icon

Manželstvo pod tlakom

29. okt 2025

Ahojte, ženy a maminy chcem sa asi len vyhovoriť pripadne ako to máte vy doma...chodím do prace každý den a cestou veziem deti do škôlky, potom po nich chodim späť, manzel prichádza večer z prace domov ,chcel by stale sex no ja chodím taka unavená ze sa mi fakt vôbec nechce,s detmi chodit vecer spat a jasne ze aj zaspim potom,on chce aby som este potom k nemu prisla ale mne sa uz nechce,tak som mu vravela ze budeme mat cez víkend raz do týždňa ale preňho to je malo,on chce častejšie ja už neviem fakt ,mne ani veľmi sex nechýba, ja si myslim ze raz do týždňa je celkom OK. No a ďalšia vec ze on by sa furt len mojklal a bozkal a obimal a to mi vyčíta ze ho nikdy neobijmem, ale on ked je doma aj 20x za den príde zá mnou už mi to lezie na nervy ,vyčíta mi ze druhá zena by bola šťastná, ale fak 20 krat mi príde na hlavu som z toho nervna,príde mi jak male veľké decko.Vravel ze jeho taky život nebaví stereotyp ze on je mladý a on tak nebude ,ze ked to takto bude on si nájde inú

Strana
z4
anonym_135939
30. okt 2025
@anonym_7e3f8e

@anonym_135939 Slovenska sa to netyka.

@anonym_7e3f8e tiež si myslím

autor
30. okt 2025
@anonym_0211b4

@anonym_autor tak mu nastav hranice, a to 2x týždenne sex plus jeden víkendový deň a hotovo. A ku tomu starosť o deti. Ide za milenkou?? Nech sa ti páči, bež vylož na stôl výživné, a spakuj sa a vypadni, alebo si ber na dva týždne decká ku milenke. Nedala by som sa uchylakom vydierať. Veď to je sexuálne násilie, vyžadovať si sex každý deň pod hrozbou odchodu. Vydýchneš si od uchyla a aj deti. Ale takýto chudák si milenku, ktorá ho aj s deckami vezme nenájde. Ten môže len teenagerky cez pokec oblbovat.

@anonym_0211b4 nastaviť hranice nehrozí, povedal by mi ze on tak žiť nebude aby som mu ja rozkazovala a nastavovala hranice. No ano už dlhšie mi hovorí ze ked mu ja nedám dá mu druhá, inak manzel ma príliš vysoké ego

morpheuss
31. okt 2025

@anonym_autor Autorka, ty si typický príklad toho vtipu...
Rozrávajú sa dvaja muži a jeden druhému hovorí. Moja žena odo mňa v jednom kuse pýta peniaze.
Včera ráno si vypýtala 20 eur
Naobed si vypýtala 30 eur
Poobede si vypýtala 30 eur
Večer si vypýtala 35 eur
Dnes ráno si vypýtala 40 eur
Na obed si vypýtala 40 eur
Poobede si vypýtala 45 eur
Druhý muž prekvapene hovorí: "Preboha, ty máš odkiaľ toľko peňazí, aby si jej to všetko dával????"
- "Ale veď ja jej nič nedávam!"

A toto presne je váš sexuálny život... máš doma chlapa, ktorého neuspokojíš a čuduješ sa, že po tebe v jednom kuse túži...

anonym_20a1a8
31. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_0211b4 nastaviť hranice nehrozí, povedal by mi ze on tak žiť nebude aby som mu ja rozkazovala a nastavovala hranice. No ano už dlhšie mi hovorí ze ked mu ja nedám dá mu druhá, inak manzel ma príliš vysoké ego

@anonym_autor pozri autorka ...rady si nevsimas, ideš len svoju líniu.... Určite bol taky aj pred deťmi. Len vtedy ti to zrejme navadilo , alebo ste deti splodili áno ste sa nestihli spoznať. Z milujúceho a rešpektujúceho partnera sa nestane chuj len tak zo dňa na deň. A teda podľa toho čo píšeš total zrejme to nie je 20x za deň ale je na tebe nalepený nonstop keď príde z práce keďze chodí až večer.
A keď vykrikuje že pôjde za inou, nech ide , stále lepšie ako dávať takýto príklad deťom do zivota, pretože celkovo frekvencia sexu je váš najmenší problem

anonym_bac046
31. okt 2025
@anonym_autor

@oslo1 no len on mi povie,ze jeho už taky sex nebaví,ze len.posexovat a hotovo, on chce niečo nové ne furt na gauči, a chce predohru a tiež aby som si niečo obliekla pri tom pekne, proste takéto vymyslanie ja nesom na baterky .Deti neuspi lebo oni nechcú aby on ich uspaval musim ja,a samozrejme ja už ostávam v posteli spat keďže ráno vstávam

@anonym_autor neviem iné poradit iba ze chod preč napr pred kúpanim rozlúč sa s detmi ze ides do obchodu a prides neskôr alebo rano. U nas to fungovalo ze neplakali pri otcovi lebo ich nemal kto iny uspat ked som nebola doma

anonym_0211b4
31. okt 2025

@anonym_autor fakt, načo ti je také čudo? Veď to si na tom rovnako, ako dajake platené ku...y. Tiež musia dať, keď majú klienta. Ale aspoň majú za to zaplatené. Nič doma nerobí, nie je k tebe slušný ani láskavý, musíš na neho robiť, prať, variť, o deti sa starať, lebo on sa o deti nepostará, ku tomu všetkému aj povinne každý deň podržať. No načo si je takýto parazit? Ja by som mu sama od seba doporučila, aby si teda už nejakú chuderu rýchlo zohnal a išiel k nej nech mám pokoj svätý. Fakt nerozumiem, prečo si z reči, že si nájde milenku nervózna. Aj keby si rovno našiel druhu ženu, tak tebe bez neho len lepšie bude. Veď trochu na seba a svoje dobro pozeraj a neponižuj sa pred takým zmätkom.

Strana
z4