icon

Manželská kríza a neisté city

Včera o 18:29

Ahojte neviem ako zacat ale potrebovala by som poradit som vydata mam dve deti ale minuly rok sme mali manželskú krizu a ja som sa zahľadela do ineho muza sme v kontakte no nestretáme sa a neviem co dalej moje city su narušené a neviem ako dalej pokracovat zažili ste prosim niektorá nieco podobne …

kavasmliekom
Včera o 18:32

@anonym_autor a od toho minulého roka doteraz už krízu nemáte?

autor
Včera o 18:34
@kavasmliekom

@anonym_autor a od toho minulého roka doteraz už krízu nemáte?

@kavasmliekom ahoj je to lepsie kvoli detom sa to snazime dat do poriadku Lenze mna to stale taha inde …

kavasmliekom
Včera o 18:36
@anonym_autor

@kavasmliekom ahoj je to lepsie kvoli detom sa to snazime dat do poriadku Lenze mna to stale taha inde …

@anonym_autor čiže manžel vie o tom druhom?

anonym_2504be
Včera o 18:37

@anonym_autor to az tak si sa zahľadela,ze by si sa kvoli nemu vzdala rodiny? Sex ste nemali?

autor
Včera o 18:39
@anonym_2504be

@anonym_autor to az tak si sa zahľadela,ze by si sa kvoli nemu vzdala rodiny? Sex ste nemali?

@anonym_2504be nie s druhym nic iba ma strasne priťahuje neviem to sama vysvetlit

anonym_2504be
Včera o 18:43
@anonym_autor

@anonym_2504be nie s druhym nic iba ma strasne priťahuje neviem to sama vysvetlit

@anonym_autor kasli nanho, urcite sa casom vyfarbi a aj olutujes ,ze si opustila stabilitu s muzom a vymenola za nepoznane,co nemusi byt vobec lepsie. Vlastna skusenost

autor
Včera o 18:43
@anonym_2504be

@anonym_autor kasli nanho, urcite sa casom vyfarbi a aj olutujes ,ze si opustila stabilitu s muzom a vymenola za nepoznane,co nemusi byt vobec lepsie. Vlastna skusenost

@anonym_2504be ja viem ale je to tazke sme v kontakte piseme si a ja sama neviem preco ma tak priťahuje a oco mu ide

anonym_950bae
Včera o 18:44

si sa buchla ako 13 r očná. 🙄 Maj rozum.
poznáš ho dobre? a či len tak od oka.

anonym_f5dad7
Včera o 18:49
@anonym_autor

@anonym_2504be ja viem ale je to tazke sme v kontakte piseme si a ja sama neviem preco ma tak priťahuje a oco mu ide

@anonym_autor povedz tej svojej dole že ma smolu, ale víťazom je rozum, nie ona

anonym_723f97
Včera o 18:50

@anonym_autor ja byt na tvojom mieste skusim zachranit vztah s terajsim muzom. Ak tam nie je nic zavazne, tak by som za ten vztah zabojovala. Lebo toho druheho muza az tak este nepoznas a urcite mu pridava aj to, ze tam citis zamilivanost. Vtedy ma clovek ruzove okuliare. A nezazila si si s nim aj krizy ako s muzom a nevies ako sa v takych situaciach sprava. A dalsia vec su deti. Co poznam ludi, co sa rozvadzali, tak sud vacsinou urcil striedavu starostlivost. Mas na to financie utiahnut vsetko sama lebo pri striedavej starostlivosti nedostanes ziadne alimenty?

anonym_2e1909
Včera o 18:58

@anonym_autor ahoj, ja mam s muzom krizu cez 3 roky... boli sme aj v manzelskej poradni, nepomohlo to. Dokonca psychologicka isla po mne ako po udenom...potom som tam uz odmietala chodit. Predstav si, ze zranena odovzdas svoje emocie tretej osobe a z teba spravi pomaly cloveka, co rozbija vztahy. Som s manzelom len kvoli dietatu. Nemam spolu financie, spolocnu adresu, zijeme si kazdy sam. Muz chodi neskoro z prace a ja cele dni sama s dietatom+ praca. Bohuzial, kam pojdem, ak by som si aj nasla druheho- dieta bude trpiet... beriem to na seba, dlhodobo frustrovana, prehliadana, bez snov a cieľov a zranená. V práci sa mi páči tiež kolega, ale on o tom ani nevie. Vie, že som len vydatá. Ale..aspoň môžem snívať, takže ťa úplne chápem

anonym_7b9cde
Včera o 19:08

Ahoj, mali sme za vyse 20 rokov dve krizy, momentalne sme v tej druhej, zatial sme spolu, prvu sme ustali, druhu skosi neviem

anonym_00b3a8
Včera o 19:15

Nestretávate sa s iným mužom len si píšete ako tá môže priťahovať niekto koho reálne ani nepoznáš...zamysli sa

anonym_2504be
Včera o 19:20
@anonym_autor

@anonym_autor stoji ti za to ten kontakt? Koniec koncov okrem chvilkoveho potesenia ti to neda nic

autor
Včera o 19:22
@anonym_00b3a8

Nestretávate sa s iným mužom len si píšete ako tá môže priťahovať niekto koho reálne ani nepoznáš...zamysli sa

@anonym_00b3a8 tak pozname sa z videnia ale nestretáme je to zlozite

autor
Včera o 19:22
@anonym_2e1909

@anonym_autor ahoj, ja mam s muzom krizu cez 3 roky... boli sme aj v manzelskej poradni, nepomohlo to. Dokonca psychologicka isla po mne ako po udenom...potom som tam uz odmietala chodit. Predstav si, ze zranena odovzdas svoje emocie tretej osobe a z teba spravi pomaly cloveka, co rozbija vztahy. Som s manzelom len kvoli dietatu. Nemam spolu financie, spolocnu adresu, zijeme si kazdy sam. Muz chodi neskoro z prace a ja cele dni sama s dietatom+ praca. Bohuzial, kam pojdem, ak by som si aj nasla druheho- dieta bude trpiet... beriem to na seba, dlhodobo frustrovana, prehliadana, bez snov a cieľov a zranená. V práci sa mi páči tiež kolega, ale on o tom ani nevie. Vie, že som len vydatá. Ale..aspoň môžem snívať, takže ťa úplne chápem

@anonym_2e1909 to mi je luto ze to takto mas my sme spolu tiez uz dlho a neviem asi mas horšiu situaciu ako ja

autor
Včera o 19:25
@anonym_723f97

@anonym_autor ja byt na tvojom mieste skusim zachranit vztah s terajsim muzom. Ak tam nie je nic zavazne, tak by som za ten vztah zabojovala. Lebo toho druheho muza az tak este nepoznas a urcite mu pridava aj to, ze tam citis zamilivanost. Vtedy ma clovek ruzove okuliare. A nezazila si si s nim aj krizy ako s muzom a nevies ako sa v takych situaciach sprava. A dalsia vec su deti. Co poznam ludi, co sa rozvadzali, tak sud vacsinou urcil striedavu starostlivost. Mas na to financie utiahnut vsetko sama lebo pri striedavej starostlivosti nedostanes ziadne alimenty?

@anonym_723f97 ja viem Lenze co mam robit ked ma priťahuje a myslim nanho kazdy den a denne sme v kontakte

kessica87
Včera o 19:26
@anonym_autor

@anonym_autor ak svojho muža ešte miluješ, daj tonu šancu a ak už nie tak ho zbytočne netráp aj seba. Zostať skrz detí je tiež možnosť, ale bude to na silu a to nevydržíte dlho.
Držím palce ❤️

autor
Včera o 19:59
@kessica87

@anonym_autor ak svojho muža ešte miluješ, daj tonu šancu a ak už nie tak ho zbytočne netráp aj seba. Zostať skrz detí je tiež možnosť, ale bude to na silu a to nevydržíte dlho.
Držím palce ❤️

@kessica87 Dakujem je to tazke Lenze neviem s tym druhym muzom sa nestretáme tak neviem vlastne ako to berie

marca12
Včera o 20:09
@anonym_autor

@kessica87 Dakujem je to tazke Lenze neviem s tym druhym muzom sa nestretáme tak neviem vlastne ako to berie

@anonym_autor Co je tazke? Prerus kontakt a venuj sa rodine. Zide z oci,zide z mysle.

anonym_8bc7c9
Včera o 20:14
@anonym_autor

@anonym_autor
prosim ta, mysli realne. Vsetka romantika by vam skoncila s detmi! Je to narocne kolkokrat mat rovnaky nazor na vychovu s otcom deti a manzelom, toboz cudzim chkapom. Deti su na 95% vo vztahu problem - myslim s inym partnerom. Tenro by si mozno uzil, mozbo aj ty ale konec. Alebo fakt veris, ze by bol milujuci partner a zaroven prijal a mozno aj zivil tvoje deti? To nie je o zalzbebosti dvoch ludi ale cadto o posrano zivota tyn detom!
Ukonci to s nim, nema to zmysel. Ja som mala taketo romanticke vztahy s kolegami, bolo to krasne. Jeden o tom nevedel, mozno tušil...
Ale moj vztah s priatelom bol uz dlhsie na bode mrazu a nemali sme deti. Takze som si kkudne mohla ulietavat na oblaciku snivania.
Ty ho realne nepoznas.
S muzom ti neporadim, nepises o co ide a ako sa ku tebe chova tetaz.

anonym_00b3a8
Včera o 20:21

A ten s ktorým si píšeš je aspoň bez záväzkov ?

sissy27
Včera o 21:54

@anonym_autor ty si sa len namotala na nejaku svoju predstavu o tom druhom a pekne reci. Ale keby bol co k comu, tak uz prisiel s nejakym riesenim ako byt spolu.
Ty sa v prvom rade sustred na vlastne manzelstvo - bud sa obaja posnazte, najdite znova tu iskru pre ktoru ste sa do seba zamilovali a pokracujte vo vztahu, alebo si priznajte, ze ste na konci a chodte od seba, rozvedte sa, vysporiadajte majetok, starostlivost o deti…
Ale tipnem si - byvate v najme alebo v muzovom byte / dome, pripadne u svokrovcov a keby si sa rozviedla, tak nemas kde byvat a z coho platit ucty…

anonym_0c6998
Včera o 22:16

@anonym_autor tu nejde o ziadne city,ved sa ani nestretavate.Prosto mas krizu v stereotipnom manzelstve a pri prvom impulze od ineho muza,citis motyle v bruchu.Tu nejde o lasku a uz vobec necakaj,ze to bude ako z romantickeho filmu.Skratka mas problemy v manzelstve,stereotip,kriza,mozno hadky,mozno nuda,ja neviem,nie si konkretna,ale tymto si prejde skoro kazdy v dlhodobom vztahu,ci manzelstve.No a je samozrejme,ze vyhladavas,alebo nahodov si teba naslo nieco,co je prijemnejsie,ako riesit okukaneho manzela.To mas tak isto u chlapov.Ked pride kriza,doma nuda,dokola to iste,nedajboh sa pridruzia hadky,problemy,ci uz financne,alebo len vyhoretie z deti,domacnosti atd.a zrazu v robote sa usmeje prijemna koleginka,muz je porad znovuzrodeny.Nie,nie je to laska,je to prosto klam pre unavenu mysel,dusu.Clovek je hnily riesit nieco doma a v tazkej situacii sa da lahko zlakat na mily usmev,pekne reci,ci len obycajne mile pisanie.Zrazu vyboci z tych vsednych otrasnych dni a zaziva opat nieco pekne,co doma momentalne nema.Znova sa citi chceny,sebavedomy,dostava sa mu to,co doma v ten moment nie je.Je lahsie sa odputat od problemov tym,ze si s niekym piseme,flirtujeme,davame si impulzy a hladame to,co doma zrazu nie je,ako to,ze si doma riesime co treba.Lenze aj toto je len chvilkova naplast na ranu.Co si myslis,ze bude dalej?pisete,pritahuje ta,laka ta to nepoznane.Ale co dalej?sa stretnete,podvedies muza a potom?ti to vyriesi problemy?respektive v tom lepsom pripade (co pochybujem)sa zacnete stretavat,zalubite sa,rozvedies sa,bez riesenia akychkolvek problemov,prosto poza chrbat si bude riesit noveho muza a ked to vyde,toho sucasneho manzela postavis pred hotovu vec,ze koncis,ze mas noveho.On mozno ani netusiac,ze mate krizu,ved vieme,aky su muzi flegmosi,zrazu pride o manzelku.Ty teda zacnes novy vztah,mozno bude krasny,lasky plny (pockat,nebol taky aj ten s manzelom na zaciatku?),lenze postupom casu aj s tymto pismenkarom,prides do stereotipu,pride kriza a co?pojdes za dalsim?a dalsim?a dalsim?a kolobeh zivota?...co mas robit?vyries si to,co mas doma,rozpravaj sa s muzom,snazte sa to zachranit a ak nie,rozved sa a az potom,ked si das zivot doporiadku,az potom si ta najde nova laska.Nemaj ruzove okuliare.Na zaciatku je vzdy vsetko nadherne,vasen,chemia,dotyky,pisanie,blaboli,pochopenie,no pride vztah a postupne vsetko upadne do stereotipu a nie!riesenie nie je hladat znova inde.Neviem nakolko je vasa kriza vazna,no ries si najprv to,kym budes zacinat odznova.