icon

Manželova tajná komunikácia s inou ženou

17. júl 2025

Prosím čo robiť? Dnes som zistila, keď som synovi púšťala mužov telefón, že si manžel píše s inou ženou ktorú nepoznám, a ani mi o tom nepovedal. Samozrejme hneď som ho konfrontovala, že vraj to je kamoska. Volá ju na kávu a na výlet. Sme spolu 10 rokov.mame dve deti. Keby to bola kamoska asi o nej viem. Tvrdí mi žeby mi povedal keby išiel, čomu neverím. Najviac ma vytáča, že človek ma pocit aký harmonicky vzťah a v sekunde moja dôvera je fuč. Som hlúpa, že to riešim? Nechali by ste to tak? Či by ste mali nervy ako ja? 😞

Strana
z2
mandzula
17. júl 2025

To bude kavicka typu ako kedysi, ked ma na nu pozyvali chlapi na Pokeci a moja odpoved bola "nie, dakujem, dnes som uz t.tkala".

pralinka25
17. júl 2025
@lienka.7

@pralinka25 rozdiel je ale v tom, ze pokial by autorka sla naozaj s kamošmi, jej muz ma trosku iný typ "kamaratky"... takú s výhodami.

@anonym_autor inak sila, takže ty ideš s deťmi a sestrou a on ide prinajlepšom nejakú oblbovat, prinajhoršom s nou niekde sulozit??? Wtf???

@lienka.7 nepisala som nic o kamoskach

pralinka25
17. júl 2025
@mandzula

To bude kavicka typu ako kedysi, ked ma na nu pozyvali chlapi na Pokeci a moja odpoved bola "nie, dakujem, dnes som uz t.tkala".

@mandzula presne. Kavicka iny nazov pre trtkacku

denullllka
17. júl 2025

@anonym_autor ja by som ho poslala tam skadial prišiel… a neodpustila by som mu to. Čo ma čo volať kamošku na výlet. Od toho si ty a deti a nie “kamoska”.
Výletom by to začalo a skončilo neverou
Chuj

motylik2559
17. júl 2025

Ahoj, a keby si mu povedala, ze teda nech ta s nou zoznami, ked je len kamoska? Teprve uvidis ako zareaguje😄 Myslim, ze si manzela uz natolko poznas, aby si na nom vedela rozoznat jeho zmrazeny pohlad, ked mu to povies, alebo ked sa zacne vykrucat...no a keby povedal, ze ta zoznami, tak trvaj na tom a aspon uvidis pocas tej "len" kavicky tie pohlady, ked mu tam das pusu, alebo ho chytis za ruku, alebo budes hovorit o vasich detoch😄😄😄 Normalne by som chcela vidiet ten jeho vyhukany pohlad😂 Kazdopadne nenechaj to len tak a urcite nie si hystericka🤗🤗🤗🍀

autor
17. júl 2025
@motylik2559

Ahoj, a keby si mu povedala, ze teda nech ta s nou zoznami, ked je len kamoska? Teprve uvidis ako zareaguje😄 Myslim, ze si manzela uz natolko poznas, aby si na nom vedela rozoznat jeho zmrazeny pohlad, ked mu to povies, alebo ked sa zacne vykrucat...no a keby povedal, ze ta zoznami, tak trvaj na tom a aspon uvidis pocas tej "len" kavicky tie pohlady, ked mu tam das pusu, alebo ho chytis za ruku, alebo budes hovorit o vasich detoch😄😄😄 Normalne by som chcela vidiet ten jeho vyhukany pohlad😂 Kazdopadne nenechaj to len tak a urcite nie si hystericka🤗🤗🤗🍀

@motylik2559 to som mu aj povedala, hneď odvetil že nie je problém nech poviem kedy a dohodne. Ja som povedala ďalších xy kamosiek o ktorých viem , že prečo nevolá ich na kávu, nastalo ticho.. no život sa vie dokakať v sekunde fakt 😞

motylik2559
17. júl 2025
@anonym_autor

@motylik2559 to som mu aj povedala, hneď odvetil že nie je problém nech poviem kedy a dohodne. Ja som povedala ďalších xy kamosiek o ktorých viem , že prečo nevolá ich na kávu, nastalo ticho.. no život sa vie dokakať v sekunde fakt 😞

@anonym_autor tak ked ti povedal,ze nie je problem,aby ta zoznamil, tak chod do toho a trvaj na tom, aspon zoci voci uvidis o koho sa jedna, ich spravanie, ked budu za jednym stolom a ako bude ona reagovat, ked sa budes k nemu chvilami mat, alebo ci sa on neodtiahne. Aspon si na tom zoznameni potvrdis naisto veci a budes vediet kolka bije. Nie si slepa, aby si videla pohlady, ako bude s nou hovorit a ona s nim atd🙂

kristinka92
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no výborne tak keď nie je problém, rada ju spoznas osobne v sobotu o 10tej! a trvala by som na tom! silácke reči si môže nechat, normálne trvaj na tej káve že si z teba nebude robiť dobrý deň

anonym_902f9f
17. júl 2025
@anonym_autor

Výlet si plánoval , keď sme mali ísť s deťmi a sestrou na víkend preč. Každopádne mi to príde choré, že po rokoch idem vystrčiť päty z domu a už nasleduje niečo takéto. Ďakujem Vám za každú odpoveď. Dúfala som, ze mi napíšete presne toto. Lebo som si chvíľami myslela, že som hysterka čo rieši hlúposti. Ale mňa to dosť zasiahlo. Povedal mi, že nemyslel, že to vezmem takto zle- wtf?!

@anonym_autor až teraz som si prečítala, že výlet plánoval, keď si chcela ísť s deťmi prečo, to je hajzel, to je jasné, čo by to bol za výlet

biba_18
17. júl 2025
@motylik2559

@anonym_autor tak ked ti povedal,ze nie je problem,aby ta zoznamil, tak chod do toho a trvaj na tom, aspon zoci voci uvidis o koho sa jedna, ich spravanie, ked budu za jednym stolom a ako bude ona reagovat, ked sa budes k nemu chvilami mat, alebo ci sa on neodtiahne. Aspon si na tom zoznameni potvrdis naisto veci a budes vediet kolka bije. Nie si slepa, aby si videla pohlady, ako bude s nou hovorit a ona s nim atd🙂

@motylik2559 pochybujem že sa bude k nemu mať keď tam bude mať ženu…

motylik2559
17. júl 2025
@biba_18

@motylik2559 pochybujem že sa bude k nemu mať keď tam bude mať ženu…

@biba_18 Ale aj pohlady a komunikacia vela napovie...a napr.aj pohlady dotycnej, ked mu da autorka pusu na lico, chyti ho za ruku, povie o detoch...Tam pokial medzi nimi je nieco, tak sa urcite za ten cas jeden z nich niecim prezradi🙂

pralinka25
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a preco vlastne nejde s tebou a detmi ale s planuje vylet v tom case s cudzou zenou?
no kava je malo. povedala by som ze je to skvely napad a na vylet mozete ist vsetci spolu. bude sranda ona vam povaruje deti a vy si uzijete ako za mlada. skvele

anonym_e0d40d
22. júl 2025

To, ze sa ta snazi oklamat on “ze kamoska” neznamena, ze sa tu budeme klamat my- ostatne navzajom. Takze o kamosku nejde, ale o milenku, alebo este druha moznost- o zenu, o ktoru ma tvoj muz zaujem. Lebo muzi volaju na kavu/ vylet iba zeny o kt. maju zaujem. Mrzi ma, ze ta to asi boli, ale pytas sa na nazor a toto je ten moj. Urcite by som nesla von s inym, tym vobec nic nevyriesis. Skor by som sa zamerala na to zmenit vo vasom vztahu nieco, aby ten vztah harmonicky naozaj bol, lebo ak by taky bol nerobil by hluposti, lebo by vedel o co vsetko pride (o Vas “harmonicky vztah”). Normalne s nim daj rec, preco robi hluposti, co mu vo vasom vztahu chyba (lebo pre teba je vas vztah v poriadku, pre neho zrejme nie) a nech si to s “tou kamoskou” uprace, okrem toho nech si to vsetko uprace v hlave ako to dalej chce, lebo na 2 stolickach sa sediet neda 🙂 Drzim ti palce

sim_simonka
22. júl 2025

Ja by som zasa napríklad trvala na tom, že ak je to LEN kamoska tak nech ti ukáže celú tu konverzáciu. Alebo si ju videla celú? Keď nie, škoda, lebo je dosť mozne že už všetko vymazal…

ukgirls
22. júl 2025

nabal detom ruksaky oblec ich a vysli v sobotu rano s otcom na celodenny vylet a kavicku a to by som mu robila kazdy vikend s tym,ze ty mas cas teraz na kavisku s kamosmi ...

macko1983
22. júl 2025

Autoka,nech vám to dopadne akokoľvek, držím ti prsty. Ja som dosť zásadová u mňa by nadobro skončil.

miroslava21
23. júl 2025

A vy aspon chodite na tie vylety? Chodis s muzom niekam na kavu?

elvia
23. júl 2025
@anonym_902f9f

@sszuzu8 to máš pravdu, život single je sladký, nezažiješ neveru, keď ti nemá byť kto neverný, ale ani lásku, pozornosť, pocit spolupatričnosti. Každý má možnosť výberu

@anonym_902f9f veľmi sa mýliš.Bez vzťahu s mužom nezažiješ lásku??To ako vážne? Ja osobne mám lásku k celému svetu,ku všetkým ľuďom vrátane zvierat a všetkého živého na planéte Zem no v prvom rade mám lásku sama k sebe .. nelipnem na jednej osobe a vôbec nie na chlapovi.
Vzťahy treba mať krásne s celým svetom iba tak môžme žiť harmonický život.
Láska je totiž "bezpodmienečná" a manželstvo podmienky má takže to nemusí byť vždy o láske ale o zväzku.Ľudia spolu nezostávajú iba preto že sú manželia ale preto že sa bezpodmienečne ľúbia.

elvia
23. júl 2025
@macko1983

Autoka,nech vám to dopadne akokoľvek, držím ti prsty. Ja som dosť zásadová u mňa by nadobro skončil.

@macko1983 nadobro by skončil?? Tak ty si riadna hysterka.
Keď čítam tie rady mám dosť ženy,ako z MS.
Dobre vám prepína,každá jedna by ste s ním skončili 🤣🤣 .. lebo vaši muži na inú nepozrú,o inej nesnivaju len na vás sú zvedaví 🫣

biba_18
23. júl 2025

@elvia jedna vec je snívať druhá reálne vyvíjať snahu sa s inou stretávať mimo prácu... ja osobne si nemyslím že tým radikálnym prepína - pochybujem že pán manžel išiel do manželstva s tým, že dal vedieť že bude tráviť svoj voľný čas s inými ženami a manželka s tým súhlasila že ona bude sedieť doma s deťmi - lebo toto áno, to je hádam jediná situácia, ktorá by pardonovala toto jeho správanie ...

nika501
23. júl 2025
@elvia

Dobre vám prepína,každá jedna by ste s ním skončili 🤣🤣 .. lebo vaši muži na inú nepozrú,o inej nesnivaju len na vás sú zvedaví 🫣

@elvia prepáč, ale ty si dobre mimo....si myslíš, že každý muž musí túžiť po inej? Predstav si, že sú aj takí muži, ktorí ľúbia svoje rodiny a veru, na inú ani nepomyslia.

macko1983
23. júl 2025
@elvia

@elvia áno, skončil by,príspevok bol o tom ako si manžel tajné dohaduje ,,výlet,,akože s kamošku.Dokonca v dobe keď autorka bude na výlete s deťmi . Myslím si,že každému došlo o čo manželovi ide,len ty si mimo,okrem toho autorke som písala, že jej držím prsty a podala som jej pohľad z mojej strany,áno som zásadova, toto by u mňa neprešlo.Toto nie je len ,,očumovanie"peknej baby.

anonym_ccca23
23. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor môj ocino si istú dobu písal s bývalou (s ktorou bol pred maminou asi 30r dozadu). Tiež nejaké správy typu pôjdu na kávu, dohadovali si stretnutie, keď nebude mamina doma... Mamina mu na to prišla a povedala, že ju pozýva ku nám alebo sa niekde stretnúť spolu. Ocino ju teda pozval, ale ona to samozrejme odmietla a že sa nepotrebuje zoznamovať s jeho manželkou. Je to pár rokov a rodičia sú spokojnejší ako kedykoľvek predtým. Ide o nastavenie hranice a komunikáciu... Takže kľudne sa môže stať, že manžel sa pre zachovanie svojej story jej to naozaj navrhne a ona sa stretnúť odmietne (z pochopiteľných dôvodov). A ďalšia otázka je, či tá "kamaratka" vôbec vie, že je ženatý a má deti 🤷🏼‍♀️ tiež by som jej asi zavolala a nenechala to na mužovi a povedala, či vie, že je ženatý (bez útoku na ňu) a ak by povedala tiež niečo, že sú kamaráti tak ju pozvala....
Zažila som to aj z opačnej strany. Môj druhý frajer bol ženatý a nevedela som to. Zavolala mi jeho žena a jačala po mne aká som k*rva, flandra, že ťahám otca od rodiny... Fakt by som to v živote neurobila úmyselne. A fakt som si nemyslela, že jej útok voči mne bol oprávnený. Muža si samozrejme spokojne zobrala naspäť, pretože ja som bola predsa tá zlá, nie on 🤦🏼‍♀️

ninjah
23. júl 2025

@anonym_autor zatajil ti niečo absolútne nesprávne a plánoval to urobiť keď si ešte nemala byť doma, ak správne čítam komentáre? To je nad slnko jasné že nemá čisté úmysly. Sklamal tvoju dôveru, robil niečo poza chrbát a to nezmizne už ani keby čo. Nie si hysterka. Toto je neprípustné. Ak bude teraz argumentovať a otáčať to proti tebe veď sa nič nestalo, je to len preto že si na to prišla. Ale plánoval urobiť boh vie čo
Čítala si celú konverzáciu alebo len časť a rovno išla za ním?

autor
27. júl 2025
@ninjah

@anonym_autor zatajil ti niečo absolútne nesprávne a plánoval to urobiť keď si ešte nemala byť doma, ak správne čítam komentáre? To je nad slnko jasné že nemá čisté úmysly. Sklamal tvoju dôveru, robil niečo poza chrbát a to nezmizne už ani keby čo. Nie si hysterka. Toto je neprípustné. Ak bude teraz argumentovať a otáčať to proti tebe veď sa nič nestalo, je to len preto že si na to prišla. Ale plánoval urobiť boh vie čo
Čítala si celú konverzáciu alebo len časť a rovno išla za ním?

@ninjah prvé som necitala úplne všetko lebo ma rozklepalo . Tvrdil že kamoska, sestra jeho kamaráta . A že nič zle jej nepísal, že som to čítala predsa. Tam som zachytila len kedy spraví kávu a čo robí 9.8 že ide na bicykel či sa nepridá. Konfrontovala som ho tak samozrejme že na tu kávu a na bike by išiel aj s tým kamaratom( jej bratom) ale tam on nebol vôbec spomenutý.tak som o tri dni na to nadrzovku otvorila konverzáciu, kým kočíkoval syna, však povedal že môžem si to prečítať cele. Tak už som išla správu po správe. A bolo napríklad čo robí najkrajšia žena z okresu? / bola u kadernícky, tak jej na to že pošli fotku/ niekde ju videl tak jej písal či to bola ona že taká šupa / kedy spraví kávu/ a čo robí 9.8. Či sa nepridá na bike./ extrémne sa to dotklo. Aj som mu povedala, že takéto omáčky sme si písali pred tým než sme sa dali dokopy. Povedal že jej dvakrát zdôraznil že je ženatý. Ako s odstupom času sa nad tým všetkým zamýšľam a furt mám nervy z toho celého. Keby to bola kamoska tak mi to predsa netají to je jasne. Ale kontrolovať ho a každý deň to riešiť na to nemám kapacitu, je to frustrujúce.

laurinka27
27. júl 2025

Keby som videla, ze moj muz take veci pise inej zene, tak uz by som ho nemohla ani vidiet a skoncil by u mna definitivne. 😢

vorkola
30. sep 2025
@pralinka25

@anonym_autor to je strasny chudak. nie nezasiahlo. snad ani jeho nezasiahne ked buduci vikend pojdes s kolegom na 3 dni na chatu a s kamosom zase na par dni k moru, a s byvalym spoluziakom do welnesu. vsak pohoda nie. a este chod na drink a skus sa barmana spytat ci s tebou nepojde teraz v lete na nejaky festak. vsak normalka nie?
🙈
jezis to je drbo

@pralinka25 Super si to napisala

Strana
z2