icon

Manželove komentáre o ženách

7. sep 2025

Ahojte zaujimal by ma vas nazor…moj manzel dost casto ked hovori nieco o nejakej zene musi vzdy podotknut ska je krasna uplna modelka….nepoviem keby raz za cas povedal o nejakej babe ze pekna baba ale on to povie dost razne ze no uplne taka krasna modelka, a este pred nasou dcerkou…neviem pride mi to uz neuctive voci mne a velmi ma to zranuje. Som precitlivela alebo vy to aj vam vadilo? Mna nikdy tak nepochvali. Este v porodnici mi rozpraval o dakej babe co bola na zeny a on hovori - taka krasna baba ze som skoro skocil z okna….no to fakt chcete pocut v porodnici…a ked som mu povedala ze mi to vadi tak mi nato povedal ze ci neviem prekusnut ze niekto vyzera lepsie ako ja. Tak ja neviem uz…zhnusil sa mi uplne

Strana
z3
tiika
8. sep 2025
@cacianka

To by sa zhnusil aj mne, ale skús mu zrkadlom - stretla si spolužiaka, vyzerá super, svaly, hriva, pekne zuby aj výbavu v gatiach má. A každý deň spomeň nejakého pekného chlapa, v reklame, správy, športovec, na ulici, lekár, sused o 3 brány vedľa, otecko s kočikom , na ihrisku, predavač, farmaceut v lekárni,

@anonym_autor
@cacianka ale nezabudni dodať, či nevie prelusknut, že niekto vyzerá lepšie ako on 🤭
Ja len keď píšem, tak mi je to nechutne, neviem si ani predstaviť, že by som niečo takéto partnerovi povedala.
To si predtým na ňom take správanie nespozorovala?

sevrin
8. sep 2025

@anonym_autor niečo ti veľmi jasne dáva najavo a mala by ti blikať kontrolka.

luccys
8. sep 2025
@tiika

@anonym_autor
@cacianka ale nezabudni dodať, či nevie prelusknut, že niekto vyzerá lepšie ako on 🤭
Ja len keď píšem, tak mi je to nechutne, neviem si ani predstaviť, že by som niečo takéto partnerovi povedala.
To si predtým na ňom take správanie nespozorovala?

@tiika To je tzv. styl "pri mne sa zmeni".

anonym_61da23
8. sep 2025

@anonym_autor Ten by letel z to okna, ani skákať by nemusel 😎

Strana
z3