Manželove komentáre o ženách
Ahojte zaujimal by ma vas nazor…moj manzel dost casto ked hovori nieco o nejakej zene musi vzdy podotknut ska je krasna uplna modelka….nepoviem keby raz za cas povedal o nejakej babe ze pekna baba ale on to povie dost razne ze no uplne taka krasna modelka, a este pred nasou dcerkou…neviem pride mi to uz neuctive voci mne a velmi ma to zranuje. Som precitlivela alebo vy to aj vam vadilo? Mna nikdy tak nepochvali. Este v porodnici mi rozpraval o dakej babe co bola na zeny a on hovori - taka krasna baba ze som skoro skocil z okna….no to fakt chcete pocut v porodnici…a ked som mu povedala ze mi to vadi tak mi nato povedal ze ci neviem prekusnut ze niekto vyzera lepsie ako ja. Tak ja neviem uz…zhnusil sa mi uplne
@anonym_autor Asi si budem musieť dať pauzu od MK lebo moja mentálna kapacita nedáva takéto diskusie. Aby dospelá žena si vzala muža a ešte si s ním urobila dieťa napriek tomu, že vychvaľuje iné ženy, ju nikdy tak ako iné nepochváli... A potom tu sa anonymne pýtala, či by to iným vadilo. No, nie nevadilo by to žiadnej žene. Máš učebnicový ideál muža o ktorom každá žena sníva a akého vykresľujú všetky romantické knihy a filmy.... Naozaj neverím, že tieto anonymné diskusie sú reálne, stačí si po sebe prečítať príspevok a odpoveď je jednoznačná, či je to správanie normálne alebo nie.
@autumn1 Ja sa praveze bojim, ze nie vsetko je trolling a takito magori fakt existuju.
@autumn1 prosim ta.. to, ze nejaky vychvaluje ine zeny a svoju nepochvali, je este uplny cajicek oproti tomu, ako sa mnohi muzi chovaju.. a je to uplne realne.. ty kde zijes, v krajine jednorozcov?
@reanda myslím vo všeobecnosti deň čo deň podobná téma. Niekedy mám pocit, že je tu "súťaž" kto vykreslí väčšieho blbca. Jednoducho vo väčšine prípadov nie sú v takýchto diskusiách problémy ktoré vznikli zo dňa na deň ale trvajúce minimálne mesiace. Nemám nič proti pochybám nejakej mladej slečny alebo ženy na začiatku vzťahu, ktorej oprávnene bliká kontrolka. Ale snažím sa prísť na dôvod prečo by som bola s takým mužom ako autorka ale nejde to. A ešte ich dcéra vidí a vníma vzor, že otec viac a dôraznejšie chváli cudzie ženy ako jej matku. Ten príspevok som prečítala toľko krát, že už ho viem pomaly naspamäť a stále mi to nedáva zmysel.
@autumn1 Ja sa praveze bojim, ze nie vsetko je trolling a takito magori fakt existuju.
@luccys určite nie všetko ale nemôže byť pravda, že denne toľko žien a užívateliek MK má takých mužov vrátane rodinných a kamarátskych problémov. Stačí pozrieť český MK a tam toľko takýchto tém nenájdeš a príde mi to reálnejšie.
@luccys určite nie všetko ale nemôže byť pravda, že denne toľko žien a užívateliek MK má takých mužov vrátane rodinných a kamarátskych problémov. Stačí pozrieť český MK a tam toľko takýchto tém nenájdeš a príde mi to reálnejšie.
@autumn1 ina mentalita ,bud to majú za normálne a preto neriešia alebo my tu berieme všetko 😃
No presne mu začni robiť to isté ako tu už spomínali, že či sa mu to bude páčiť
@huxy Nerozumieš... :D Ani mne, ani autorke. Ona píše o ňom - o chlapovi, že sa mu ani do sexu nechce. Z čoho sa dá ako-tak vyvodiť, že autorke by sa možno aj chcelo. Ale jemu nič.
@thirstymonk ale nerozumies, ze my sa cudujeme, ze by "sa jej mozno aj chcelo", lebo mne teda by sa nechcelo a iba by som rada bola, ze nic odo mna nechce, ked ma take blbe reci.
@reanda myslím vo všeobecnosti deň čo deň podobná téma. Niekedy mám pocit, že je tu "súťaž" kto vykreslí väčšieho blbca. Jednoducho vo väčšine prípadov nie sú v takýchto diskusiách problémy ktoré vznikli zo dňa na deň ale trvajúce minimálne mesiace. Nemám nič proti pochybám nejakej mladej slečny alebo ženy na začiatku vzťahu, ktorej oprávnene bliká kontrolka. Ale snažím sa prísť na dôvod prečo by som bola s takým mužom ako autorka ale nejde to. A ešte ich dcéra vidí a vníma vzor, že otec viac a dôraznejšie chváli cudzie ženy ako jej matku. Ten príspevok som prečítala toľko krát, že už ho viem pomaly naspamäť a stále mi to nedáva zmysel.
@autumn1 zeby aj autorka bola takou dcerou, ktora od detstva z prostredia, kde vyrastala, vnimala, ze je bezne a normalne, ked muz ponizuje zenu? a uvedomila si, ze na tom nieco nie ne je ok, az v zrelsom veku, po viac zivotnych skusenostiach, vratane materstva? a este aj teraz potrebuje potvrdenie, ze nie ona je ta nenormalna, ked jej to vadi? ano, aj take zeny su a je ich, bohuzial, mnoho.. myslim, ze ovela viac, nez vzorka na mk.. gratulujem, ze ty take nieco nechapes, mas stastie 👍
zrovna pre chvilou som si precitala na ploche prispevok, ako este v r.1981 vo svajci odoberali matkam nemanzelske deti a ich zatvarali do vaznice.. zeny v priebehu historie zazili tolko ponizenia a tyrania najroznejsieho druhu, ze je naozaj naivne ocakavat, ze po par desiatkach rokov od nejakej emancipacie, ktora navyse rozhodne neodstranila vsetky problemy a nevytvorila idealne podmienky, z nich budu razom sebavedome a vyrovnane bytosti, ktore uplne elegantne prechadzaju zivotom a vztahmi, ako noz maslom.. ono totiz tie zivotne skusenosti tisicov generacii ponizovanych zien su zapisane v genoch.. a to nie je nieco, co len tak pokrcis a zahodis..
uz ti to dava trochu zmysel?
@autumn1 zeby aj autorka bola takou dcerou, ktora od detstva z prostredia, kde vyrastala, vnimala, ze je bezne a normalne, ked muz ponizuje zenu? a uvedomila si, ze na tom nieco nie ne je ok, az v zrelsom veku, po viac zivotnych skusenostiach, vratane materstva? a este aj teraz potrebuje potvrdenie, ze nie ona je ta nenormalna, ked jej to vadi? ano, aj take zeny su a je ich, bohuzial, mnoho.. myslim, ze ovela viac, nez vzorka na mk.. gratulujem, ze ty take nieco nechapes, mas stastie 👍
zrovna pre chvilou som si precitala na ploche prispevok, ako este v r.1981 vo svajci odoberali matkam nemanzelske deti a ich zatvarali do vaznice.. zeny v priebehu historie zazili tolko ponizenia a tyrania najroznejsieho druhu, ze je naozaj naivne ocakavat, ze po par desiatkach rokov od nejakej emancipacie, ktora navyse rozhodne neodstranila vsetky problemy a nevytvorila idealne podmienky, z nich budu razom sebavedome a vyrovnane bytosti, ktore uplne elegantne prechadzaju zivotom a vztahmi, ako noz maslom.. ono totiz tie zivotne skusenosti tisicov generacii ponizovanych zien su zapisane v genoch.. a to nie je nieco, co len tak pokrcis a zahodis..
uz ti to dava trochu zmysel?
@reanda Nie nedáva mi to stále zmysel. Pretože je tu kvantum podobných tém naposledy ohľadom vzhľadu je z dnes ale, nie treba ďalšiu tému. Naozaj reálnejšie mi to príde na českom MK kde nie je toľko tém ako tu, niekedy až podivne v krátkom čase do pár dní opakujúcich sa s pointou len inými postavami a príbehom ako napríklad štekajúce psy na dedine, toxický svokrovci vs toxický rodičia... A to nie som až tak dlho tu a už som si to všimla
@reanda Nie nedáva mi to stále zmysel. Pretože je tu kvantum podobných tém naposledy ohľadom vzhľadu je z dnes ale, nie treba ďalšiu tému. Naozaj reálnejšie mi to príde na českom MK kde nie je toľko tém ako tu, niekedy až podivne v krátkom čase do pár dní opakujúcich sa s pointou len inými postavami a príbehom ako napríklad štekajúce psy na dedine, toxický svokrovci vs toxický rodičia... A to nie som až tak dlho tu a už som si to všimla
@autumn1 jaj, tak s tym ti nepomozem.. ja som tu uz sice cez desat rokov 😀, ale necitam vsetky temy doradu a nerozmyslam, ci je nieco realne alebo nie, je mi to jedno v podstate 🙂
@autumn1 jaj, tak s tym ti nepomozem.. ja som tu uz sice cez desat rokov 😀, ale necitam vsetky temy doradu a nerozmyslam, ci je nieco realne alebo nie, je mi to jedno v podstate 🙂
@reanda ja tiež ani zďaleka nečítam všetky témy a nie som tu ani mesiac spravidla dlhé slohovky hneď ignorujem ale tak možno mám len "šťastie" náhodne rozklikávať podobné témy. Ešte teraz ma napadla téma ohľadom Vojenských psychotestov tiež pár dní po sebe sa objavili naozaj tých diskusií je veľa...
Nevadilo by mi to.Ja mám dosť.sebavedomia a aj si uvedomujem, že existujú krajšie a lepšie odomňa 😉 a nech pochváli krásnu ženu...napr. dnes, išli sme autom a popri ceste bežala jedna slečna, ale vážne mala nohy nádherne a aj pekný guľatý zadok...sama som partnerovi povedala, že ahaaa ako super vyzerá a samozrejme, že sa pozrel. Veď nech sa pozerá, nech komentuje, mne to nerobí absolútne nič. Ja svoju hodnotu poznám a tieto somariny ma nerozhádžu. Tak ako sú krajší a lepší od môjho partnera (a to vie aj on - pretože sám tvrdí, že nechápe prečo som si spomedzi toľkých mužov, čo o mňa mali/majú záujem vybrala práve jeho) tak sú aj krajšie a lepšie odomňa 😉
@anonym_autor To je pako!
@anonym_autor Žiadnu ženu by to nepotešilo.Jedna vec je,ze si pozrie, čo je pekné,ale mal by mlčať,aj keby bola dotyčná dáma krásna ako modelka
@anonym_autor Stačí mu povedať, nech si schová toho kolibríka do trenclí a nech nechá priestor chlapom! To by si len vtedy videla to poníženie a podupanie jeho ega🙈 Ale ženy sa boja a nikdy to neurobia😢
@anonym_autor Stačí mu povedať, nech si schová toho kolibríka do trenclí a nech nechá priestor chlapom! To by si len vtedy videla to poníženie a podupanie jeho ega🙈 Ale ženy sa boja a nikdy to neurobia😢
@anonym_e4682d nie všetky...
Nevadilo by mi to.Ja mám dosť.sebavedomia a aj si uvedomujem, že existujú krajšie a lepšie odomňa 😉 a nech pochváli krásnu ženu...napr. dnes, išli sme autom a popri ceste bežala jedna slečna, ale vážne mala nohy nádherne a aj pekný guľatý zadok...sama som partnerovi povedala, že ahaaa ako super vyzerá a samozrejme, že sa pozrel. Veď nech sa pozerá, nech komentuje, mne to nerobí absolútne nič. Ja svoju hodnotu poznám a tieto somariny ma nerozhádžu. Tak ako sú krajší a lepší od môjho partnera (a to vie aj on - pretože sám tvrdí, že nechápe prečo som si spomedzi toľkých mužov, čo o mňa mali/majú záujem vybrala práve jeho) tak sú aj krajšie a lepšie odomňa 😉
@earlgrey Ved dobre, vzdy bude niekto krajsi/mladsi/whatever, ale nebudem to partnerke oplieskavat o hlavu nonstop. Co akoze ona s tym? Vsak nech si to necha pre seba. A rozoberat krasy druhych zien pri porode, to uz kde sme. Proste empatia a uroven 0. To je uplne iny vesmir chrapunstva.
Poviem to takto: co je veľa to je dosť. Keby mi povedal.tu blbosť so skocenim z okna a este zahlásil ze vlastne neprežije, že je niekto krajsi... tak prehodnotí vzťah. Jednak je to nezrely jedinec ale tiez, príliš obcumuje ludi, nevie sa ovládať. Moj ex kedysi davno bol takýto, je to len skok od toho (ak to uz nerobi), že si poflirtuje alebo najde bokovku ak bude.mat možnosť a niektorá z tých nadher prejaví záujem. Aj keď on sa tvári ako.neviniatko co len obzerá a chváli. Poslala by aom ho.za.tymi pre neho krajšími
@anonym_autor dobrý výber zrelej osobnosti,gratulujem,samozrejme si si to všimla až po pôrode....
@earlgrey Ved dobre, vzdy bude niekto krajsi/mladsi/whatever, ale nebudem to partnerke oplieskavat o hlavu nonstop. Co akoze ona s tym? Vsak nech si to necha pre seba. A rozoberat krasy druhych zien pri porode, to uz kde sme. Proste empatia a uroven 0. To je uplne iny vesmir chrapunstva.
@luccys Tak asi bol taký stále, nezmenil sa takto zo dňa na deň, buď akceptuješ od začiatku, že je aký je, alebo to neakceptuj vôbec (myslím vo všeobecnosti, nie teba). Ono chápem, že hormóny atď. ale určite to robil aj predtým...
Necitala som komentare ale v prvom kroku by som sa mu snazila vysvetlit nech si uvedomi ze nie som jeho kamos s krcmy ale partnerka. Ak nepochopi slovom, pochopi praxou. Takze by som mu zacala hovorit to iste .
@luccys Tak asi bol taký stále, nezmenil sa takto zo dňa na deň, buď akceptuješ od začiatku, že je aký je, alebo to neakceptuj vôbec (myslím vo všeobecnosti, nie teba). Ono chápem, že hormóny atď. ale určite to robil aj predtým...
@earlgrey Jasne, ze to nepride zo dna na den. Mozno bola autorka zamilovana a prehliadala to, a ked spadli ruzove okuliare, tak jej to zacalo vadit.
@earlgrey Jasne, ze to nepride zo dna na den. Mozno bola autorka zamilovana a prehliadala to, a ked spadli ruzove okuliare, tak jej to zacalo vadit.
@luccys Veď áno...ja napr. nestrpím vulgárne vyjadrovanie a aj keby som bola neviem ako zamilovaná, toto by som neakceptovala a neprehliadala 🤷♀️ ale to som ja
@anonym_autor keď sa mu nechce do sexu a chváli iné, tak darmo, že si pekná a všetko, pravdepodobne sa mu nezdáš taka atraktívna ako iné ženy. Chyba je samozrejme v ňom, lebo si ťa vybral za ženu a má s tebou dieťa. To nevedel pred svatbou a dieťaťom? Je to nezrelý a nekompletný jedinec, bude ťa nejako nasierať stále. Ach jaj, mužov debilov je veľa, veľmi veľa, je to takí slabší živočíšny druh. Lebo chromozóm Y nie je nositeľom v podstate žiadnej poriadnej genetickej informácie. 🥴. Treba sa trošku odosobniť a splechnúť mu do ksichtu, že tiež nie je žiaden Adonis a druhý sú, ale ty mu to nevravíš a neslintáš za inými chlapmi, lebo MAŠ TAKT A EMPATIU na rozdiel od neho.
Nie si precitlivela. Od tohto muza by som utekala cim skor a vysudila poridne vyzivne.
Tak toto by sa zhnusilo aj mne a to som chlap! Pre mňa je najkrajšia moja manželka.
Vieš, muži často nevedia prekusnuť, že sa dali dokopy so sexicou, ale po pôrode veľa žien už nie je tak sexy. Nie je to vaša vina, sú tam proste hormony, veď celé tehotenstvo a pôrod je sodoma-gomora, takže z mojho pohľadu toto je totalne nevyzrely chlap, ktorý si asi myslel, že odrodiš, osprchuješ sa a budeš rovnaka sexica ako predtym, hneď pripravena po ňom skakať.
Na druhej strane - nechcem nič predpokladať v tvojom prípade, ale poznám pár žien, ktoré sa po pôrode úplne opustili, lebo "už sa predsa starajú o dieťa" a to podľa ich (ne)logiky znamena, že nemusia na seba dbať, že môžu chodiť chlpate, strapate, s mastnymi vlasami, smrdí im z huby a tvária sa, že je to ok.
Netvrdím, že je to tvoj prípad! Netvrdím, že ak by to aj bol prípad, opravňuje to tvojho muža k takýmto tvrdeniam!
Len ak to je náhodou tvoj prípad, tak možno sa ti to takto snaží dať najavo. Možno nie. Je to len jedna z možnosti.
@thirstymonk myslim si, ze toto nebolo primarne k tomu, ze je po porode.
A suhlasim, nepacilo by sa to nikomu. Aj ten muz ma byt prezieravy a nevesat taketo sprostosti zene na nos
@anonym_autor posli ho do prdele,mne by vadil
@anonym_autor nevadí mi pochvala, sama poviem keď nejaká žena či chlap vyzerajú super. Aj môj muž ale napriek tomu viem, že ja som jeho top. Takéto nepriame ponižovanie robil môj ex. Vychvaľoval, mal poznámky ako nadržaný 18 ročný fagan v krčme. Bolo to ponižujúce. Nemáš problém so sebou, len tvoj chlap je necitlivé hovädo.
@anonym_autor keď píšeš, že teba nikdy tak nepochválil, znamená to, že si už pred svadbou musela vedieť, že je to (aspoň v tejto oblasti) čistý pako. Napriek tomu si si ho vzala, tak prepáč, ale máš, čo si chcela. Čo s tým robiť, neviem, ja s takými typmi v kontakte nie som, ale ak odídeš, na druhý pokus si dávaj pozor na to, čo ti vadí už na začiatku, pretože svadbou a dieťaťom sa to určite nezlepší
@earlgrey ja si skor myslim, ze tu ide o formu toho prevedenia, ktore jej muz predvadza. Znie to, akoby ju zhadzoval, nevazil si ju.

@anonym_autor Asi si budem musieť dať pauzu od MK lebo moja mentálna kapacita nedáva takéto diskusie. Aby dospelá žena si vzala muža a ešte si s ním urobila dieťa napriek tomu, že vychvaľuje iné ženy, ju nikdy tak ako iné nepochváli... A potom tu sa anonymne pýtala, či by to iným vadilo. No, nie nevadilo by to žiadnej žene. Máš učebnicový ideál muža o ktorom každá žena sníva a akého vykresľujú všetky romantické knihy a filmy.... Naozaj neverím, že tieto anonymné diskusie sú reálne, stačí si po sebe prečítať príspevok a odpoveď je jednoznačná, či je to správanie normálne alebo nie.
@autumn1 prosim ta.. to, ze nejaky vychvaluje ine zeny a svoju nepochvali, je este uplny cajicek oproti tomu, ako sa mnohi muzi chovaju.. a je to uplne realne.. ty kde zijes, v krajine jednorozcov?