icon

Máte pocit, že ste v poslednom čase viac nervózne?

buberova
15. feb 2024

So mnou sa to ťahá už pár týždňov a zaujímalo by ma, či je to len mnou, alebo je niečo vo vzduchu 😁 ľahko sa vytočím, znervózniem, a viac vecí sa mi nechce robiť ako chce..

zanka777
15. feb 2024

@buberova no nie si v Tom sama ja to mám úplne rovnako... Úplne ma všetko vytočí každá somarina pri ktorej by som inokedy ani možno nereagovala nijak

kika147
15. feb 2024

@buberova ja som myslela že len mne tak je*e😂 asi zase vypustili z lietadiel prášok do vzduchu🤦🏾‍♀️ale prečo to zaberá len na ženy nechápem 😳

marca12
15. feb 2024

@buberova Posledne dni sme sa o tom bavili v robote,ze sme nervoznejsi,nic nas nebavi. Tato zima sa nenormalne taha,ziadne slnecne dni,ziadny sneh,proste cista depresia. Vnimaji to tak aj muzi,nielen my zeny

dendulka4444
15. feb 2024

@buberova Február .. najdepresívnejší mesiac v roku..
Vydržíme 💪😉

jamimo
15. feb 2024

@buberova nie, nie som viac nervózna. Skôr veľmi zle znášam ľudskú debilitu a primitívne názory okolia a lá Fico fanklub, Kotleba, Pele a podobne. Mne toto hlava neberie. Nedokážem to pochopiť, lebo to sa nedá pochopiť. Už som v stave, že odmietam návštevy, k nám, aj my niekam 🤷‍♀️Radšej venujeme ten čas len a len sebe... napr. knihy, šport, dobrý film, cestovanie..

vanilkovazmrzka
16. feb 2024

Tvoje nalady su vzdy len tebou. Vo vzduchu su napriklad chripkove virusy, takze mozno najdes niekoho, kto ma tiez soplik, lebo “je nieco vo vzduchu”.

trema
Autor odpoveď zmazal
eva8
16. feb 2024

@jamimo ano, tato nemozna politicka situacoa na Slovensku, plus vojny, podvedome vnasaju nervozitu a akusi "nechut" do zivota.

eva8
16. feb 2024

"Lenivost" = nic sa mi nechce, je unik zo situacie, obrana a ochrana organizmu, nervozita je ventilacia natlaku, ktore je v okoli.

jamimo
16. feb 2024

@eva8 vieš, ono ja si nevzťahujem na seba rôzne kauzy, očkovať, neočkovať, covid, necovid, testy, netesty, Matovič, Fico, Remišová.... viem, že iné a lepšie na Slovensku nebude, pokiaľ ľudia nezmenia myslenie. Mne vadí tá hlupota a debilita. Sorry, neviem to slušnejšie pomenovať. Ale keď napr. svokra zahlási, že : to zvýšenie platu si zaslúžia, tak zbohom rodina 🤦‍♀️ Argument typu, že kolabuje základné fungovanie štátu = zdravotníctvo, školstvo, sociálne služby, starostlivosť o seniorov, prevencia akéhokoľvek typu, vzdelanosť, odbornosť, veda, výskum... sa míňa účinku. Pritom prvá omieľa,že si dovolili ju objednať o 3 mesiace na cievne vyšetrenie 👆
Alebo, že čo stále vyťahujú Jána a Martinu a stará Kušní... á nech nevyplakáva stále v tv, kto je na ňu zvedavý. Tak to som level 500.adrenalín a naložím ako 🐗 do koryta, že Halóóó, ale im/jej niekto zavraždil dieťa 🚩
Alebo, ak mi suseda povie, že chalanom spred Teplárne =tak im treba, nemali sa trt.. ť do zadnice., 🤮🤮🤮🤦‍♀️ Keď som jej povedala, preboha, veď to boli niekoho synovia, bratia, vnuci, kamaráti len sa tupo zaškerila 😳 Ešte smutnejšie ak to počuješ od časti spoločnosti ktorá sa pohybuje vo veku cca 40-50 rokov. Je mi jedno aká politická sympatia, ale ak ľudia strácajú zdravý sedliacky rozum a úsudok, je mi na 🤮🤮🤮 A ak určitá časť obyvateľstva "kvituje" a vyjadruje pasívny súhlas s agresiou, nenávisťou a násilím, aj to je odraz agresie, úrovne a mentálnej kapacity obyvateľstva. Krivá grimasa v prasknutom zrkadle spoločnosti.
PS:Nikdy som nerozumela (od detstva) vyhláseniu, že slováci sú milý a pohostinný národ. Dnes už viem prečo....

eva8
16. feb 2024

@jamimo mne sa zda, ze sa vraciame pred r 1989 - diktatorstvo v mene dobra 😔

jamimo
16. feb 2024

@eva8 máš pravdu... a to myslenie ľudí... 🤷‍♀️ach jo, ešte veľa vody pretečie v Kysuci, Dunaji, Váhu a Latorici kým sa niečo zmení... ak vôbec. 🤔
Dnes máme krásny 🌞 deň 👌
Pekný deň prajem aj tebe. Ja už som pre seba niečo urobila- 45 minút cvičenie a čaká má tak 13 km chôdze. Robím tak, aby mne bolo dobre, pomôžem keď môžem a neškodím...

eva8
16. feb 2024

@jamimo zacnime od seba, nedajme sa znechutit. Pekny vikend prajem 🙂 ♥️

tanyag
16. feb 2024

Nie 😁 Ja som stále jak slniečko vysmiatá 😉 niekedy sa ma ľudia pýtajú, aké lieky užívam...mňa nevytočí absolútne nič 😉

tilly
16. feb 2024

Nervózna nie som. Ja som strašný ignorant, máločo ma vytočí, skôr sa stále smejem ako blázon, ale pár týždňov mi "ide karta", resp mám erotické obdobie, skratka, čo chytím, to do.e.em

ema22270
18. feb 2024

Ja som taka bez energie od Vianoc 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ takze nic moc. Som z toho na prasky. Bud na mna vzdy nieco lezie, nejake choroby, alebo deti nieco. A ked mam nieco potom robit doma, mna to fakt nebavi. Ale dnes je slniecko a snad sa nam podari poobede vybehnut von.

walentina7
Odpoveď bola odstránená