icon

Máte aj vy lakomú svokru?

8. apr 2025

Ahojte baby , mali ste aj Vy takú lakomu svokru ?
S priateľom sme spolu 5 rokov, máme spolu 6 mesačnú dcérku, no odkedy sa narodila neprišla ani len svoju vnučku pozrieť nič jej nekúpila ani len čiapočku 《 peňazí ma dosť 》 a ešte ma veľké ústa kde míňame peniaze , ona si myslí že veci na dieťa sú lacny špás, moja mamina ktorá nemá toľko peňazí kupi vždy niečo hoci len maličkosť , mate alebo ste mali niektorá takú svokru.?

krasneleto
8. apr 2025

dve veci , ktore ries- vyprdni sa na to, ci kupuje alebo nekupuje svokra- je to jej problem
druha- pohovor s nou, aby sa starala o svoje financie a nie o vase

petrao2
8. apr 2025

Moja mama je taka
Svokra bola super
Ale viac ako peniaze som ziadala cas ktory moja mama nedala lebo vzdy bolo nieco
Svokra s dcerou travila cas vzdy ked sa dalo
Prestat si zakladat na materialnom a zacni si zakladat na vztahoch

autor
8. apr 2025

@belbel áno chodí len on volal ju aby prišla odpoveď bola , že je chorá nemôže, nato o dva dni šla niekde na výlet

martul
8. apr 2025

Ja vidím jeden jediný problém a to je tvoj muž. Nič iné ťa nemusí zaujímať. To, že svokra je aká je to je jej vec, zariaď sa podľa toho.
Ale, že muž ,,jej musí ukazovať" bločky? On má ešte plienky, nemá občiansky? Je zbavený svojprávnosti?!
To je problém, jeho si rieš, a nie svokru.

belbel
8. apr 2025

Tak ale boli ste niekedy spolu? Popri prechádzke, alebo aj cielene? Môže mať ona pocit, že vy nemáte záujem jej malú "ukázať". Bločky nech nikde neukazuje. Divím sa, že on takto k tomu pristupuje a opakovane A ty si asi trochu tvrdohlavá.

autor
8. apr 2025

@martul žije pri nej , my spolu ešte nežijeme chceme si niečo kúpiť no nemáme ešte toľko, a koľko krát príde domov vždy sa pýta a vyhadzuje mu na oči koľko on peňazí míňa na malú, ukazuje preto aby sa doma nemusel hádať.

belbel
8. apr 2025

Ou, on žije u mamy a ešte tam nebol s dcérou? Ja som asi skončila práve teraz pri tejto téme.

klara1205
8. apr 2025

😀 😀 😀 😀 idem si pre pukance...nevesta byva s mamou on zije s mamou a nevesta nieco ocakava ? 😀 😀

autor
8. apr 2025

@belbel my sme ju volali aby prišla pozrieť malú, no ona nechcela prísť, jeho mama žije dosť ďaleko a mala nezvláda dlhe cesty v aute plače,. Tak sme ju volali k nám no žiaľ nechcela prísť.

petrao2
8. apr 2025

Tak aka svokra?
Je to len matka muza s ktorym mas dieta
Co ocakavas?
Som myslela ze uz ma nic neprekvapi 🤣

klara1205
8. apr 2025

tak zijete spolu alebo nezijete? alebo ako to je?on dochadza za vami z takej dialky za malou?

kikahub
8. apr 2025

presne tak, kazda minca ma dve strany. musis sa na to pozriet aj z tej druhej.
a dalsia vec - stale lepsie ako keby ti mala robit naprieky. to, co tu citam o svokrach velakrat, bud rada, ze je takato. nic neocakavaj a nebudes sklamana, to som sa uz za tie roky naucila.

fajnova
8. apr 2025

To, že jej ukazuje bločky je podľa mňa riadne vytrhnuté z kontextu. A za ďalšie, ako jej ukazuje bločky, keď u vás pol roka nebola?

la_dolce_vita
8. apr 2025

A ty zijes kde? Tiez s rodicmi? Ak nezijete spolu, tak to moze byt dovod, ze k vam nechodi. Ty o to stojis? Aby prisla na navstevu, kedze nevyzera, ze ju mas v laske.. a este pises, ze je to daleko, tak to s da pochopit.

autor
8. apr 2025

@klara1205 áno žijem zatiaľ pri mame nemáme toľko peňazí aby sme si niečo kúpili, tak sme zatiaľ takto , jeho mama žije dosť ďaleko od nás, Chcela som aby prišla za nami pozrieť malú že on ju privezie k nám, že ona nejde že je chorá.

januska12323
Odpoveď bola odstránená
petrao2
8. apr 2025

Mna by zaujimalo kolko mate rokov?
Nemam peniaze,nemam kde byvat ale mam dieta
Ved niekto sa uz postara 🤦‍♀️

earlgrey
8. apr 2025

A to ako fungujete? frajer každý deň dochádza za tebou a dieťaťom? potom večer ide domov k mame? či? nechápem...

autor
8. apr 2025

@petrao2 ja sa o svoju dcéru starám o to sa ty báť nemusíš že kto sa postará, ty to určite nebudeš 😉

klara1205
8. apr 2025

je to vidno no,ako skvele💪🏻

martul
8. apr 2025

nemusí jej nič ukazovať.
U vás nebude toto jediný problém, celé vaše žitie - nežitie máte divne nastavené.

ivik4
8. apr 2025

Syn jej blocky ukazovat nemusi, to ze je ako nesvojpravne dieta je jeho problem 😄. Hadam by si mal vediet mamu upratat. A k svokre,nieje povinna hoci zamrzi. Neocakavaj a bude Ti lepsie

kaca222
8. apr 2025

Mne by práve vadilo, keby starí rodičia niečo malému kupovali “len tak”. Na Vianoce im poviem ja, čo majú kúpiť. Oblečenie majú zakázané kupovať, veď nemôže vedieť čo sa vam páči a čo potrebujete… to by som naozaj nechcela, aby kupovali oblečenie. Takisto nemám rada to nosenie plastových prkotín, štyridsiateho autíčka pre malého ako darček od vzdialených príbuzných, ktorí prídu na návštevu a majú potrebu niečo doniesť

lucia147852
8. apr 2025

Dievčatko a koľko máš rokov? Lebo vyjadrovanie máš tak na 15-16 a keďže žiješ pod maminou sukňou tak asi toľko aj máš. Čo krby ste sa konečne aj s frajerom postavili na vlastne nohy a prevzali zodpovednosť za seba aj dieťa? Mimochodom ty nemáš svokru. Je to matka tvojho priateľa. A ak on je rovnako nezrely a detinsky ako ty ( ci už len v hlave alebo aj vekom ) tak sa sní nečudujem, že ho kontroluje.

crazy_cat_lady
8. apr 2025

prepac, ale toto ste mali mat vyriesene davno predtym, kym ste si urobili dieta. kazdy byva u svojich rodicov.. no mam dost.. kazdopadne syn by si mal mamu "upratat" a vysvetlit jej, ze su to vydavky na JEHO dieta a ak su to JEHO peniaze, nevidim jediny dovod, preco by jej mal vesat na nos vydavky a este jej ukazovat blocky .. 🙈

jedinym a asi najrychlejsim riesenim je sa osamostatnit..

alex49
8. apr 2025

Prečo spolu ne bývate? Matka tvojho frajera asi rieši prečo míňa peniaze na cestu a dieťa s ktorým nebýva. Vôbec nerozumiem tomuto nastaveniu.

katica06
8. apr 2025

Ďalšia to radu, nemám problém vyrobím si....
Keby ti nosili smradľavé veci objednené z Číny a iné umlehohmotný chemikáliama napustený sajrajt tak by si jajkala proti tomu.
Apropo, od koho vie na čo mínate, kto jej to kvačka na nos?

pribinak
8. apr 2025

Dievča zlate, ty si naozaj tak hlúpa??

Veď ty máš úplne iný problém ako to, že akási pani nekúpila tvojej dcére ciapocku….tboj HLAVNÝ PROBlEM je že ti chlap urobil dieťa a ani spolu nežijete

On s matkou, ty s matkou. Čo ty riešiš nejakú ciapocku, ty rieš seba. Zostala si sama s deckom. Nebyť tvojej mamky tak dovi dopo

Dieťa má 6 mesiacov a nič. Však dávno ste mali mat podnajom, čo ste riešili celé tehotenstvo? Či ste si to naplánovali že urobíte si dieťa a každý bude žiť s matkou?

Aká svokra?

miskakyska
8. apr 2025

........ a keby chodila tak by vás zas otravovala a pchala kadejaké humpory z Lidla do vás 🤭😃😃..
..ženy, ženy.. ozajstné problémy ste ešte nezažili..

dettilv
8. apr 2025

Ja ti rozumiem. Aj mne by bolo ľúto keby o vnúča nemá záujem. Ale je to jej vec. Nútiť ju nemôžeš. Ja by som bola k nej úplne normálna ale o vnúča by by som nepovedala ani len pol slova. A keby potrebuje nejakú pomoc tak by som si premyslela či môžem popri malej☺️a z toho že nekúpi nič by som nerobila veľkú vec. To radšej kúpim podľa seba☺️PS.uzivaj si rodinu, tá je najviac☺️