Manželove komentáre o ženách
Ahojte zaujimal by ma vas nazor…moj manzel dost casto ked hovori nieco o nejakej zene musi vzdy podotknut ska je krasna uplna modelka….nepoviem keby raz za cas povedal o nejakej babe ze pekna baba ale on to povie dost razne ze no uplne taka krasna modelka, a este pred nasou dcerkou…neviem pride mi to uz neuctive voci mne a velmi ma to zranuje. Som precitlivela alebo vy to aj vam vadilo? Mna nikdy tak nepochvali. Este v porodnici mi rozpraval o dakej babe co bola na zeny a on hovori - taka krasna baba ze som skoro skocil z okna….no to fakt chcete pocut v porodnici…a ked som mu povedala ze mi to vadi tak mi nato povedal ze ci neviem prekusnut ze niekto vyzera lepsie ako ja. Tak ja neviem uz…zhnusil sa mi uplne
@anonym_autor niečo ti veľmi jasne dáva najavo a mala by ti blikať kontrolka.
@anonym_autor
@cacianka ale nezabudni dodať, či nevie prelusknut, že niekto vyzerá lepšie ako on 🤭
Ja len keď píšem, tak mi je to nechutne, neviem si ani predstaviť, že by som niečo takéto partnerovi povedala.
To si predtým na ňom take správanie nespozorovala?
@tiika To je tzv. styl "pri mne sa zmeni".
@anonym_autor Ten by letel z to okna, ani skákať by nemusel 😎

To by sa zhnusil aj mne, ale skús mu zrkadlom - stretla si spolužiaka, vyzerá super, svaly, hriva, pekne zuby aj výbavu v gatiach má. A každý deň spomeň nejakého pekného chlapa, v reklame, správy, športovec, na ulici, lekár, sused o 3 brány vedľa, otecko s kočikom , na ihrisku, predavač, farmaceut v lekárni,
@anonym_autor
@cacianka ale nezabudni dodať, či nevie prelusknut, že niekto vyzerá lepšie ako on 🤭
Ja len keď píšem, tak mi je to nechutne, neviem si ani predstaviť, že by som niečo takéto partnerovi povedala.
To si predtým na ňom take správanie nespozorovala?