icon

Manželský pár, kde je povolený sex s iným mužom

13. feb 2025

Zeny, vyskocil mi na youtube podkast tri prasiatka a bol tam pozvany manzelsky par. Maju otvoreny vztah, ale taky, ze iba ta zena spava s inymi chlapmi. Dokonca sa vyspala s jeho kamararom, kym on bol vedla v izbe 😂🫣 ta jeho zena tam opisovala, ze jej by to prekazalo, keby on taketo veci robi :D a ze nema prblem iba s trojkami, kde by aj ona bola pritomna. Najlepsie na tom je, ze su rodicmi. Ja asi nemam problem ked si niekto za zavretými dverami robi co chce. Ale tito ludia sli s kozou na trh a ten chlap tam neustále prizvukoval, ze je to uplne normálne vlastne a prirodzene :D to len ja som divna, ked mi pride nechutne, ked sa dvaja rodicia takto prezentuju a este sa tym chvália? A hovoria o tom, ze je to uplne normálne? Ak tu je nejaka psychologicka, zaujímalo by ma, aky ma na to ona pohlad. Ci to vznikne u zdravych ludi so zdravými vzorcami alebo je to len proste nejaka chyba v procese u traumatizovanych ludi? Napriklad mali tazke detstvo alebo nejaky narcisticki ludia bez emocii? Otvaram diskusiu a skuste si tu vyjadrit nazor. Dopredu pisem, ze na komentare typu, ze ci im zavidim alebo co sa do nich starám, nebudem odpovedať. Pretoze tito ludia to zdieľali verejne

Strana
z3
tiezjedna
13. feb 2025

Áno, príde mi úplne v poriadku, že partneri po vzájomnej dohode holdujú všeličomu. Nie, nepríde mi normálne, že to nakrúcajú, zverejňujú a ešte tvrdia, že je to normálne.

tiezjedna
13. feb 2025

...chudáci decká... raz im určite "poďakujú"...

minenkaa
13. feb 2025

Všetko čo je normálne pre partnerov ,je jedno akého pohlavia a akéhokoľvek počtu ,je normálne .Sexualny život rodičov je iba a iba ich vec,čo s tým majú tie deti

tim23
13. feb 2025

No mne to teda normálne nepríde

jaond19
13. feb 2025

No tak nie kazdy by mal na takyto (ne)vztah zaludok, ale povedzme si narovinu, oni to aspon o sebe vedia na com sú.... mnohí v opacnom garde to taja a riskujú pohlavne choroby ze dovlecu domov netusiacemu partnerovi,zahybaju kade tade.... Takze ked uz niekto ma potrebu chodit vrzgat aj mimo, ocenujem dohodu a uprimnost. A ze je to aj tak bizar, o to pokoj....

minenkaa
13. feb 2025

Inak ja by som sa chcela opýtať prečo by mal niekto hodnotiť sexuálny život iného človeka .Vsetko čo nie je zakázané je dovolene

tiezjedna
13. feb 2025

@minenkaa deti s tým majú celkom dosť... Dá sa predpokladať, že nežijú v jaskyni, takže stačí nabehnúť do školy a youtube záležitosti si ich na 100 % nájdu. Digitálna stopa je prevít.

lenkakravcova
13. feb 2025

Podľa mňa je to dosť mimo.
1. - Čo keby otehotnela? (lebo áno, aj to sa môže stať?) potom to bude riešiť interupciou?
2. - Pohlavné choroby? (lebo strieda ako sa jej páči, nie je tam žiaden záväzok - ešte keby mala dvoch manželov, tak privriem oči /všimnite si aký je hejt na polygamiu a to oficiálnu = manželskú u muslimov, a toto tu sa má akože tolerovať lebo sloboda? :D /.. páriť sa ako zvieratko s kadekým podľa počasia, s požehnaním partnera vo vedľajšej izbe mimo.. celé mimo)

autor
13. feb 2025

@lenkakravcova mne to pride zvratene. Este to uplne tak opisovali, ze aka je to pecka. Ked jeho kamarát prasil jeho manzelku :D ved o takej zene musia mat aku mienku? Ked pomaly kazdy druhy ju odskusal a potom si len vymienaju info.

minenkaa
13. feb 2025

@tiezjedna a by sa zas ukázalo akí sú ľudia tupí.,To že to dali von ,veď nič zle nerobia,žijú si svoj život.Ludia sa dokážu smiať iným aj za okuliare ,kratšiu nohu alebo riedke vlasy

minenkaa
13. feb 2025

Nie každý si o žene čo ma rada sex mysli niečo zle,teda to vážne ešte v dnešnej dobe .Asi obaja vyberajú tých partnerov a nie niekoho z ulice

tiezjedna
13. feb 2025

@lenkakravcova tak ono sa to bežne v našej spoločnosti netoleruje, že...
@minenkaa nie ľudia, ale decká. Decká dokážu byť ohromne kruté, a toto by práve mali domýšľať tí nadržaní rodičia,. čo sa zjavne nepodarilo. Si predstav, že to nejaký spolužiak vyštracha, myslíš, že si to nechá pre seba?? Samozrejme, že nie.

autor
13. feb 2025

@minenkaa to, ze niekomu sa nepaci trtkanie s celou ulicou neznamena, ze je niekto tupy. Prepac, ale sledujem ta v diskusiach a tvoje odpovede byvaju vačšinou velmi divne. Takze takej osobe asi pride nornalne, keby ta pri sexe aj tie deti sledovsli z vedľajšej izby 🫣

tiezjedna
13. feb 2025

@minenkaa ale o tom som ja vôbec nepísala. Nech si pokojne šukajú do bezvedomia s celou rotou a kde chcú. Ale nerozumiem tomu, prečo to majú potrebu prezentovať verejne.

minenkaa
13. feb 2025

Ľudia sú typu keď sa za to smejú a komentujú to ,deti sú pri tím sexe?

h2
13. feb 2025

Nie, nie je normálne, že v manželstve jeden z páru spáva s inými, zatiaľ čo tomu druhému to nedovolí. A nie je ani normálne, ak by mu to dovolil a robili by to obaja. Ak sa tak dohodnú a obom im to vyhovuje, je to v poriadku, nech si robia, čo chcú. Ale "v poriadku" ešte neznamená "normálne".

minenkaa
13. feb 2025

Tvoja diskusia je divná a nie moje odpovede

sova7
13. feb 2025

Je to nejaká úchylka ma to aj meno len si nespomeniem rýchlo

h2
13. feb 2025

Ináč, baby, skúste si predstaviť, že by to bolo naopak. Chlap by sexoval s inou, zatiaľ čo manželka by bola vo vedľajšej miestnosti a u nich v manželstve by to robil len on, jej by sex s inými nedovolil. Zniesli by ho tu všetci pod čiernu zem!

h2
13. feb 2025

@minenkaa O žene, čo má rada sex? Čiže tá, čo sexuje len s manželom (partnerom), nemôže mať rada sex? Mať rada sex znamená pre teba, pretiahnuť hocikoho, kto sa pritrafí?

milanemila
13. feb 2025

Neviem mna to nejak nepoburuje 🤷🏼‍♀️ ked im to obidvom vyhovuje, tak nevidim v tom problem. Pre niekoho je uchylny aj anal a pre dalsieho je to bezna vec, takze kazdy ma hranice vkusu a sexuality niekde inde.
Ja osobne by som v polygamnom vztahu byt nechcela, ale ak to 2 ludim tak vyhovuje, tak kto som ja aby som ich vyhlasovala za uchylakov, nenormalnych a neviem akych, ved sa ma to vobec netyka a to ako ziju absolutne nijako nezasahuje do mojho sposobu zivota.
Vobec nemusia byt ani traumatizovani ani neviem aki, jednoducho veci a zivot vnimaju inak. Kolko ludi sa tvari ako zije v monogamnych vztahoch a pritom podla statistik je velke percento muzov/zien nevernych? To mi pripada ovela horsie a viac nefer, ked je v tom podvadzanie a klamstvo ako ked si dvaja ludia dohodnu nejake pravidla a neklamu si a su k sebe fer.

minenkaa
13. feb 2025

@h2 tu sa píše o žene čo ma rada sex aj s inými chlapmi ,čo je nato zle aj to mužovi nevadí

h2
13. feb 2025

@minenkaa Otázka neznela, čo je na tom zlé, ale či je to normálne. Normálne to nie je. Bez ohľadu na to, ako veľmi to im dvom vyhovuje.

michaela789
13. feb 2025

Tak, všetko v akomkoľvek vzťahu je o dohode.
Čo hľadali zrejme našli. Tieto otvorené polygamné vzťahy sú celkom časté. Ja by som to netolerovala, preto v takom nie som a nebudem to teda ani nikomu propagovať. Keď niekto v takom je, nie je to moja vec.

Každopádne, ak už potrebuje o tom natočiť podcast tak neviem... Tam možno hrá úlohu aj túžba po pozornosti a potecha z toho šoku, ktorý tým spôsobujú. Ale opäť - not my business. Takéto veci nevyhľadávam a neštudujem. Nič mi to nedá, nenaučím sa z toho nič. Takže pokým to bytostne neovplyvňuje moje existovanie, poprípade v tom nemáčajú nosy mojich detí, tak ďakujem a pekný deň, slobodne z takýchto tém odchádzam.

siska53
13. feb 2025

Je to cisto a len zalezitost daneho paru. Ako to chcu, tak.to maju a nikoho do toho nic.

h2
13. feb 2025

@siska53 Keď do toho nikoho nič, tak si to mali nechať pre seba a nevytrubovať to do sveta, nie?

minenkaa
13. feb 2025

@h2 prečo to nieje normálne ,fakt ma to zaujíma .Kto určil že to nie je normálne

martinmmartin
13. feb 2025

Ja sa pristavim pri tych "zdravych vzorcoh" . To co tu predvadzame poslednych 70 rokov tiez nevyzera moc zdravo. Izolovana rodina kde je dieta furt zavesene na matke ktora to psychycky ani fyzicky nedava a ocinko hrdina furt v trapu.
Tisice rokov si vyrazila decko akehokolvek veku pred chalupu na vacsinu casu a vyrastali v komunite. Takze opatrne so zdravym vzorcom , to nieje take jednoznacne.

h2
13. feb 2025

@minenkaa Nech sa páči.

autor
13. feb 2025

@martinmmartin aha, takze nechat dieta doma pred domom v kocari, kde urcite place a je zufale, lebo nevie, preco nikto neprichádza ti pride normálne? Naštuduj si bezpecnu vzťahovu vazbu. Preco je v dnesnej dobe vyhybava generácia? Ktora sa spolieha iba sama na seba, nebuduje vztahy? Pretoze v detsve boli prirodzene, ze sa musia tie decka postarat same o seba a ich emočne potreby boli hrubo potlacane.

Strana
z3