icon

Máte s manželmi spoločných známych?

20. jan 2024

Dievčatá, máte s manželmi spoločných známych? My s mužom sme sami, presťahovali sme sa a nás život je práca a domov, keď máme voľno tak výlety, lenže vždy len vo dvojici. Nejak začínam vnímať, že by to chcelo možno nejakých kamarátov, lenže kde v našom veku ich hľadať.
Ako to máte vy?

januska12323
20. jan 2024

V práci, pridať sa do turistických skupín, koníčky... Možností je kopec.

lujza123
20. jan 2024

Sociálne siete, su rôzne skupiny podľa záujmov - cestovanie, turistika, záhradkárstvo, stránky mesta kde bývate. Napísala by som prispevok o vas kto ste, co vas bavi, ze ste sa prisťahovali a hľadáte kamarátov

Potom rôzne kultúrne akcie, koncerty, divadla, prednášky, kvízy alebo športové podujatia všade tam sa dajú nájsť ľudia s ktorými si budete rozumieť

Ono sa to potom nabaľuje, nový miestny kamarát/ka ci kolega/gyňa ma vzdy nejakých svojich kamarátov s ktorými vas zoznámi, kamaráti kamaráta majú zas svoj ďalší okruh a tak sa potom ta sieť rozširuje

Sťahovala som sa veľakrát (aj medzi štátmi ) a vzdy sa približne do toho roka vytvorila pomerne veľká sociálna bublina okolo mňa

ivangeline
20. jan 2024

Mame..Nie nejak extra vela ale pozname rodiny s detmi,s kt sa stretavame raz za cas. Cez letne obdobie asi aj castejsie. Ja mam asi 2 kamosky,s kt sa stretavam a vedia prist aj sem a deti este nemaju,i ked partnerov ano. Manzel ma zas par kamaratov,s kt vie vyjst von ci pridu k nam a nemaju partnerku ci zatial deti. Aj so zopar susedmi mame vrucnejsie vztahy. ;D

buberova
20. jan 2024

Máme veľa...

viestta
20. jan 2024

Ked ste na vylete co vam brani oslovit niekoho kto je na vylete tiez? Moze to byt len rozhovor na 3 minuty, mozte spolu stravit nejaky cas, moze z toho byt kamaratstvo

milanemila
20. jan 2024

Jasne mame, zijeme v meste v kt sme sa narodili a chodili sme tuod zakladnej az po vysoku skolu, takze mame tu viacero okruhov kamaratov kazdy a aj spolocnych.