icon

Manželova žiarlivosť ako varovný znak

30. sep 2025

Bola som vonku s kamoskou, asi cca dve hodinky, posedieť na kávu. Telefón mám v kabelke, mám tichý režim, manžel mi v priebehu toho písal, keď som hneď neodpísala tak posielal otázniky, otázky kde som a tak. Potom mi v priebehu 10 minút volal 6 krát, telefón v kabelke, tak som nepočula. Potom som mu volala späť, to už nebral, píšem mu a ignor.
Bolo by to pre vás varovanie? Vedel kam idem aj s kým.

Strana
z2
vevebono
30. sep 2025

Píšeš, ze manžel. To si bola prvýkrát niekde, alebo ako sa správal doteraz?
Mozno mu nejaký dobrák natlačil niečo do hlavy len..ktohovie, nevidíme za oponu

autor
30. sep 2025
@vevebono

Píšeš, ze manžel. To si bola prvýkrát niekde, alebo ako sa správal doteraz?
Mozno mu nejaký dobrák natlačil niečo do hlavy len..ktohovie, nevidíme za oponu

@vevebono Nebola som prvýkrát, predtým to ale takto intenzívne nerobil. Prekvapená som. Nechodím takmer nikde, len občas s touto kamoškou.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
30. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub No mal nočnú zrovna 😀 Ale som z toho v nepríjemnom šoku. Pretože toto je veľmi za čiarou.

vevebono
30. sep 2025

Mňa este napadá, ako robil moj ex. Podľa seba súdim teba. Vždy ked ma takto sledoval, podozrieval, alebo prehnane vyznaval city, som presne vedela, koľká bije. On si užíval a mna obviňoval..
Ale poznáš si ho len ty

ika02
30. sep 2025

Ahoj, Ty musíš vedieť, či keď niekam ideš, Ti stále zavolá, alebo napíše správu, či Ti sem-tam pozrie do mobilu, či sa snaží byť neustále v Tvojej prítomnosti.... Ak bol vždy žiarlivý, zvykne sa to časom zhoršovať.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
vevebono
30. sep 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to je husté! 😂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sevrin
30. sep 2025

No tak keď si vôbec nedvíhala, ani nereagovala, tak si mohol myslieť, že ťa niekto prepadol a uniesol niekam na hotelovú izbu, kde ťa celé dve hodiny mohli prášiť dvaja naraz a on sa proste chcel len rýchlo pridať!

michal_dr
30. sep 2025

@anonym_autor
Ty si svojho manžela/partnera poznáš najlepšie 😉

Niekedy príde na človeka pocit... taký zvláštny pocit, niekedy súhra náhod, zážitok, hormóny,...

Nepoznám ho, neobhajujem ho, ale poviem ti... byť vo vzťahu znamená "záležať" na tom druhom. Ty si nahnevaná na jeho reakciu, ale on sa mohol o teba báť... Ano, vedel, že ideš s kamaratkou von, možno ti napísal "blbosť alebo chcel vedieť blbosť", spravy doručené, mobil zvoní a nič...

Si žena, možno máš deti...
Zamysli sa, predstav si situáciu, vieš kam ide tvoje dieťa... a ono sa ti neozve. Sedíš doma a hlavou ti chodia rôzne scenáre...

Nepoznám tvojho muža/partnera, poznáš si ho sama...
To, čo teraz považuješ "cez čiaru", tvoja výčitka k tomu, môže od zajtra znamenať pre tvojho muža/partnera... "... si mi ukradnutá, rob si čo chceš". Ja sa o teba bojím pretože mi na tebe záleží a ty ma "zdr*eš".

Ty si ho poznáš najlepšie... niekedy musí človek zažiť/prežiť situácie, aby pochopil reakcie iných 😎

*ak sa necítíš byť vo vzťahu slobodná a sama sebou, radšej sa rozveď, pretože vzťah je o inom.
Tvoj manžel/partner, tvoje manželstvo/vzťah, tvoj život, tvoje rozhodnutia...

Suvereno feat. Nika Karch - Jak to cítiš (Official Clip)

https://www.youtube.com/watch?v=QlZWwAbj9S4
anonym_c37a6a
30. sep 2025

Zopakuj kávičku ešte 1-2x a keď bude zakaždým vyvádzať, až potom to bude za čiarou. Píšeš, že doteraz ti takéto nič neurobil. Ja neviem, ale tak teda teraz mohol zabudnúť, kam to vlastne ideš....mohlo sa niečo stať.... mohol niečo chcieť.... A ten následný ignor, mohol vzniknúť tak, lebo bol proste v práci.
Odkomunikujte si to (ideálne v kľude) a potom rob nejaké závery.

Inak to kedy mu začína NOČNÁ zmena, keď ty si sedela ešte na KÁVE?

kaca222
1. okt 2025

Nevieš ešte čo potreboval, alebo? Viem si úplne živo predstaviť takúto situáciu aj u nás, buď by zabudol že som niekam išla a teda ma hľadal, alebo pečie koláč a nevie, kde nájde prášok do pečiva 😄

anonym_907692
1. okt 2025
@michal_dr

@anonym_autor
Ty si svojho manžela/partnera poznáš najlepšie 😉

Niekedy príde na človeka pocit... taký zvláštny pocit, niekedy súhra náhod, zážitok, hormóny,...

Nepoznám ho, neobhajujem ho, ale poviem ti... byť vo vzťahu znamená "záležať" na tom druhom. Ty si nahnevaná na jeho reakciu, ale on sa mohol o teba báť... Ano, vedel, že ideš s kamaratkou von, možno ti napísal "blbosť alebo chcel vedieť blbosť", spravy doručené, mobil zvoní a nič...

Si žena, možno máš deti...
Zamysli sa, predstav si situáciu, vieš kam ide tvoje dieťa... a ono sa ti neozve. Sedíš doma a hlavou ti chodia rôzne scenáre...

Nepoznám tvojho muža/partnera, poznáš si ho sama...
To, čo teraz považuješ "cez čiaru", tvoja výčitka k tomu, môže od zajtra znamenať pre tvojho muža/partnera... "... si mi ukradnutá, rob si čo chceš". Ja sa o teba bojím pretože mi na tebe záleží a ty ma "zdr*eš".

Ty si ho poznáš najlepšie... niekedy musí človek zažiť/prežiť situácie, aby pochopil reakcie iných 😎

*ak sa necítíš byť vo vzťahu slobodná a sama sebou, radšej sa rozveď, pretože vzťah je o inom.
Tvoj manžel/partner, tvoje manželstvo/vzťah, tvoj život, tvoje rozhodnutia...

Suvereno feat. Nika Karch - Jak to cítiš (Official Clip)

@michal_dr Ja som mala parkrat to iste, ale s detmi, ked mi nebrali mobil, neodpisovali :( Raz bol u nas blizko poziar, syn bol v tej casti s kamaratom von a asi polhodinu mi nebral mobil. Mal asi 100 zmeskanych hovorov. Aj pri dcere sa mi to stalo raz, ze som nevedela kde je pisala jej otcovi, rodicom jej kamarstiek, ona 300 zmeskanych. Minule ked isla dcera prvykrat na festival, vraj stale v uzkosti vyberala mobil, ci nahodou jej nepisem :( Tak sme sa dohodli, ze ked bude vonku, tak jej nepisem, pise iba ona, ak by mala problem a po ceste domov, ze odchadza. Nechcem nam ich prenasat svoje uzkosti. Uvedomujem si, ze to spravanie nie je zdrave.

cutespider
1. okt 2025
@kaca222

Nevieš ešte čo potreboval, alebo? Viem si úplne živo predstaviť takúto situáciu aj u nás, buď by zabudol že som niekam išla a teda ma hľadal, alebo pečie koláč a nevie, kde nájde prášok do pečiva 😄

Podľa mňa stratil kľúče od bytu a potom nereagoval, lebo si po nočnej išiel ľahnúť do auta 😁

andrejka1974
1. okt 2025

@anonym_autor a nebolo niečo nutne keď to potreboval vyriešiť nie vždy to musí byt žiarlivosť

vilma7
1. okt 2025

Áno je to za čiaru, opýtala by dom sa ho, či doma horelo!!!

anonym_d949a6
1. okt 2025
@andrejka1974

@anonym_autor a nebolo niečo nutne keď to potreboval vyriešiť nie vždy to musí byt žiarlivosť

@sevrin nerozumiem, na čo mal potrebu jej písať, alebo volať, keď vedel, že ide s kamarátkou na kávu, na čo ju otravoval, ked bol on v práci?
@andrejka1974 keby to bolo niečo nutné, tak sa hádam ozve, keď volala späť

anonym_4d3e31
1. okt 2025

@anonym_autor ak by nemal dovod ziarlit, neziarlil by, ktovie co si mu ty Uz vsetko vyviedla 😀😉

mane01
1. okt 2025
@anonym_autor

@vevebono Nebola som prvýkrát, predtým to ale takto intenzívne nerobil. Prekvapená som. Nechodím takmer nikde, len občas s touto kamoškou.

@anonym_autor ked to bolo prvy krat, tak sa s nim o tom porozpravaj, co my s tym… ked si si ho vzala, asi si vedela, co je to za cloveka. Mozno to bolo len nedorozumenie, alebo nieco surne potreboval… ja neviem, ze kde mate lyzicky… niektori muzi su taki 🤷🏼‍♀️🤔

unicornlady
1. okt 2025

Možno sa nudil na nočnej, tak chcel pokecať, nemal s kým. Chýbala mu pozornosť, preto ťa bombardoval viac.

anonym_d949a6
1. okt 2025
@unicornlady

Možno sa nudil na nočnej, tak chcel pokecať, nemal s kým. Chýbala mu pozornosť, preto ťa bombardoval viac.

@unicornlady vedel, že ide na kávu s kamarátkou, tak mal pokecať s niekým iným

anonym_d949a6
1. okt 2025
@anonym_4d3e31

@anonym_autor ak by nemal dovod ziarlit, neziarlil by, ktovie co si mu ty Uz vsetko vyviedla 😀😉

@anonym_4d3e31 jasné, lebo chronický žiarlivci potrebujú dôvod, ty kde žiješ prosím ťa?

elis248
1. okt 2025

V prvom rade nevidím dôvod si dať tichý režim, keď som na kávičke. Čo ak niečo nutne potreboval? Nespomínaš, čo ti písal, tak neviem posúdiť závažnosť. Ja si aj na noc dávam aspoň vibračné, kvôli rodine, keby sa niečo stalo, tak zdvihnem telefón aj v noci.

anonym_2aa0ba
1. okt 2025

Išla si "na kávu", kým on bol na nočnej? Ok, chápem, že si bola vonku ale asi by som skôr povedala na víno? Pivo? Panáka? Zabaviť sa? Na kávu? V čase nočnej? No mohlo mu to v hlave vŕtať.

moonlight1210
1. okt 2025
@anonym_4d3e31

@anonym_4d3e31 keby si nemala majetok, nemaju dovod ta okradat.
Tak az ta okradnu, daj si facku, ze si vobec nieco vlastnila. Ok?

Tolko k tvojej "logike".

anonym_d949a6
1. okt 2025
@moonlight1210

@anonym_4d3e31 keby si nemala majetok, nemaju dovod ta okradat.
Tak az ta okradnu, daj si facku, ze si vobec nieco vlastnila. Ok?

Tolko k tvojej "logike".

@moonlight1210 perfektné! 👍

anonym_bc7fba
1. okt 2025

@anonym_autor a keby to aj bol varovný prst, rovno celá ruka, tak ako čo s tým? Veď is papierovo jeho manželka, čo už teraz chceš robiť? Sa rozviesť?

autor
1. okt 2025

Tak mi to vysvetlil, že sa o mňa bál. No neviem, nepríde mi to ok.

anonym_d949a6
1. okt 2025
@anonym_autor

Tak mi to vysvetlil, že sa o mňa bál. No neviem, nepríde mi to ok.

@anonym_autor čoho sa bál, keď si bola s kamarátkou na káve? Doteraz sa nebál, alebo nikam nechodíš? Najvyšší čas to zmeniť

Strana
z2