icon

Máte aj vy lakomú svokru?

8. apr 2025

Ahojte baby , mali ste aj Vy takú lakomu svokru ?
S priateľom sme spolu 5 rokov, máme spolu 6 mesačnú dcérku, no odkedy sa narodila neprišla ani len svoju vnučku pozrieť nič jej nekúpila ani len čiapočku 《 peňazí ma dosť 》 a ešte ma veľké ústa kde míňame peniaze , ona si myslí že veci na dieťa sú lacny špás, moja mamina ktorá nemá toľko peňazí kupi vždy niečo hoci len maličkosť , mate alebo ste mali niektorá takú svokru.?

Strana
z8
stankadu
8. apr 2025

Prepáč, ale iba to ti chýba? Aby svokra kupovala veci pre malú a potom ti to bude vyhadzovať na oči. A keď kúpi ešte sa ti to nemusí páčiť. A nie je to jej povinnosť. Radšej kúpte vy, čo sa vám páči a hotovo. Robís problém tam, kde nie je.

januska12323
8. apr 2025

Prijmi ju aká je a nič od nej nečakaj.

viestta
8. apr 2025

Ale o dieta sa maju postarat rodicia, stari rodicia nemusia nic kupovat ked nechcu. A vy ste uz boli pozriet babicku? Tym nechcem povedat, ze babicka je ta najlepsia, ale ked nemas ocakavania, necaka ta sklamanie. Za tie roky si ju hadam dobre spoznala

jesenzima
8. apr 2025

To je svokrina vec, či niečo kúpi/nekúpi, môže,NEMUSI. A ano, mám takú svokru,ale zároveň je to MOJE dieťa, čiže JA mu kupujem veci a od nikoho nečakám dary, čiapky, hračky ... nechapem ženy, ako si ty, čo riešia, kto čo kúpil ich decku 🙄🙄🙄🙄

kiwi3
8. apr 2025

mne sa tiez nezda, ze by svokry mali povinost kupovat vnucatam veci. preco to vobec ocakavas?

earlgrey
8. apr 2025

A ty nemáš na čiapočku? 🤔 nerob si deti, keď očakávaš od iných, aby im niečo kupovali...

jesenzima
8. apr 2025

@kiwi3 očakáva, lebo určite aj kamošky dostávajú, alebo očakáva, lebo by to nešlo z jej peňazí... Možno u nich sa láska prejavuje kupovanie veci... Ktovie...

kiwi3
8. apr 2025

@jesenzima no ved prave, otazka je, ze kto je potom viac zamerany na peniaze, ci svokra alebo autorka... ked caka, ze jej niekto nieco bude kupovat.

klara1205
8. apr 2025

Akoze ja nechcem rypat, ale tieto materialne veci co sa tyka starych rodicov nie je nieco co by mali mladí riešit..obzvlast nie takto......Skratka da tak da neda tak neda,okrem svojho muza neocakavaj nikdy nic pre svoje dieta od inych aj ked je to babka a dedko...Ja som mala taku babku co mi len sem tam priniesla nieco male a ked som mala 18 rokov darovala mi pozemok a znacnu financnu hotovost ako start do dospelackeho zivota....Takze nikdy nevies...A ty si kupila nieco svokre?

autor
8. apr 2025

@kiwi3 , ale starať sa do našich peňazí kde ich míňame to ju zaujíma, ale kúpiť vec na svoju vnučku ktorú 6 mesiacov od narodenia neprišla ani len pozrieť to normálna vec , dokonca jej syn musí ukazovať bločky co koľko stalo len aby sa snou nemusel hádať, takže toto nie je normálne.

klara1205
8. apr 2025

ani ukazovanie blockov nie je normalne....naco taketo riesite...jednym uchom dnu druhym von..davno mala svoje deti doba je ina ale za to od nej ocakavat prispevky nemusite

autor
8. apr 2025

@klara1205 ja mam ešte jej niečo kúpiť? Začo? Ona mne samej nikdy nekúpila nič, 🤣

klara1205
8. apr 2025

tak preco ocakavas ze kupi tvojmu dietatu? lebo je to jej vnuca tak musi ? 😀 😀 prosim ta

1angelika
8. apr 2025

Buď rada, že máš pokoj od svokry.

doominicka
8. apr 2025

Svokrovci pri prvej dcérke keď sa narodila ,chodili často ,aj my pomáhali keď bol manžel v zahraničí. Nie každý deň samozrejme,ale keď prišli vždy niečo doniesli ,aj sme ich o to nepýtali . Potom keď sa narodila druhá dcérka ,tak už začali chodiť po menej ,menej sa začali zaujímať atď ... Ale tak čo už . Nevadí
Zas moji rodičia,,keď ešte boli spolu lebo sa rozviedli ,,tak moja mamka sa nevedela nabažiť kupovaním oblečenia hlavne ,až mi to prišlo niekedy choré 🤔
Tak potom som mamke vravela samozrejme slušne aby zbytočne nenakupovala oblečenie,lebo zbytočne,niekedy to ani nestihla vynosiť ,ale potom vynosila druhá . Čiže tak no
Každý má v Tom iný názor . Podľa mňa není nič na Tom keď jedna alebo druhá babka niečo kúpia vnučke vnukovi 🙂
Nie každý týždeň ale neviem sem tam ... 🙂

autor
8. apr 2025

@klara1205 tak jedna strana kúpi dá aj to posled ne 🤣🤣a ra druhá si neprišla pol roka pozrieť vnučku 🤣🤣tak ako to je sila

klara1205
8. apr 2025

sila je to co tu predvadzas

earlgrey
8. apr 2025

No možno svokra vie, prečo nejde...veď ty si nevesta za trest 🤣 podľa toho, ako sa vyjadruješ

martamasarova
8. apr 2025

No zasa sa tu do niekoho pustili.... Skôr si myslím ze jej je ľúto ze neprišla malé pozrieť...

autor
8. apr 2025

@martamasarova nevieš o mne jic tak sa radšej nevyjadruj

earlgrey
8. apr 2025

@martamasarova veď nech ide ona za babkou...

prunee
8. apr 2025

Preco jej musi ukazovat blocky? Ved kupili sme, mali sme na to a hotovo.

lenka.25
8. apr 2025

Podľa mňa je to tiež divné .To nie je len že nekúpi , skôr ten nezáujem o vnúča , nepríde pozrieť , neteší sa s nimi...a možno nepríde preto , lebo nechce nič kúpiť a potom áno , je lakomá

autor
Odpoveď bola odstránená
la_dolce_vita
8. apr 2025

Preco jej dospely syn ukazuje nejake blocky?! Musi?? To fakt??

klara1205
Odpoveď bola odstránená
1angelika
8. apr 2025

a z akého dôvodu jej musí ukazovať bločky? Čo Vás ona živí? Nemáte vlastný príjem? Žiadne bločky nie ste povinní jej uzkazovať ani sa spovedať čo ste za koľko kúpili...to tvoj partner je divný, ak ju nevie uzemniť.

autor
Odpoveď bola odstránená
klara1205
8. apr 2025

Nezabudnite si zalozit zosit kto co malej kupil a kolkokrat bol na navsteve 😀

belbel
8. apr 2025

Kedy jej ukazuje bločky? Keď svokra malú nevidela 6 mesiacov? Chodí on za ňou, za mamou na návštevu? Lebo ukazovanie bločkov je úplne zle, to nemá kto od neho požadovať... Musí si on spraviť poriadok.

Strana
z8