icon

Manželove komentáre o ženách

7. sep 2025

Ahojte zaujimal by ma vas nazor…moj manzel dost casto ked hovori nieco o nejakej zene musi vzdy podotknut ska je krasna uplna modelka….nepoviem keby raz za cas povedal o nejakej babe ze pekna baba ale on to povie dost razne ze no uplne taka krasna modelka, a este pred nasou dcerkou…neviem pride mi to uz neuctive voci mne a velmi ma to zranuje. Som precitlivela alebo vy to aj vam vadilo? Mna nikdy tak nepochvali. Este v porodnici mi rozpraval o dakej babe co bola na zeny a on hovori - taka krasna baba ze som skoro skocil z okna….no to fakt chcete pocut v porodnici…a ked som mu povedala ze mi to vadi tak mi nato povedal ze ci neviem prekusnut ze niekto vyzera lepsie ako ja. Tak ja neviem uz…zhnusil sa mi uplne

Strana
z3
laurinka27
7. sep 2025

Tak ten by okamžite letel do pi**, manžel nemanžel.

minenkaa
7. sep 2025

@anonym_autor neviem ,my keď vidíme pekného človeka tak pochvalime obaja,je jedno aké je pohlavie

cacianka
7. sep 2025

To by sa zhnusil aj mne, ale skús mu zrkadlom - stretla si spolužiaka, vyzerá super, svaly, hriva, pekne zuby aj výbavu v gatiach má. A každý deň spomeň nejakého pekného chlapa, v reklame, správy, športovec, na ulici, lekár, sused o 3 brány vedľa, otecko s kočikom , na ihrisku, predavač, farmaceut v lekárni,

autor
7. sep 2025
@cacianka

To by sa zhnusil aj mne, ale skús mu zrkadlom - stretla si spolužiaka, vyzerá super, svaly, hriva, pekne zuby aj výbavu v gatiach má. A každý deň spomeň nejakého pekného chlapa, v reklame, správy, športovec, na ulici, lekár, sused o 3 brány vedľa, otecko s kočikom , na ihrisku, predavač, farmaceut v lekárni,

@cacianka no veru zacnem

iwesska
7. sep 2025

Treba mu to vratit stylom :"Och Boze,dnes som videla takeho svalnateho vyrysovaneho samca,ze by som si hned dala povedat. Uvidime,kolko ho to bude bavit.

anonym_4a2c05
7. sep 2025

Asi by som mu povedala, ze som prekusla, ze ex mal dlhsieho a bol lepsi. Dalsi krok by boli jeho zbalene kufre pred dverami. Nevazis si ma, nevadi … vypadni. Jedna vec je povefat vyzera dobre, jasne vzdy je niekto krajsi, inteligentnwjsi a bohatsi, a druha byt uplne mimo- uplne netaktne obtazovat s tym v porodnici. Ale tvoj manzel asi nebude zlaticko ani v inyxh veciach

gribka1
7. sep 2025

Tak s tým človekom by som už nebola, načo?

anonym_d89adb
7. sep 2025

daj mu ochutnat jeho mediciny, istotne vies kde su jeho slabe miesta ci vlasy brucho alebo jeho pycha

ivangeline
7. sep 2025

Tak jeho morálka je dosť nízka, empatia najskôr tiež… no nič moc..

nikpa
7. sep 2025

@anonym_autor začni rovnaké veci hovoriť o cudzích chlapoch. Uvidíš ako rýchlo sa spamätá. A keby niečo, odpoveď už máš... Snáď mu nevadí, že voľáky muž je viac sexy a krajší ako on.

anonym_2d0962
7. sep 2025

ach to je blb 🤣 … a komentáre, že Ti sľúbil “vernosť nie slepotu” o 3,2,1 ..

mandzula
7. sep 2025
@cacianka

@cacianka plus treba pridat, ze je uspesny a prachaty, akurat je skoda, ze toto podstatu problemu, ze takyto chlap je cisty chruno, nevyriesi.

cacianka
7. sep 2025
@mandzula

@cacianka plus treba pridat, ze je uspesny a prachaty, akurat je skoda, ze toto podstatu problemu, ze takyto chlap je cisty chruno, nevyriesi.

@mandzula áno, každý kus chlapa ktorého spomenie, musí mu dať iba 1- 2 prívlastky, nie všetkým všetky. Nepoznáme ho, ako zareaguje, ale vlastná medicína je dobrý liek. A ešte keby s nejakou kamoškou /susedou hodili tému ( samozrejme poučenú) , tak trochu akože nevedia že to on počuje... Ja by som také divadielka hrala, že by mi bohdalka závidela, buď to zaberie alebo ho pošlem do 💩

thirstymonk
7. sep 2025

Tak toto by sa zhnusilo aj mne a to som chlap! Pre mňa je najkrajšia moja manželka.

Vieš, muži často nevedia prekusnuť, že sa dali dokopy so sexicou, ale po pôrode veľa žien už nie je tak sexy. Nie je to vaša vina, sú tam proste hormony, veď celé tehotenstvo a pôrod je sodoma-gomora, takže z mojho pohľadu toto je totalne nevyzrely chlap, ktorý si asi myslel, že odrodiš, osprchuješ sa a budeš rovnaka sexica ako predtym, hneď pripravena po ňom skakať.

Na druhej strane - nechcem nič predpokladať v tvojom prípade, ale poznám pár žien, ktoré sa po pôrode úplne opustili, lebo "už sa predsa starajú o dieťa" a to podľa ich (ne)logiky znamena, že nemusia na seba dbať, že môžu chodiť chlpate, strapate, s mastnymi vlasami, smrdí im z huby a tvária sa, že je to ok.

Netvrdím, že je to tvoj prípad! Netvrdím, že ak by to aj bol prípad, opravňuje to tvojho muža k takýmto tvrdeniam!

Len ak to je náhodou tvoj prípad, tak možno sa ti to takto snaží dať najavo. Možno nie. Je to len jedna z možnosti.

autor
7. sep 2025
@thirstymonk

Tak toto by sa zhnusilo aj mne a to som chlap! Pre mňa je najkrajšia moja manželka.

Vieš, muži často nevedia prekusnuť, že sa dali dokopy so sexicou, ale po pôrode veľa žien už nie je tak sexy. Nie je to vaša vina, sú tam proste hormony, veď celé tehotenstvo a pôrod je sodoma-gomora, takže z mojho pohľadu toto je totalne nevyzrely chlap, ktorý si asi myslel, že odrodiš, osprchuješ sa a budeš rovnaka sexica ako predtym, hneď pripravena po ňom skakať.

Na druhej strane - nechcem nič predpokladať v tvojom prípade, ale poznám pár žien, ktoré sa po pôrode úplne opustili, lebo "už sa predsa starajú o dieťa" a to podľa ich (ne)logiky znamena, že nemusia na seba dbať, že môžu chodiť chlpate, strapate, s mastnymi vlasami, smrdí im z huby a tvária sa, že je to ok.

Netvrdím, že je to tvoj prípad! Netvrdím, že ak by to aj bol prípad, opravňuje to tvojho muža k takýmto tvrdeniam!

Len ak to je náhodou tvoj prípad, tak možno sa ti to takto snaží dať najavo. Možno nie. Je to len jedna z možnosti.

@thirstymonk tak moj pripad to nie je mam rada sport ani v tehotenstve som nepribrala a chlapi o mna zaujem maju keby chcem hned mam ineho alebo ja nie som taka povaha a hlavne som vydata berem to vazne rodinu a veci okolo a preto ma to o to viac sere…narozdiel od neho co je lenivy ziaden pobyt a ani do sexu sa mu nechce

anonym_28a51e
7. sep 2025

Aj keby to bolo ze si sa vizuálne opustila tak by to povedal bud priamo ze zlatko mne si sa tak páčila a rajcovala ked si sa nahodila alebo kamuflovane vieš zlatko niekedy tak si spomeniem ako si mala tie pekné šaty neoblečies si ich ked pojdeme spolu ma večeru?by som aj skočil z okna
Ale hej zrejme je to necitlivý chlap a chce byť stredobod vesmíru tak uporoznuje ako sa mu páčia iné ženy a taaaak ti to musí povedať ako dôležitú informáciu
No autorka je mi to ľúto, ja by som to nezniesla a to niesom žiadna krásavica ale keď ma potrebu chlap neustále chváliť iné miesto mňa tak by som ho kopla do zadku a povedala mu ze ani on nieje jediný chlap na svete

modratrixie
7. sep 2025

Ja keď môjmu mužovi aj bývalému som vysvetlila že ma to bolí. Tak už nikdy predomnou nič také nehovorili ani nepozreli. A mne tiež nejde o to že by som si myslela že si nepozrie alebo nepomyslí aká kočka, ale z úcty ku mne jednoducho mi to príde normálne pri mne mať oči pre mňa.

anonym_28a51e
7. sep 2025

A ešte by som mu povedala, vieš tym ako si všímas iné tak aj ja som si začala viac všímať mužov a ani by som neverila kolko ma ich vie zaujať.. neviem kde som mala doteraz oči.

thirstymonk
7. sep 2025
@anonym_autor

@thirstymonk tak moj pripad to nie je mam rada sport ani v tehotenstve som nepribrala a chlapi o mna zaujem maju keby chcem hned mam ineho alebo ja nie som taka povaha a hlavne som vydata berem to vazne rodinu a veci okolo a preto ma to o to viac sere…narozdiel od neho co je lenivy ziaden pobyt a ani do sexu sa mu nechce

@anonym_autor Najlepšie urobíš, keď sa o tom s ním porozprávaš... Keď muž nechce sex, je to problém. Stalo sa mi niečo podobné. Ja, čo som bol nadržaný a vkuse sa chcel páriť jak patkaň, zrazu prišla doba, kedy nič... Trvalo to pár týždňov... potom do toho prišla aj erektilna dysfunkcia a to som sa už naľakal, poletel do urologa, kde mi zistili nízku hladinu testosteronu...

Ale uznávam, že problém väčšiny mužov je ten, že sa nebude chcieť o tom rozprávať a už vôbec nie ísť k urologovi.

huxy
7. sep 2025
@thirstymonk

@anonym_autor Najlepšie urobíš, keď sa o tom s ním porozprávaš... Keď muž nechce sex, je to problém. Stalo sa mi niečo podobné. Ja, čo som bol nadržaný a vkuse sa chcel páriť jak patkaň, zrazu prišla doba, kedy nič... Trvalo to pár týždňov... potom do toho prišla aj erektilna dysfunkcia a to som sa už naľakal, poletel do urologa, kde mi zistili nízku hladinu testosteronu...

Ale uznávam, že problém väčšiny mužov je ten, že sa nebude chcieť o tom rozprávať a už vôbec nie ísť k urologovi.

@thirstymonk sex? Akože žena má mať chuť na sex s takým čudom, čo stále ospevuje cudzie ženské, ako dobre vyzerajú? Tam nie je problém že nechce sex ale že je primitív.

hellionka
7. sep 2025

… ja by som mu v pôrodnici ešte aj to okno otvorila a pomohla mu skočiť 🤣 neznášam takých slizkých chlapov

thirstymonk
7. sep 2025
@huxy

@thirstymonk sex? Akože žena má mať chuť na sex s takým čudom, čo stále ospevuje cudzie ženské, ako dobre vyzerajú? Tam nie je problém že nechce sex ale že je primitív.

@huxy Dnes o 20:16, posledná veta - autorka napisala, že ani do sexu sa mu nechce.

huxy
7. sep 2025
@thirstymonk

@huxy Dnes o 20:16, posledná veta - autorka napisala, že ani do sexu sa mu nechce.

@thirstymonk a??? Ja na mieste autorky nemám chuť na sex s takým somárom. Nemyslím, že by mala riešiť to, ale či s takým jednoduchším človekom chce zabíjať svoj čas

thirstymonk
7. sep 2025
@huxy

@thirstymonk a??? Ja na mieste autorky nemám chuť na sex s takým somárom. Nemyslím, že by mala riešiť to, ale či s takým jednoduchším človekom chce zabíjať svoj čas

@huxy Nerozumieš... :D Ani mne, ani autorke. Ona píše o ňom - o chlapovi, že sa mu ani do sexu nechce. Z čoho sa dá ako-tak vyvodiť, že autorke by sa možno aj chcelo. Ale jemu nič.

reanda
7. sep 2025

to je dobre, ze ti to vadi a co s tym urobis?

huxy
7. sep 2025
@thirstymonk

@huxy Nerozumieš... :D Ani mne, ani autorke. Ona píše o ňom - o chlapovi, že sa mu ani do sexu nechce. Z čoho sa dá ako-tak vyvodiť, že autorke by sa možno aj chcelo. Ale jemu nič.

@thirstymonk ale rozumiem. Ale nebudem autorke radiť rozprávať sa o sexe či riešiť to s urológom, keď tu je iný, oveľa väčší problém.

autumn1
7. sep 2025

Kde na takých mužoch chodíte, nepochopím. A ešte aj s nimi deti si robíte. Neverím, že anonymné diskusie tohto typu sú reálne a, že naozaj normálna žena by bola s takým i....

ankare
7. sep 2025

@anonym_autor jasné,že aj mne by to vadilo. Nemá k Tebe žiadnu úctu.

autor
7. sep 2025
@autumn1

Kde na takých mužoch chodíte, nepochopím. A ešte aj s nimi deti si robíte. Neverím, že anonymné diskusie tohto typu sú reálne a, že naozaj normálna žena by bola s takým i....

@autumn1 zial je to realne a kedze mam meno a priezvysko v nicku nechcem to verejne

autumn1
7. sep 2025
@anonym_autor

@autumn1 zial je to realne a kedze mam meno a priezvysko v nicku nechcem to verejne

@anonym_autor Asi si budem musieť dať pauzu od MK lebo moja mentálna kapacita nedáva takéto diskusie. Aby dospelá žena si vzala muža a ešte si s ním urobila dieťa napriek tomu, že vychvaľuje iné ženy, ju nikdy tak ako iné nepochváli... A potom tu sa anonymne pýtala, či by to iným vadilo. No, nie nevadilo by to žiadnej žene. Máš učebnicový ideál muža o ktorom každá žena sníva a akého vykresľujú všetky romantické knihy a filmy.... Naozaj neverím, že tieto anonymné diskusie sú reálne, stačí si po sebe prečítať príspevok a odpoveď je jednoznačná, či je to správanie normálne alebo nie.

Strana
z3