Manželovi sa nepáčia výlety s kamarátmi. Ako to riešiť?
Ahojte, keďže leto pomaly za rohom, zaujíma ma či chodíte s kamarátmi na výlety cez leto?
Mám 1 naj kamošku, deti máme rovnako staré. Často sa stretávame vo voľnom čase. Napadla nás taká vec žeby sme cez leto mohli ísť niekam spolu na výlet samozrejme aj s deťmi. Máme na myslí 1 dnove výlety v okolí. Alebo keby sme aj našli niekde ďalej lacné ubytko tak aj na prespatie 1-2 noci.
Alebo žeby sme jedna druhej počas dovolenky postrážili deti na striedačku, keďže vykryť si dva mesiace prázdnin je ťažké.
Lenže môjmu manželovi sa tento nápad nepáči, povedal mi či som normálna, že on s takým niečím nesúhlasí. Že rodina má byť spolu a nie aby žena išla na výlety s kamarátkou.
Mám aj kamaráta chlapa lenže s ním som musela obmedziť kontakt lebo manželovi sa to nepozdávalo.
Nič sa mu nepáči v poslednej dobe. Chce len aby spolu sme boli a všade spolu chodili. A keď neideme nikam tak aby sme spolu boli doma. S nikým ma nechce pustiť. A keď sa stane že pôjdem tak sa hrá na urazeneho a nehovorí so mnou. Čo si o tomto myslíte, som ja tá divná keď ma napádajú takéto myšlienky na leto? Alebo manžel moc preháňa?
To čo máš za debila s prepacenim za muža, šla by som kľudne na výlet s kamošku aj deťmi a nepýtala si povolenie od neho si dospela
Nerobíš dobre , že odmietas pozvania a ustupujes mužovi, lebo časom ta volať prestanú a zostane ti len tento manipulátivny domased a ty s detmi nešťastní pri nom . Ja by som sa spýtala ci ide na vylet ak nie išla by som s kamoškou, či sa mu to páči alebo nie.Je na výlete ofucany ,nespokojný, na budúce ho už ani nevolam a idem rovno s kamoškou.

Autorka určite sa treba o tomto porozprávať v klude a nebáť sa pomenovať veci tak ako sú.
Neexistuje univerzálna pravda ako to ma byt, všetko je o dohode dvoch ľudí.
Nieze manžel si vymyslí “rodina ma byt spolu”, viac sa o tom nediskutuje, nezaujíma ho tvoj názor a ked sa mu neprispôsobis bude ta trestať pasívnou agresiou ešte týždeň . Áno rodina ma byt spolu, zároveň rodina neznamená ze sa k tebe bude správať ako k nejakému kriminálnikovi vo väzení - nikam nejdes s nikým sa baviť nebudes
Ja by som mu povedala ze chapem ked je introvert ktorému stačí len rodina ale ty taká niesi a ani nebudeš. Ak ta miluje mal by ta rešpektovať taku aká si, nie ta nezmyselne dusiť a meniť na svoj obraz
Vztah je vzdy o kompromisoch, nie o tom ze ty ustupujes len aby bol doma kľud.
A ten aj tak nakoniec nieje, lebo nevidí ze 6 x odmietnes spoločnosť iných ľudí, nedovolis si pozvať žiadnu navstevu, si z toho smutná, frustrovaná, vidí len ten jeden výlet s kamoskou.
Nikdy nebude dobre, čím viac budeš ustupovať tým viac bude on priťahovať slučku. Ustupovanim dávaš najavo ze s ním súhlasíš, ze ma pravdu. Nakoniec bude problem aj návšteva rodičov či telefonovanie
Toto je taký dosť opakujúci sa problem veľa žien, večne ustupovanie aby bolo dobre a aj tak nikdy nebude. Niekedy to bez konfrontácie a určitého vymedzenia si svojich hraníc nejde .
Veľa sa rozprávajte, povedz mu teho chápeš ale na svojich výletoch trvaj. On si zvykne