icon

Máte aj vy nepríjemnú svokru?

dzarika
28. jan 2024

Extrem akoze takuto svokru nema asi nikto . / s priatelom niesme este manzelia, takze ja ju vola TETA ale to je jedno len aby sa nepovedalo /. Mame 2,5 rocne dieta, od vianoc sme neboli spolu lebo byvame rozdielne cca 30 km. Dnes sme mali ist k nej. Este vcera som hocorila priatelovi nech jej da vediet ze teda prideme ze sa naobedujeme doma a pojdeme teda k nim. Priatel vola poobede mame a ona sa zachovala ako keby sa nic nedialo, uplne mimo, pritom vedela ze chceme prist , a to uz idete, ja lezim, asi pojdem spat. Uplne hnusna, a to podotykam je furt taka , mala prist ku nam neviem od kedy uz 3 tyzdne vypisuje ze pride a nebola schopna nam dat vediet ani napisat. Jej odpoved no neviem este aky budem mat vikend furt je v praci ja chaoem je unavena robi sestricku v nemocnici. Ako ja chapem ale aby si kris**** nenasla jeden volny den a prisla za malym mi.pride absurtne. Pritom ma aj auto. Ked ta ma clovek ist sto vyhovoriek. Ako dneska som sa tak dohadala s priatelom ked som pocula co mu rozprava, uplne nas tam ako keby nechcela alebo ja neviem. Ona je tem typ ze jej vadi vsetko ked maly robi bordel, necha smietky. Vola nas na obed a opyta sa nas ci sme jedli ako.ludia je toto v poriadku ?. Ako mne to pride az smiesne 🙂 no tak sme tam nakoniec nesli nikto a je vybavene. Len mi to pride take blbe ze sa s priatelom hadame vzdy len kvoli tomu ze ja rafsej chodi k svojej rodine, ano chodim tam radsej lebo tam sme vitani. Prideme urobia nam kavu pohostenie. Su radi ked su s malym a toto. Je priste na hanbu.mate to niekto talto podobne ?

Strana
z4
katkami123
30. jan 2024

@dzarika
Naši ku nám takto “chodili” 2,5 roka. Vyprdla som sa na nich, tiež som začala tak ku ním “chodiť”.

domkakvet
30. jan 2024

@dzarika robi dost narocnu pracu a su ludia, ktori proste nemaju radi navstevi, celkove maju radi svoj klud, ber ju taku aka je.

katka533
31. jan 2024

@mimi3008 no daleko byva. Ja neviem, preco tak dlho, je to hrozne

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4