icon

Manželovo správanie po operácii

mudiel
30. mar 2025

Ahojte, chcem sa opýtať či aj váš manžel išiel večer von za kamarátom, keď ste boli 3. deň po Laparoskopií vaječníka v bolestiach a teplotách s troma deťmi ( 2,8 r., 15 a 13 r.) doma a vrátil sa prvym nočným spojom. Staršie dievčatá mi pomáhajú, ale nemôžem vsetko a aj starostlivosť o mna na ich pleciach. Ďakujem pekne za odpovede

Strana
z3
pribinak
30. mar 2025

Debil

gribka1
30. mar 2025

No milé to nie je, ale asi je taký debil bežne, či?

janinah
30. mar 2025

3 den po mas horucku.? Kolko?
Prepač,ale ak uz je muz primitiv bez rozumu tak ty nebud...zalez do postele a nestaraj sa,hladom neumriete,dufam,ze dnes nevaris obed....

sss777
30. mar 2025

@mudiel
Fúha a čo hovoria lekári na tú teplotu?
Lebo ja som po 5 dňoch necítila vôbec nič a po 10 dňoch som sa bola bicyklovať.
Určite by som sa poradila s dr.
K manželovi sa dostatočne vyjadrili dámy predo mnou, nemám k tomu viac čo dodať.

really8
30. mar 2025

@mudiel ja v tom problem nevidim
Ale ocakavam ze dostanem naklad lebo nepodporujem hon na chlapov

sara07
30. mar 2025

treba mu povedat že potrebuješ pomoc a presne povedat čo treba robit ked mu to nedocvaklo
zvyšok nekomentujem

biba_18
30. mar 2025

@really8 ja teda nie som za žiaden hon na chlapov ale nechať ženu s teplotou po operácii starať sa o 3 deti mi nepríde normálne…

marca12
30. mar 2025

@really8 Tebe pride normalne nechat zenu po operacii s horuckou doma s detmi? To sa potom ani necudujem,ze su niektori chlapi idioti,ked zeny od nich nevyzaduju ani zakladnu ludskost.

pribinak
30. mar 2025

@really8 ale ten nepodporujem ani ja a preto tu často bývam označená za necitlivú s hejterku a iné bla bla
Ale keď mam ženu po operácii s teplotou tak fakt nejdem von s kamošmi

minenkaa
30. mar 2025

Ja byt tebou riešila by som tu teplotu a bolesť ,to nie je dobre

lucia13022023
30. mar 2025

Môj nejde nikam ani keď mám sopel a to máme len jedno dieťa 🙈
Nie, nie je to ok, se odišiel od ženy ktorá je po operácii a ma horúčku. Ale to vieš asi aj ty sama, keď sem píšeš.

jana_eyre_2
30. mar 2025

@really8 čiže keby bol chlap po operácii brucha, mal by horúčku a bolo mu zle, v pohode môže ísť žena von s kamoskou a nechá mu tri deti, však?

nevenka
30. mar 2025

@jana_eyre_2 zrazu aka ina optika, ze? Uz to zrazu inak vyzera, ked sa to otoci.

really8
30. mar 2025

@biba_18
@marca12
@pribinak dievcata zachovajme paniku. Isiel von, prisiel prvym nocnym spojom, zrejme nebol ozraty ani nepouzelny a autorka ma doma dve uz dost velke baby. Toto je moj nazor.

nevenka
30. mar 2025

Ja som veru mojho chlapa nenechala sameho doma, ked bol po operacii zlcnika a nie este, aby sa mal starat o 3 deti. V tom case sme mali este dve, ale rovnako, ked som len obycajne chora (akoze fakt, ze lezim s teplotou), tak ani do kostola nejde, nie este na pivo po nociach s kamaratmi 🙄.

amelia89
30. mar 2025

Ja aj manzel bezne ideme niekam s kamaratmi, na veceru/do kina atd, normalne sa striedame,nikto nikoho doma nedusi, proste normalny zivot.
Ale ani mna ani muza by teda ani len nenapadlo sa s niekym dohadovat ked ten druhy nie je ok. Aj ked su napr deti velmi chore ze maju vysoke teploty tak to zrusime ako neviem troska sucitu voci druhemu. Ved s kamaratmi moze ist o tyzden. pre mna nepochopitelne ale to vela veci na modrom koniku

pribinak
30. mar 2025

@really8 Si zbytočne sakrasticka ….pointa je inde

simsalabim
30. mar 2025

@really8 fiha, tak potom asi mali pravdu niektori kamosi mojho manzela - ze je blbec, ktory par dni po mojej operacii odmietol celodnovu bicyklovacku, ze sa musi o mna postarat 🤔 A ja som si myslela, ze by to v kvalitnom vztahu malo byt samozrejme, postarat sa jeden o druheho….

really8
30. mar 2025

@pribinak nie som sarkasticka len proste nepodporujem toto nadavanie do debilov lebo muz nedesi den noc pri chorej zene.ma doma dve pubertacky ktore vedia pomoct. Nemusi byt pri zene uviazany. Isiel na chvilu vecer za kamosom. Boze rozvod a upalot
@simsalabim odisiel na jeden vecer na chvilu von. Ako vies ze sa nestara? Lebo jej neprecital rozpravku na dobru noc? Toto je absurdne

pribinak
30. mar 2025

@really8 ty si nejaká agresívna že hneď rozvod
Ale chápem posun času mnohych ľudí rozhodí

simsalabim
30. mar 2025

@really8 nechat doma zenu po operacii s horuckou! a s relativne malym dietatom nie je ok. Jej stav sa moze nahle zhorsit, starsie deti su sice uz vacsie, ale stale deti, ktore nemusia vediet vyhodnotit situaciu. Pri 2 rocnom dieti treba mat oci na stopkach. Dospely clovek by si naozaj mohol jeden vyjazd odrieknut, ved to nie je jedina sanca za zivot.

marca12
30. mar 2025

@really8 Dve starsie deti maju nahradzat nepritomnost otca 🤦 ako som pisala,je to zakladna ludska vlastnost pomoct bliznemu v chorobe. Jeden vecer by bez kamarata vydrzal. Ale samozrejme niektore hrdinky sa musia hrat na dokonale zienky,oni nepotrebuju nikdy pomoc,to je obrovsky prehresok,pomoc od muza.

really8
30. mar 2025

@pribinak
@marca12
@simsalabim ok dievcata. Vy to mate takto, ja by som muza vecer na chvilu pustila. Zvlast ked by som mala doma takuto pomoc. To nie je o hrdinstve. Ale niekedy clovek potrebuje vypadnut aspon na chvilu a vrati sa plny energie a chuti. Isiel vecer. Na chvilu za kamosom. Ak to nechapete. Nevadi. Viac sa vyjadrovat nebudem.

anketkarka
30. mar 2025

Keďže má staršia 15, tak minimálne 16 rokov asi vieš koho máš doma. Čo Ti pomôže, že Ťa tu poľutujeme? Ani horúčka nebude nižšia, ani pán veľkomožný sa nestane ľudskejší. 😔

pininka1
30. mar 2025

Jemine, to je problém. Ešteže som prežila keď bol môj muž celý týždeň preč. Žiadne babky ani nič podobné, áno ak trebalo staršie deti mi pomohli podať plienku a pod. Neexistuje situácia kedy si žena neporadí, stále sa na to pripravujem, že raz môžem ostať sama a co potom. Tak sa staviam k životu, keďže muž robil celý profesný život mimo bydliska naučila som sa zvládať všetko sama, samozrejme keď bol doma, so všetkým mi pomáhal, aj s deťmi. Ale keď nebol, tak hold...

minenkaa
30. mar 2025

To vážne tu každého série ,že bol chlap von a nikto sa este nepozastavil nad tým ,ako je možné ,že po takejto operacii ,ma niekto horúčky a bolesti ,že sa o neho treba starať?

gab
30. mar 2025

autorka je chora tak cca 3-4 dni , a pokial je chlap starostilivy a chapavy zostava doma a pomôze, a na vylety, kamosov ma zvysnych 360 dni v roku, kedy si ich kludne môze vybrat a vyhodit z kopytka. CIze trochu empatie by nezaskodilo.

jana_eyre_2
30. mar 2025

@really8 ty na to pozeráš zo svojej optiky, podľa profilu máš zrejme jedno cca ročne dieťa.. lenže pubertaci nie sú plnohodnotna pomoc čo má napríklad malé dieťa okúpať, dať mu jesť, prebaliť.. ako môžeš od pubertaciek chcieť aby sa vedeli postarať o chorú mamu ktorá je po operácii? Nemá sople.. po operácii mať horúčky bude asi o dosť vážnejšie ako len obyčajná nepohoda.. keby sa jej niečo stalo, tak ony budú riešiť.. už vidím ako toto niekto chce aby jeho deti zažili... 🥴

tenerifka
30. mar 2025

Tie, co sa ho zastavate, predstavte si tu situaciu naopak: manzel 3 dni po operacii v horuckach, doma 3 deti-z toho jedno 2 a pol rocne, a zena odide z domu vlakom za kamoskou a vrati sa nad ranom.
Co myslite? Ci to uz je ina optika?

anketkarka
30. mar 2025

@pininka1 však aj autorka prežila. Musela si si rypnuť a pochváliť sa aká si úžasná? Ja som sama tiež na dve deti. Stále. Mám zdravotné problémy a musím sa postarať, ale preto nepotrebujem si honiť ego na žene s horúčkou. Trocha pochopenia by Ti uškodilo?

Strana
z3