icon

Manželove správy s kolegyňou

karinka122
Dnes o 17:02

S manželom sme spolu 11 rokov a nemáme deti. Nikdy sme nemali pred sebou tajnosti a poznali sme navzájom heslá do telefónov. Niekoľko mesiacov dozadu som však natrafila na správy s jeho kolegyňou. Z tých správ nevyplývalo, že by tam šlo o niečo viac, ale zarazilo ma, že si posielali selfie a ona manželovi písala komplimenty na výzor. Mňa to dosť vystresovalo a spanikárila som. Mužovi som o tom hneď povedala a sľúbil mi, že jej vysvetlí, že to nie je vhodné si písať. Asi o mesiac na to som prišla nato, že ma v inej aplikácií zamknutý chat s ňou. Keď mi to odomkol, prekvapilo ma, že staršie správy boli vymazané a posledné správy čo som videla boli o našej plánovanej dovolenke, že sú radi, ako spolu pokecali a asi najviac ma zarazili pozdravy dobré ránko 😘 Ja som sa kvôli tomu úplne zosypala. Predomnou tej kolegyni zavolal, aby mi dokázal, že tam naozaj o nič nešlo. Vraj to bola jeho sprostosť a naivne si myslel, že to časom môže byť v pohode, veď predsa je to len kamoška s ktorou si rozumie. Potom mi ešte ukázal nejaké správy s ňou na záver, kde to akoby dali na pravú mieru, že to celé vyzeralo tak ako vyzeralo, lebo si to zamkol. Mne to nedalo a napísala som jej manželovi. On vraj o tých správach vedel a podľa neho tam nič nevhodné nebolo. Nikdy predtým manžel na mňa nebol zlý a urobil by pre mňa všetko. Robí všetko to, čo som mu predtým vyčítala, že sa ma menej dotýkal a lásku mi vždy vyjadroval hlavne slovne. Najmä to, že výrazne obmedzil telefón a necháva ho bez dozoru. Odvtedy prešlo už niekoľko mesiacov a občas si na spomeniem a zamrzí ma to. S tou kolegyňou sa nebavia, pretože sa asi urazila a odmlčala sa. V práci sa často ani nestretávali, lebo robí na inej budove. Manžel je celkovo ku všetkým priateľský, rád spoznáva nových ľudí a nikdy som nebola žiarlivá, keď sa bavil a občas si napísal s nejakou spolužiačkou. Tiež sa s nimi bavil podobným štýlom a nikdy tam o nič nešlo. Lenže tie baby som poznala a túto kolegyňu mi nikdy predtým nespomenul. Videla som, že aj s bližšími kolegami, kamarátmi si píše podobným štýlom a posielajú si aj fotky. Ibaže keď sa jedná o ženu, vnímam to úplne inak. Manžel sa k tomu vyjadril, že mal celkovo zlý pohľad na priatelstvá s opačným pohlavím a že čo pre jedného môže vyzerať v pohode pre druhého nemusí. Vraj keď ma videl takú utrápenú, už nikdy by nič také neurobil. Navštívili sme kvôli tomu aj párovú terapiu. Stalo sa niekomu niečo podobné a časom to prestalo tak mrzieť, ak sa partner dlhodobo snaží a dôvera sa znova navrátila alebo už vôbec?

anonym_4c2db4
Dnes o 17:06

Ak to nič nebolo, prečo si jej správy vymazal a chat zahesloval? Určite preto, že by si robila scény, že? Nie, za mňa to nie je normálne, posielať si dobré ránko a fotečky.

anonym_1834b8
Dnes o 17:08

Blaablaaablaaa. Nic to nebolo, chudacik mal na to iny pohlad. Ale opakovane si nevie dat pokoj, spravy pomazane, pozamykane. Ak ja robim nieco co povazujem za OK, nikdy sa s tym neskryvam, nie je dovod predsa. Takze Tvoja averzia voci tomu je opravnena. Ja by som to v hlave mala velmi, velmi dlho.
Kazdopadne, fandim, aby ste to prekonali. Su ludia, ktori prekonaju aj horsie veci. Len si myslim ze je na mieste si priznat, ze to nebolo ziadne "ved o nic nejde".

anonym_55aaea
Dnes o 17:09

Som alergicka na slovo "ranko", ja by som mu neodpisala😆

tatiana288
Dnes o 17:19

Najlepšie je, že sa pani kolegyňa ešte tvári urazene, že si o nej myslíš niečo zlé 😀 Takéto správy si píšem len s mužom, neviem si predstaviť, že sa tak bavím s kolegom, nech s ním mám akokoľvek blízky vzťah.

bronkax
Dnes o 17:24

Jej manžel je buď pekne hlúpy alebo majú otvorený vzťah

anonym_6c41ca
Dnes o 17:25
@anonym_55aaea

Som alergicka na slovo "ranko", ja by som mu neodpisala😆

@anonym_55aaea To sme dvaja. A ešte mi vadí keď medzisebou dospelí ľudia, dokonca aj chlapi medzi sebou, povedia: "ideme sa napapať". Pri detoch sa tak vyjadrovať, ok. Ale medzi doslepými ? 😀

anonym_6c41ca
Dnes o 17:29

No tak kolegyňa to skúšala na ženatého, bežne to ženy robia, že si vyhliadnu nejakého rodinne-schopného ženatého a snažia sa mu milo nadbiehať, predstierať záujem, nenápadne flirtovať a pekne s nim konverzovať. Doma má ten chlap vačšinou ofučanú manželku, ktorá rieši len deti a domácnosť a manžela si všíma minimálne. Chlap samozrejme potrebuje pozornosť, záujem a aj vzrušenie, to je normálne 🙂 Potom je to už na chlapovi, že či sa podvolí ten "kolegyni" alebo ostane s manželkou.

anonym_9e09db
Dnes o 17:29

Rozvod ☝️

terezka1947
Dnes o 17:30

Akože vážne si napísala jej manželovi????to kde je nejaká tvoja hrdosť?
No a inak.....neviem no....len tak si s kolegom písať dobré ránko😘,hmmm...ale tak ok.
Keď to skončilo,skončilo. Buď mu veris alebo nie.
Čo chces počuť?že chudák omylom si písal s kolegyňou? Či že si už do žiadnou nebude?to nikto nevie.
Tvoj muž nie je malý chlapec,buď vie,čo v tebe na a nemusí si nič dokazovať alebo......a keď je to alebo,tak na neho kašli.

anonym_c359d1
Dnes o 17:35

@karinka122 klame ti. A nebola by som prekvapena, keby realne nieco spolu aj mali.
Moj exmanzel si tiez "len vypisoval" s jednou zenou. Ta zena si ma nasla na instagrame a vsetko mi povedala,aj co spolu mali. On zatlkal, vraj mu len chce znicit zivot, lebo ju odmietol.. 🤣.. sme x-rokov rozvedeni a keby som ho nahodou niekde teraz stretla, doteraz sa k tomu neprizna 🤣

anonym_8d31af
Dnes o 17:35

ja som nasla muzovi sexting, kde cudzia velryba mu fotila vsetky svoje casti, je to uz 10 mesiacov a stale som sa cez to nepreniesla, tiez ako tvoj hral divadlo milujuceho manzela

given
Dnes o 17:55

Pripadá mi to úplne v pohode takto komunikovať. Mám kamaráta, takmer každý deň si píšeme, večer si želáme dobrú noc. On má dlhoročné fungujúce manželstvo a ja takisto. Akurát sme mali výročie 20 rokov. Je to o dôvere a nech mi nikto nehovorí, že neexistuje priateľstvo medzi ženou a mužom.

anonym_55aaea
Dnes o 17:56
@given

Pripadá mi to úplne v pohode takto komunikovať. Mám kamaráta, takmer každý deň si píšeme, večer si želáme dobrú noc. On má dlhoročné fungujúce manželstvo a ja takisto. Akurát sme mali výročie 20 rokov. Je to o dôvere a nech mi nikto nehovorí, že neexistuje priateľstvo medzi ženou a mužom.

@given A aj ty si zamykas mobil a mazes spravy?

given
Dnes o 18:05
@anonym_55aaea

@given A aj ty si zamykas mobil a mazes spravy?

@anonym_55aaea jasné. Hlavne môžem jeho fotky, inak by som mala plnú galériu 😂

anonym_04828a
Dnes o 18:43

@karinka122 q načo sa mu hrabes v mobile a čítaš správy a chaty?
A ved ti to cele potom vysvetlil, co ešte chceš, prečo mu neveríš? Tak od neho odid a hotovo. Aspoň nebude mať chlap doma stíhačku.

anonym_52c0cf
Dnes o 18:49

Nepreháňas to, tak sa strapnit a písať jej muzovi.Asi mazal preto lebo by si mu robila hysterické výčitky.Ani sa mu nečudujem, že to zmazal.A určite si aj s inými zenami vypisuje, keď je žoviálny kamaratsky typ, na to ho dobre poznáš, že to je jeho povaha
Do budúcnosti sa priprav, že bude mazať a dávať si dobrý pozor aby sa neprezradil

anonym_4b3d5c
Dnes o 18:58

Nieeee ty vobec nie si ziarliva.. ani sa mu necudujem, ze to zmazal, robis sceny a sama pises, ze sa nic nestalo a pisali si bezne veci...
Sak pritlac este a uvidime ci ho to bude bavit...

anonym_486e0a
Dnes o 18:58

U mna velmi podobna situacia (akurat tvoj muz ma asi naozaj aspon vycitky) dopadla tak, ze po 12 rokoch vztahu a 10 rokoch manzelstva zo dna na den odisiel. Tiez kolegyni zavolal, ale nakoniec lutoval ju, nie mna.😆 Neviem o nom nic...