vieš ze písal inej a volal ju von? Nebrala by si to ako dýku to chrbta? Ako chudák autorka. Riadne si u nej musel nalomit dôveru

sova7
17. júl 2025

Opýtaj sa ho kedy s tou kamoškou idú na výlet a ze im pobalis aj deti môžu ich zobrat so sebou. To bude cumiet. A nech sa rozhodne. Buď bude mať kamošky alebo manželku. Všetko naraz nejde

evcagabi
17. júl 2025

Toto je jedna z veci,po ktorej by u mna skoncil - ziadne vysvetlovacky, nic. Siel by za nou na vylet hned ako by som nieco take zistila

gribka1
17. júl 2025

Toto je na rozhovor, prečo, čo mu pri tebe chýba. Ale otvorene, do hĺbky, reči len kamoška nech si nechá. A podľa toho sa zariadiť čo ďalej.

vilma7
17. júl 2025

Na výlet s kamarátkou, a čo tak sa radšej venovať žene a deťom? Tak mu naplánujte výlet a pribal mu deti.

autor
17. júl 2025

Výlet si plánoval , keď sme mali ísť s deťmi a sestrou na víkend preč. Každopádne mi to príde choré, že po rokoch idem vystrčiť päty z domu a už nasleduje niečo takéto. Ďakujem Vám za každú odpoveď. Dúfala som, ze mi napíšete presne toto. Lebo som si chvíľami myslela, že som hysterka čo rieši hlúposti. Ale mňa to dosť zasiahlo. Povedal mi, že nemyslel, že to vezmem takto zle- wtf?!

gribka1
17. júl 2025
@anonym_autor

Výlet si plánoval , keď sme mali ísť s deťmi a sestrou na víkend preč. Každopádne mi to príde choré, že po rokoch idem vystrčiť päty z domu a už nasleduje niečo takéto. Ďakujem Vám za každú odpoveď. Dúfala som, ze mi napíšete presne toto. Lebo som si chvíľami myslela, že som hysterka čo rieši hlúposti. Ale mňa to dosť zasiahlo. Povedal mi, že nemyslel, že to vezmem takto zle- wtf?!

@anonym_autor Čo má v tej hlave? Temno? Vzduch? Ako by ťa toto nemalo zasiahnúť.

lienka.7
17. júl 2025

@anonym_autor asi ma veľa voľného času... treba ho poriadne zamestnať doma

pralinka25
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to je strasny chudak. nie nezasiahlo. snad ani jeho nezasiahne ked buduci vikend pojdes s kolegom na 3 dni na chatu a s kamosom zase na par dni k moru, a s byvalym spoluziakom do welnesu. vsak pohoda nie. a este chod na drink a skus sa barmana spytat ci s tebou nepojde teraz v lete na nejaky festak. vsak normalka nie?
🙈
jezis to je drbo

lienka.7
17. júl 2025
@pralinka25

@anonym_autor to je strasny chudak. nie nezasiahlo. snad ani jeho nezasiahne ked buduci vikend pojdes s kolegom na 3 dni na chatu a s kamosom zase na par dni k moru, a s byvalym spoluziakom do welnesu. vsak pohoda nie. a este chod na drink a skus sa barmana spytat ci s tebou nepojde teraz v lete na nejaky festak. vsak normalka nie?
🙈
jezis to je drbo

@pralinka25 rozdiel je ale v tom, ze pokial by autorka sla naozaj s kamošmi, jej muz ma trosku iný typ "kamaratky"... takú s výhodami.

@anonym_autor inak sila, takže ty ideš s deťmi a sestrou a on ide prinajlepšom nejakú oblbovat, prinajhoršom s nou niekde sulozit??? Wtf???

Strana
z2