icon

Manželove vypisovačky s bývalou kolegyňou a moje pocity

11. sep 2025

Ahojte, pár mesiacov dozadu som zistila že manžel mal románik s bývalou kolegyňou. No románik - boli to vypisovačky. Písali si však kadejaké osobne veci, padali pozvania na kávu, obed.. Prisahal, že to bolo len písanie a nič viac. Horko ťažko sme to ustali. Mňa sa to hrozne dotklo, aj keď priznávam že v tom čase sme malinkopec problémov. Očividne nezvládol situáciu u nás doma a takto to riešil. Dala som mu druhu šancu, aj keď som sa s deťmi na dva týždne zbalila a odišla na dovolenku aby som si to celé premyslela. Sme však spolu, no na mňa to akosi teraz začalo ešte viac doliehať. Po vypršaní emócii a s odstupom času to vnímam veľmi citlivo a cítim sa zle. Nemám to v sebe spracované, neviem čomu môžem verít, čo očakávať v budúcnosti. Celé to akosi na mňa doľahlo po tých pár mesiacoch. Čo mam robiť?

Strana
z2
hopsas
11. sep 2025

@anonym_autor ak si raz odpustila tak už sa k tomu nevracaj a neryp sa v tom.

nin12345
11. sep 2025

Nechaj tomu ešte čas. Dôvera sa získava naspäť veľmi dlho. To nebude zo dňa na deň. On ak ťa chce musí mať trpezlivosť. Nechaj si čas. Ak to nezvládneš prekusnúť tak sa aj tak rozidete lebo tvoja podozrievavost to zničí

nin12345
11. sep 2025

Pokiaľ si nepísala vyslovene nič erotické len proste hľadal spojenca v ťažkej chvíli dala by som mu ešte šancu ale neviem aké ste mali problémy

any_soj
11. sep 2025

@anonym_autor ale písali si nejaké erotické veci? Či len sa jej zdoveroval so svojimi problémami, pocitmi, povedzme na káve či obede?

sissy27
11. sep 2025

@anonym_autor ja nejako nemam pochopenie pre to, aby sa problemy v manzelstve riesili tretou osobou. Miesto vypisovaciek s nejakoj cicou micou sa mohol predsa otvorene rozpravat s tebou a mohli ste spolocne hladat riesenie vasich problemov, nie? Alebo ako vam ona mala pomoct? Ze on si pohonkal svoje ego ok, a ako to pomohlo tebe? Snad len tak, ze ak by si mala misku vah, kde na jednu stranu pridavas zavazie “preco zostat” a na druhu “preco odist”, tak toto mohlo byt to rozhodujuce zavazie.
Ako by sa zachoval on, keby si ty venovala cas a energiu nejakemu milemu kolegovi? Uvedomil by si, ze ta mozno straca a zabojoval by o teba, alebo by ti povedal “tak si chod za nim” ?
Preco si sa zbalila ty s detmi? Mala si deti nechat jemu, nech nema cast na sprostosti a mozno by si uvedomil, co vsetko ty prinasas do rodiny.
Neviem, podla mna z toho vysiel velmi dobre, v podstate si uzil dva tyzdne kludu, prenho vybavena vec a ty trpis nadalej.

autor
11. sep 2025
@hopsas

@hopsas ja sa v tom nerypem, neriešime to spolu.. ale na mňa hocikedy doľahne akási tazoba, sklamanie, smútok.. proste nečakala som od neho taký podraz.. máme krásnu rodinu, vytúžené deti (po ktorých horlivo volal dlhé roky), vždy vsetko klapalo.. no prišlo náročné obdobie, menej spoločného času, menej partnerského života, kopec starosti a on to hneď riešil takto.. písali si o všetkom - od pracovných veci, až po to že by ju mal rad pri sebe, aby za ním dobehla ráno do prace, boli na spoločnej večeri na jednom biznis mítingu (lebo sú z rovnakého fachu) atď

autor
11. sep 2025
@sissy27

@anonym_autor ja nejako nemam pochopenie pre to, aby sa problemy v manzelstve riesili tretou osobou. Miesto vypisovaciek s nejakoj cicou micou sa mohol predsa otvorene rozpravat s tebou a mohli ste spolocne hladat riesenie vasich problemov, nie? Alebo ako vam ona mala pomoct? Ze on si pohonkal svoje ego ok, a ako to pomohlo tebe? Snad len tak, ze ak by si mala misku vah, kde na jednu stranu pridavas zavazie “preco zostat” a na druhu “preco odist”, tak toto mohlo byt to rozhodujuce zavazie.
Ako by sa zachoval on, keby si ty venovala cas a energiu nejakemu milemu kolegovi? Uvedomil by si, ze ta mozno straca a zabojoval by o teba, alebo by ti povedal “tak si chod za nim” ?
Preco si sa zbalila ty s detmi? Mala si deti nechat jemu, nech nema cast na sprostosti a mozno by si uvedomil, co vsetko ty prinasas do rodiny.
Neviem, podla mna z toho vysiel velmi dobre, v podstate si uzil dva tyzdne kludu, prenho vybavena vec a ty trpis nadalej.

@sissy27 deti išli so mnou preto, že sú ešte malé a do veľkej miery odo mňa závislé, teda skôr to jedno kvôli kojeniu..

autor
11. sep 2025
@nin12345

Pokiaľ si nepísala vyslovene nič erotické len proste hľadal spojenca v ťažkej chvíli dala by som mu ešte šancu ale neviem aké ste mali problémy

@nin12345 nič hrozne sa u nás nedialo, len sme riešili častejšie odlúčenie, problémy s mladším dieťaťom a tým pádom sme mali pár mesiacov na seba menej času, na partnerksky život…

sissy27
11. sep 2025
@anonym_autor

@sissy27 deti išli so mnou preto, že sú ešte malé a do veľkej miery odo mňa závislé, teda skôr to jedno kvôli kojeniu..

@anonym_autor jezisi super, tak vy mate dve male deti a on miesto toho, aby sa choval ako dospely chlap, otec deti, venoval sa im, tak sa chova ako dalsie rozmaznane decko, co si vynucuje pozornost. Ty mu ju nemozes dat v az takej miere, na aku bol zvyknuty, lebo sa staras o vase deti, ale on chce chce a chce, tak esteze ma taku zlatu kolegynku, co sa obetovala 😂 mimochodom, teba kedy naposledy pozval na obed ci veceru? Ci netrebalo, ved doma je navarene?

halford89
Odpoveď bola odstránená
modratrixie
11. sep 2025

Mne je to tak ľúto 😔ja viem že keď raz sa zle z toho cítiš tak to nevieš ovplyvniť … ja by som to asi vysvetlila jemu že sa tak cítim a dúfala že sa bude chovať tak aby som fakt uverila že som len ja

maty112
11. sep 2025

@anonym_autor vsak a ako fungujete?

anonym_9ad448
11. sep 2025
@anonym_autor

@hopsas ja sa v tom nerypem, neriešime to spolu.. ale na mňa hocikedy doľahne akási tazoba, sklamanie, smútok.. proste nečakala som od neho taký podraz.. máme krásnu rodinu, vytúžené deti (po ktorých horlivo volal dlhé roky), vždy vsetko klapalo.. no prišlo náročné obdobie, menej spoločného času, menej partnerského života, kopec starosti a on to hneď riešil takto.. písali si o všetkom - od pracovných veci, až po to že by ju mal rad pri sebe, aby za ním dobehla ráno do prace, boli na spoločnej večeri na jednom biznis mítingu (lebo sú z rovnakého fachu) atď

@anonym_autor :( takto sa zacal zverovat aj moj byvaly manzel, az dospel k rozhodnutiu, po tychto konzultaciach s kolegynami, co nas nikdy nevideli spolu a mna osobne nepoznali, ze ma nelubi a chce odist.😔

telefon00
12. sep 2025

Je to jednoduché. Ak hľadal spojenca, mal si písať s kamarátom. Ale ak si našiel kolegyňu, s ktorou sa jeho písomný kontakt v tu dobu znasobil a riešil to s ňou, tak to nie je dobré. Všetko záleží o čom si písali a či k niečomu došlo.... ak sinpisali len bežné veci, je to ok, ale ak nie... tak tak by to byť nemalo.

ariannazara
12. sep 2025

Vies o tom ze take nieco nikdy neskončí len pri pisani, a ked tam boli vecere kade co neverim ze fakt k ničomu nedošlo. Ale tak ked si odpustila, tak uz to nechaj tak..snad ta to vnútorné nezozerie na ďalšie roky

telefon00
12. sep 2025

No dobre, moja ex tiež zavesila na nos jej šéfovi v práci že to medzi nami škrípe. Ten ju...ako mi to vtedy povedala... citovo podporil 😁. Následne sa priznala že to citové podporenie bolo sexuálne zblíženie a nejeden krát. A tak sme sa rozviedli...

anonym_d4513a
12. sep 2025

Podobnu skusenost mam aj ja. Neslo o pisanie ale telefonovanie. Prisla som na to nahodne, pretoze mu prisla faktura za nieco vyse 300 eur. Skoro som odpadla. Dostala som sa k vypisu hovorov a neustale len jedno cislo. A hovory v dlzke ze 1-2 hodiny vkuse. Konfrontovala som ho, vysvetlil mi to, prisahal ze to boli len telefonaty, ze to robil aby zabil cas (vozil opatrovatelky do Rakuska). Lenze....boli tam aj telefonaty v case ked bol doma. Volaval s nou aj ked som bola niekde mozno von pri dome a nieco robila.
To som uz narobila riadny cirkus, ja som vybusna osoba, a jednam s horucou hlavou. Takze zatvaral okna ked som zacala ziapat 😂 Nie som zasa osoba ktora sa bude ponizovat a vyhladavat osobu s ktorou volaval. Ma vlastny rozum, vie co robi a dievcina sa proste chytila a nestopla to len za to ze on ma vztah.
Odpustila som, nezabudla som, trvalo mi to dlho, a bola som na tom zle, citila som sa zradena, oklamana a akoby podvedena (hoci on tvrdi ze s nou nemal nic). Na zaver. Ustali sme to, zobrali sme sa, mame syna a je to uz 14 rokov, ale vzdy to zaboli ked si spomeniem. Ono je to o tom, ci ten druhy ma zaujem zachranit pokazenu doveru, ci ukaze druhej strane ze spravila dobre, ze spolu zostali.

anonym_698222
12. sep 2025

@anonym_autor moj,ked ma problemy so mnou alebo s hocicim inym,ide za knazom na rozhovor. Neviem,ja by som sa nad toto povznasala velmi tazko a teda,nie,nie je to ok riesit s kolegynou v zmysle,ze by bol rad s nou a pod...aj v tom je kus erotiky predsa. A teda,nic ine,len cas a znovunadobudnutie dovery. Urcite by sa nemal tvarit,ze sa nic nestalo,lebo sa stalo. Pre mna tato emocna nevera je skoro to iste ako fyzicka

anonym_21974f
12. sep 2025

Veľmi smutné a ešte smutnejšie, keď si niekto myslí, že každá nezhoda v manželstve sa ma riešiť s treťou osobou. To potom preto je ľahko zahnúť, veď na vine je ten, čo vyvolal hádku a obeť ten, čo nevedel spracovať situáciu a utekal plakať na rameno inej /iného.
Dám ruku do ohňa, že taký človek bude robiť všetko preto, aby mohol byť v kontakte s treťou osobou. Bude vyvolávať hádky, bude trucovať, nebude komunikovať, pomáhať, len aby "bol zlý, chúďatko" a mohol sa nechať ľutovať.

anonym_87a7a6
12. sep 2025

No blbe je to,ze vela vecí dochádza neskôr -dolahne a ked to teraz budeš riešiť tak bude na teba pozerať ako puk,ze co zas na čo to vytahujes,chces sa hádať takže čo?nehas to tak aby náhodou aj tento problem zas neriešil s ďalšou kolegyňou?a určite ti mal v pláne ti to povedať len cakal pokiaľ to zistis sama aby aaaaz potom to mohol stopnúť!
Prepáč za iróniu ale vieš prečo?lebo som nasratá na takých chlapov a ľudí čo robia za chrbtom miesto riešenia doma. Ako keby to co maju doma za to nestojí ale cudzia ženská to už riskujú všetko!
Veľmi ti prajem aby sa to nejako dalo dokopy ale je to dosť vážna vec strata dôvery a to si málokto uvadomuje a iba ti napíšem ak tú dôveru bude brať na ľahkú vahu tak by som rozmýšľala o živote bez neho a ak aspoň trocha si uvadomuje tak riešiť to riešiť riešiť riešiť.ci len vy dvaja pracovať na tom,ci cez ,,poradcu,, na vzťahy
Lebo sa to bude v tebe kopiť a spraví sa ešte viac chýb, ktoré vám úplne zatvoria cestu

evcagabi
12. sep 2025

K tomuto len tolko. Tiez mame male dieta, tiez casu na nas malo a ak by som zistila, ze by to riesil s nejakou chudinou a vypisoval jej, ako by ju mal rad pri sebe, volal na kavicky a aby ho prisla pozriet do prace, tak by letel. Tak, ze by som mu vsetko vysmarila cez balkon, bez milosti. Ani cas na pobalenie by nedostal. Nie este aby vysvetloval a dostal odpustenie. Nie. Nezasluzil by si nic. Letel by ako spina

lucylaw
12. sep 2025

Mám podobnú skúsenosť,ja som môjmu už exmanželovi prišla na takéto vypisovačky už rok po svadbe..Vtedy sme ešte nemali dieťa,mne to veľmi ublížilo a aj keď sme to nakoniec nejako ustáli,ja som na to nikdy nedokázala zabudnúť a už som mu nevedela naplno dôverovať..No a ako to dopadlo? O 5 rokov sa nám narodil syn a o ďalšieho 2,5 roka nás opustil kvôli kolegyni..Dodnes ľutujem najviac na svete,že som sa s ním nerozviedla už vtedy,keď som mu prišla na tie vypisovačky..Lebo teda urobí raz,urobí znovu a rovno aj horšie..Po tejto skúsenosti už druhé šance nedávam,radšej ostanem sama..

anonym_cc44c9
12. sep 2025
@anonym_d4513a

Podobnu skusenost mam aj ja. Neslo o pisanie ale telefonovanie. Prisla som na to nahodne, pretoze mu prisla faktura za nieco vyse 300 eur. Skoro som odpadla. Dostala som sa k vypisu hovorov a neustale len jedno cislo. A hovory v dlzke ze 1-2 hodiny vkuse. Konfrontovala som ho, vysvetlil mi to, prisahal ze to boli len telefonaty, ze to robil aby zabil cas (vozil opatrovatelky do Rakuska). Lenze....boli tam aj telefonaty v case ked bol doma. Volaval s nou aj ked som bola niekde mozno von pri dome a nieco robila.
To som uz narobila riadny cirkus, ja som vybusna osoba, a jednam s horucou hlavou. Takze zatvaral okna ked som zacala ziapat 😂 Nie som zasa osoba ktora sa bude ponizovat a vyhladavat osobu s ktorou volaval. Ma vlastny rozum, vie co robi a dievcina sa proste chytila a nestopla to len za to ze on ma vztah.
Odpustila som, nezabudla som, trvalo mi to dlho, a bola som na tom zle, citila som sa zradena, oklamana a akoby podvedena (hoci on tvrdi ze s nou nemal nic). Na zaver. Ustali sme to, zobrali sme sa, mame syna a je to uz 14 rokov, ale vzdy to zaboli ked si spomeniem. Ono je to o tom, ci ten druhy ma zaujem zachranit pokazenu doveru, ci ukaze druhej strane ze spravila dobre, ze spolu zostali.

@anonym_d4513a ja som tiez zazila nieco podobne. Ked som uplne nahodou nasla na vypise z operatora ze za 2 tyzdne preesemeskoval 700 sms s jednym tel.cislom. sms v telefone nemal.vymazaval ich. Prisahal ze s nou nic nemal. vybuchla som. Pisali si vzdy ked som rano odisla do prace, vecer ked povedal ze ide spata este si s nou do noci vypisoval,zatial co som ja uspavala dieta. Je pravda ze v tom case ked som na to prisla mi uz trochu aj kontrolka svietila,lebo zmenil spravanie,vsade so sebou mal ten telefon.Kontrolku mam v pohotovosti dodnes 😀Uz je to par rokov,ale tiez si na to hocikedy spomeniem a trapi ma to dodnes. A najhorsie na tom je,ze pred tym by som za neho ruku do ohna dala,ze by ma nikdy nedokazal podviest, teraz by som tam tu ruku nedala. A aj si poviem,ze dobre ze som sa k tym sms nedostala.

anonym_3e7207
12. sep 2025

neodpustila by som uz, zenu taketo nieco vie ponížiť a zraniť na velmi dlho, zazila som, tiez som odpustila, ale v podvedomí som to mala stale a dost mi to udupalo sebavedomie

katarinka963
12. sep 2025

@anonym_autor akosi v tých problémoch máš prsty aj ty

anonym_a7a3ec
12. sep 2025

Neodpustila by som.

anonym_a275a6
12. sep 2025

@anonym_autor
Hadam tomu neveris, ze spolu nespavaju.Toto nieje povrchna kamaratska debata o praci, pocasi.Tu uz ide o blizkost, kde ju chce mat PRI SEBE, len naivka si bude mysliet, ze keď budu pri sebe budu karty hrat😁

anonym_100db7
12. sep 2025

Uffffff ufff uffff uffffff
Ani neviemco doddat. Chapem ta. Je to priserne
A smutne. Mate ale deti.. No pamatak ze je sanca ze s nou nieco mal:( hrozne smutne
A twkto sa problemy v manzelstve neriesia.. Mal sa o že rat a ist von s kamosmi sa postazovat nie hladat rande a nahradu.
No moj manzel urobil to iste lenze medzi nami problem nebol ziadny teda ja o tom ani neviem ze by bol vsetko klapalo.
Nudil sa pri mne a zacal pisat eroticke spravy zenam po nete asi rok dva to trvalo nepoznal ich. Pisal vsak aj jednej kamaratke ktoru pozname obaja:(
Neviem. Flirtoval so zenami po nete. Moj svet sa zrutil uplne. Depresia a panicke ataky zacali.
Ale bola som vydata. Prisahal ze sa nestretol.
Doteraz neviem ci mu verit. Alebo mie. Myslievam na to tak ako ty
Chcel flirty. Udajne vymenit ma nechcel. Vraj nevie preco to robil. Udajne s tym prestal. Viem heslo od jeho telefonu a udajne su uvedomil chyby. Vraj to bolo necestne spravanie voci mne.
Tuto flirtovaciu neveru som mu horko tazko odpustila. Odisla som na mesiac od neho
Bpla som znicena. Opila som sa parkrat. Ak este raz nieco najdem tak koniec.
Vymazal si fb nepouziva ami instagram(kde vypisoval) tazko povedat. Ma iba whatp a ten sledujem. Inak neviem. Ale dovera je znacne v tahu
Ked som sa pytals co mu to davalo vraj bol sprosty a nevedel co robi ani a ze mu to prislo proste nevinne lebo sa nestretol s nimi. Vraj len online flirty. Ja vnutorne som to ale neprekusla
Rozmyslam nad rozvodom. Vraciam sa v mysli k tomu a ked schyti telefon tak mam husiu kozu.

yasina
12. sep 2025
@telefon00

No dobre, moja ex tiež zavesila na nos jej šéfovi v práci že to medzi nami škrípe. Ten ju...ako mi to vtedy povedala... citovo podporil 😁. Následne sa priznala že to citové podporenie bolo sexuálne zblíženie a nejeden krát. A tak sme sa rozviedli...

@telefon00 to fakt? Uf. Silna kava. Tak aj zeny podvadzaju

gomak
13. sep 2025
@hopsas

@hopsas Tak to sa ti ľahko povie....Verím, že to má stále akoby pred sebou. Ak mu nevie odpustiť možno by bolo dobré vyhľadať nejakú odbornú pomoc. Vidieť veci inými očami, porozprávať sa o tom s niekým. Ak to tak budeš cítiť aj naďalej, tak asi zvážiť rozchod..

Strana
z2