icon

Máte radi cudzie deti alebo nie?

30. jan 2024

Cauky. Možno zvláštna téma ale zaujíma ma ako to mate vy. Mate radi cudzie deti? Napríklad ja svoje deti milujem nadovšetko. Ale svagrove deti nemusím ani cítiť. Nie to ešte vidieť. Keď viem ze ide byť nejaká udalosť kde budeme spolu tak nemám chuť tam ísť. Teraz sa mi ma narodiť krsniatko a na to sa celkom teším. Ta som zvedavá ako to bude. Ale taktiež iné deti, neznesiem viac ako hodinu. Jednoducho mi akosi zavadziaju a prekážajú. Kamaratkine deti beriem tak ze olej, hrajú sa s mojimi deckami. A potom zase odídu. Ale tie svagrove no jednoducho neviem ale trpím keď ich vidím štát u nás vo dverách. Sú strašne uskriekane, rozmaznané. Samozrejme po jedli všetku múdrosť. Pritom majú do 10 rokov obe. Najnovšie som zistila ze jedna z nich sikanuje deti v škole. Aj keď mi švagor napíše ci môžu prísť sa pohrať vždy si vymyslím ze ideme preč alebo nie sme doma. Manžel to nerieši lebo on tu pri nich nieje a nevie co sa deje.

Strana
z3
murko14
3. feb 2024

Milujem deti. Moje kamošky majú úžasné deti, zbožňujem ich. Deti v rodine taktiež. Majú normálnych rodičov, tak asi preto. Ale je pravda, že ak sú nejaké deti zlomyseľné tak tie mi nie sú moc sympatické😁 Viem si predstaviť aj adoptovať dieťatko. Manžel taktiež.

nanulka24
3. feb 2024

Nie, cudzie deti nemusím. Je jedno či sú rozmaznané alebo ako med. Proste toto ne. Pred 10timi rokmi, keď bola dcéra ešte malá a chodili sme na ihrisko, koľkokrát sa nejaká mamička mojej prihovárala, vypytovala, teda ako mňa by to ani nenapadlo. Som rada keď deti ani nevidím

biela_sova
3. feb 2024

Ahoj, ohladom tej sikany, ja riesim sikanerov, mam za to aj cenu 😇 Ak chce svagor riesit ich situaciu, nech mi napise na IG, poradim uderne (zadarmo): @barbora_bali

dominikamacakova
3. feb 2024

Ja cudzích ľudí aj s deťmi akceptujem. Neviem prečo by som mala mať rada cudzích ľudí. To, že ľudia väčšinou nemajú radi cudzie deti je fajn, pretože si ich aspoň nekradnú medzi sebou. Podľa mňa úplne prirodzená vec. To sú také otázky, že až... Btw, švagriná nie je na modrom koníku? Možno by sa ti už neozvali takže win win situácia 🙂

vespertine
3. feb 2024

Teba ale v skutočnosti nezaujíma, či majú ostatní radi cudzie deti. Napríklad aj tvoje dieťa je pre nás cudzie dieťa...takže máme ju mať radi? Nemáme?Ja mám rada rozumných ľudí...aj dospelých, aj deti, primerane veku. Takých, s ktorými sa dá porozprávať, ktorí sú otvorení iným názorom, ktorí chápu nedokonalosti seba aj iných...

autor
3. feb 2024

@biela_sova on sa robí ze to "nevidí" 🙂

isis234
3. feb 2024

Ano, mám rada.
Ak švagrove deti zničia hračky u Teba, upozorni na to ich mamu. Ak je švagor takej zlej povahy, že i na teba zaútočil. Zrejme jeho deti si berú príklad z neho.
Upozornila by som jeho deti, že sa môžu hrať len v tom prípade, ak nič nezničia. Pred ich odchodom by som všetko skontrolovala. Zničené veci ukázala jeho rodičom.
Nie je od nich pekné, ak v škole a vonku kritizujú tvoje deti.

trinity_77
Autor odpoveď zmazal
monciika
3. feb 2024

Ja som niekedy mala deti veľmi rada. No ako mam okolo seba viac detí, tým sa to nejak vytratilo. Svoje ešte nemám. V rodine máme zlaté detičky.. aj sestru mám, no dakedy je čert ale väčšinou mňa počúva 😀😀 no manželove malé deti z rodiny sú ako sto čertov doslova. Ich rodičia nič, aj keby im spadla bytovka na hlavu tak nič sa nedeje 😀 a vo mne už vrie, aj keď to nie su moje. Svokra má malého a ten s ňou papuluje jedna radosť. Veľa krát som jej povedala že si veľmi dovoľuje malý ( máme super, otvorený vzťah) ale ona nejak nič, ďalej sa nestarám, nie je to moja výchova. Nejak už ich nemam rada tie deti, myslím celkovo keď vidím aké su v rodine 😀😀😀. Ale na ulici keď ide nejaké zlaté bábo tak sa usmejem naneho 🥰

victory7897
4. feb 2024

Nie...s deťmi je to ako s prdami..nevadia ti a voňaju len tie tvoje

biela_sova
6. feb 2024

Chapem😊 Uz tu boli taki machri tatkovia, ktori dlho nevideli, ze ich dieta sikanuje a masakruje spoluziakov, a potom, ked sa stal pruser, mi revali na pleci ako mali chlapci a prosili ma o pomoc, nech sa z toho vylizu so ctou. Keby si predsa len bola na reci s nim, ukaz mu toto, tie reputacne dopady do buducna, teda, ako si sikaner agresor moze znicit zivot: https://www.instagram.com/reel/C0Tn3SBIA97/?igs...
Na zaklade toho sa mi vela otcov ozvalo, otriaslo to nimi. A pritom riesenie je niekedy banalne 🤷‍♀️

Strana
z3