icon

Máte partnerov, ktorí nemajú vodičský preukaz?

Včera o 09:39

Ahojte ženy medzi 35-50r. Máte mužov bez vodičáku? Nehovorím bez auta, ale bez toho aby chceli a vedeli šoférovať a vlastnili VP. Ako to zvládate všetko vy?

Strana
z5
d_ivana
Dnes o 15:25
@anonym_749252

@d_ivana A ked chcete ist mimo BA? Nerypem, len sa pytam. Lebo ja zijem tiez vo velkomeste (nie SK) a autom je to tu o hubu. Takze MHD. Ale mimo mesta je to pohodlnejsie autom. Vlaky su drahe a tiez nechodia vsade.

@anonym_749252 Zatiaľ sme to zvládli autobusmi a vlakmi. Vyberáme si také miesta, na ktoré sa dá dostať bez prestupu. Ale je mi jasné, že keď niekto býva na dedine, je nutnosť mať auto. Nemyslím si však, že je nevyhnutné, aby bol šofér muž, keď k šoférovaniu nemá vzťah.

anonym_ba93f7
Dnes o 15:32
@anonym_271e18

Nevodiči by nemali byť vo vzťahu. Sú úplne zbytočný do života.

@anonym_271e18 tak aj taki co nevedia varit su uplne zbytocni a aj taki co nevedia upratat si su uplne zbytocni 😏😏 hrozne.. strašný nazor toto 🙄🙄🙄🙄

anonym_10a2f3
Dnes o 15:35

Inak tie, čo tu hovoríte o tom cestovaní, že sa teda nikde bez auta nedostaneš, na dovolenku, výlet, že ževraj všetky ubytká sú mimo 🤦🏼‍♀️ tak najväčší cestovateľský SK influencer Milan - tiež nemá auto, žije v BA a ďalej už viete … to vy ste obmedzene na nejaké auto ..

tilly
Dnes o 15:59
@anonym_10a2f3

Inak tie, čo tu hovoríte o tom cestovaní, že sa teda nikde bez auta nedostaneš, na dovolenku, výlet, že ževraj všetky ubytká sú mimo 🤦🏼‍♀️ tak najväčší cestovateľský SK influencer Milan - tiež nemá auto, žije v BA a ďalej už viete … to vy ste obmedzene na nejaké auto ..

@anonym_10a2f3 áno, ale aj ten Milan si v zahraničí na cestách to auto požičiava. Okrem toho, on nemá deti, ani takú prácu, kde by to auto potreboval. Dá sa v pohode cestovať aj bez auta, ale v bežnom živote občas chýba. My teraz máme len jedno osobné auto a sme traja vodiči doma a teda občas už musíme plánovať kedy kam kto pôjde, lebo nám to nevychádza a to ja fakt nemám problém s MHD, len trepať sa z Ružinova do dnv napríklad, to už je strata času.

elz1920
Dnes o 16:03

Môj muž síce vodičák má, ale auto nevlastníme. Mal VP kvôli práci. A teda vôbec si nemyslím ako tu podaktoré, že nie je chlap a plnohodnotný a ja neviem ešte aké drísty.
V mnohom zatieni mladších.
Hodnota chlapa sa nemeria vodičákom. Jedine ak nejaká pomýlená.

anonym_8f50cc
Dnes o 17:23

@anonym_autor Predstavte si, existujú aj páry s dieťaťom a bez auta, prípadne bez vodičáku, ktoré i napriek tomu precestovali Slovensko aj Európu. A majú aj prácu! Prúser, čo?

anonym_f95fb9
Dnes o 17:31

Ja normálne žasnem🤣.Nemáme vodičák ani jeden.Nebudem vysvetlovať prečo,ale mám 3deti,najstaršia má.Niekedy ideme spolu na nákup,ale väčšinou si všetko kúpime v dedine.Do práce chodím autobusom zadarmo,deti mladšie chodia do školy autobusom 7 km.Od mala s nimi chodíme po výletoch,Tatry najčastejšie.Dovolenky v Chorvátsku i na Slovensku,Bulharsko…Všade sa dá dostať len treba chcieť.Vedela som že muž nikdy nebude mať vodičak.Ale je veľmi dobrý,pomáha mi vo všetkom.Keby som sa mala ešte raz rozhodnúť,vôbec by mi nevadilo bez vodičáku.Hlavne aby bol dobrý a ľúbil nás.A keď niekde treba náhle,ideme taxíkom.Poznám pár ľudí,ktorí hovoria že ako nám je dobre,že sme šťastní.Aj bez vodičáku.Na druhej strane vodiči nadávajú ako kto jazdí,aké sú drahé poistky a problém zaparkovať,drahé parkovné.Pár známych už používa auto rekreačne.My si vychutnávame cestu,hráme karty,človeče,dávame si hádanky a kocháme sa prírodou..Každý je na niečo iné tak prosím nepodceňujte ľudí za to,že nemajú to čo Vy.Porovnávať by sa dalo všeličo,ale na čo?Život je veľmi krátky,užívajte si ho ako viete,s tým čo máte.Ale neurážajte niekoho za to že nemá to čo Vy.Možno na to aj má,a nechce.Má iné priority

cacianka
Dnes o 18:11
@anonym_f95fb9

Ja normálne žasnem🤣.Nemáme vodičák ani jeden.Nebudem vysvetlovať prečo,ale mám 3deti,najstaršia má.Niekedy ideme spolu na nákup,ale väčšinou si všetko kúpime v dedine.Do práce chodím autobusom zadarmo,deti mladšie chodia do školy autobusom 7 km.Od mala s nimi chodíme po výletoch,Tatry najčastejšie.Dovolenky v Chorvátsku i na Slovensku,Bulharsko…Všade sa dá dostať len treba chcieť.Vedela som že muž nikdy nebude mať vodičak.Ale je veľmi dobrý,pomáha mi vo všetkom.Keby som sa mala ešte raz rozhodnúť,vôbec by mi nevadilo bez vodičáku.Hlavne aby bol dobrý a ľúbil nás.A keď niekde treba náhle,ideme taxíkom.Poznám pár ľudí,ktorí hovoria že ako nám je dobre,že sme šťastní.Aj bez vodičáku.Na druhej strane vodiči nadávajú ako kto jazdí,aké sú drahé poistky a problém zaparkovať,drahé parkovné.Pár známych už používa auto rekreačne.My si vychutnávame cestu,hráme karty,človeče,dávame si hádanky a kocháme sa prírodou..Každý je na niečo iné tak prosím nepodceňujte ľudí za to,že nemajú to čo Vy.Porovnávať by sa dalo všeličo,ale na čo?Život je veľmi krátky,užívajte si ho ako viete,s tým čo máte.Ale neurážajte niekoho za to že nemá to čo Vy.Možno na to aj má,a nechce.Má iné priority

@anonym_f95fb9 👏👏👏👏👏

anonym_3d5ff8
Dnes o 18:50

Nie nemam a nechcela by som muzovi robit taxikarku. Kazdopadne z mojho okolia takeho muza osobne nepoznam, ktory by nemal vo veku, kt. uvadzas vodicak 🙂

anonym_dad139
Dnes o 19:35
@anonym_9c5f57

Chlap bez vodičáku je ako ako ryba bez vody. Iste, može mať zdravotné dôvody, ale koľko je takých. Ak sa len bojí alebo má s tým nejaký mentálny problém, tak to ani nie je chlap.

Skôr som prekvapený koľko žien nešoféruje. Kamarátova žena nešoferuje, daľšieho kamaráta tiež, kolegova žena tiež nejazdí a ešte dalšie takéto manželské páriky poznám. Všade ich vozia muži, za mňa veľmi nepraktické a nepohodlné.

@anonym_9c5f57 lepšie, ked žena nejazdí, ako by mala ohrozovať ostatných na cestách. Poznám v okoli veľa žien, čo sa boja a radšej za ten volant nesadnú. Vodicak robili, lebo všetci si ho robili a potom zistili, že psychicky na to nemajú.

anonym_1e26d4
Dnes o 19:45

Mám vodičák od 18 a odvtedy 25r nesoferujem. Nikdy som sa za volantom necítila istá, a to mám prácu, ktorá vyžaduje odvahu aj zručnosť. Akonahle vedľa mna hučí kamión, prepadá ma panika.. aj ako spolujazdca. Myslím si, že je dobre, že nesoferujem.

inulienka29
Dnes o 19:49

Nuž… je to čudné, 100pro by mi to vadilo 🙂 nechcela by som takého chlapa.

anonym_73a95f
Dnes o 20:17

Mne konkrétne by to asi vadilo, ale zase niektoré komentáre sú choré, proste ani chlap k tomu nemusí mať vzťah, neznamená to že nie je chlap, môže byť lepším chlapom v mnohých smeroch ako "vodiči".

Strana
z5