icon

Máte skúsenosti s čisto sexuálnym vzťahom?

12. nov 2023

Ahojte, len by ma zaujimalo ci mate niektora skusenost s cisto sexualnym vztahom, najprv boli reci ze chce priatelku a po 1. stretnuti sa retorika zmenila… a chcel by len sex, nehovorim ze by mi to nejako prekazalo, kedze som sama (kazdy mame svoje potreby) ale mate s tym niekto skusenosti? v minulosti som taky vztah mala, celkom to fungovalo, a teraz ma to taha len z toho dovodu, ze raz za cas mam proste chut na sex, aj sme sa uz 3x stretli (vyspali sa spolu) len je to tak 1x do tyzdna ( co mne pride celkom malo) 😀

bbshop
13. nov 2023

@dadis Ako sa hovorí: "Korením sexu je láska."

diaszoky
13. nov 2023

Mat taky vztahje ako bozkavat sa cez sklo

hugger
13. nov 2023

@dadis 👏

katkami123
13. nov 2023

Ach, dievca, 27 rokov máš, už dávno by si mala mať rozum, len robíš jednu chybu za druhou a takto sa sama zakopeš na úroveň šľapky pri ceste a dúfaš, že MOŽNO z toho bude vzťah. Trt makový z toho bude jedine, aj keď na neho tlačíš, ze sa s ním chceš stretnúť častejšie. Podľa mna sa mu mozes aj ako žena páčiť, len vidí, že v hlave prázdno, žiadna morálka, hodnoty, tak ta využije ako iné ďalšie. To nemáš žiadne iné plusy na sebe, čo dokážeš ponúknuť? Iba tú chamajdu, ktorú mame všetky, že mu ju musíš hneď pod nos strkať?

autor
13. nov 2023

@katkami123 pozor pani, ja v hlave prazdno rozhofne nemam, pytala som sa cisto na nazor sexualneho vztahu a nechapem vase posudzovanie mojej osoby…pytala som sa na sexualny vztah a nie na chamajdu ako tu vy pisete… neviem si niekto potrebuje vylievat mindraky na prispevkoch ale take mi to pride 😀😀😀

katkami123
13. nov 2023

Už ti to tu jeden pán v diskusii veeeľmi slusne diplomaticky vysvetlil. Ja bez servítky. Tak keď nemáš prázdno v hlave ako tvrdíš, záver si urobíš aj sama.

katkami123
13. nov 2023

Všetko ľahko dosiahnuteľné a čo sa ľahko ponuka stráca na hodnote a nie je to vzácne. Dotyčný ťa na vzťah nechce, lebo si lacná a takých je všade až až a kedže si mu hneď dala všetko, už ťa ani ďalej nepotrebuje spoznávať, sama si sa predstavila, on si ťa zaradil. Píšeš zúfalo, ze sa už uspokojíš s čímkoľvek, len nech aspoň na chvíľu nejaký chlap je, aj keď iba na sex, aj keď ma ďalšie, ale je. A dufas, ze keď ho prehovoris na častejšie sex stretká, budete spolu častejšie, bude z toho časom vzťah, už nás tu ideš presviedčať pomaly, ze on len filmy chce pozerať, to ty chceš sex… veď je to zúfalo-nainvo-hrozné. To nevieš nadviazať s chlapom nejaký zaujímavý rozhovor, nájsť spoločnú reč? Byť trosku tajomná? Však stetky na ulici za ten sex aj s peknými pohľadnými chlapmi aspoň peniaze berú. Ty si sa tak degradovala, že sex meníš za chvíľku pozornosti a stráveného času.

bbshop
13. nov 2023

Autorka určite nie si na úrovni nejakej "štetky", "šľapky" a neviem akej ženy, ktorá stojí pri ceste...pod týmito pojmami si predstavujem ženu, ktorá mala množstvo mužov a nie ženu, ktorá má s jedným sexuálny vzťah. Jedine na čo mysli keď budeš v tomto pokračovať je to či ti to stojí za to strácať čas v neperspektivnom vzťahu bez citov a či ti to neodoženie potenciálnych nápadníkov. Chápem, že chces intimitu a napĺňať svoju potrebu a keď nemáš normálny vztah, tak chces aspon sexualny vztah a takúto formu blízkosti. Mužský element vo svojom živote..ale porozmýšľaj či nestratis viac než získaš. Či sa nezalubis a nič z toho nebude..či nemáš pod nosom niekoho s kým by si mohla mať vzťah len si ho vďaka tejto afére nevsimnes.

miadi
14. nov 2023

@katkami123 preco ju musis uražat ? “ vidi ze v hlave mas prazdno.” Je ok ju tu ponižovat ?prirovnavat k prostitutke,lebo jej konzumny pristup k jej vlastnemu sexualnemu životu sa nezhoduje s tvojim moralistickym pohladom na vec ? Dvaja single ludia mali sex bez romantickeho vztahu . Nikto neznižil hodnotu toho druheho. Ale nikto ani ty nema pravo ju teraz degradovat robit z nej horsieho cloveka ..ani Keby bola cely zivot panna a cakala do smrti na lasku by z nej Nebol lepsi clovek ako je dnes . Nikomu neublizila maximalne straca SVOJ čas s clovekom v kratkodobom fyzickom vztahu bez perspektivy. Ale je to JEJ čas jej zivot . Jej volba. Nemusis sa snou stotožnovat ale ani ju zhadzovat odsudzovat. Jej sexually zivot je len jej vec . Mà zavazok a zodpovednost len sama voci sebe.

dadis
14. nov 2023

@katkami123 tiez si myslim, ze si to prehnala. Jej hodnotu to neznizuje a nie je lacna, aj keby mala 150 takychto chlapov..a ten muz je co?? ten je drahy, vzacny, unikatny? aj muzi aj zeny tuzia po sexe prirodzene, je to pud, vedie oba pohlavia - ale zena je lacna..a aky je muz? ten je ok? nikomu neublizuju (len ak sebe), urcite si nadavky a opovrhnutie od cudzich ludi nezasluzia..

miadi
14. nov 2023

@dadis presne ten nepomer. Dvaja ludia robia spolu jednu vec ale len tomu co mà zenske pohlavie tym “ klesne” hodnota - u toho co mà pohlavie muzske. A on si automaticky zasluzi/bude hladat partnerku na “ vyzsej urovni.” Lebo pre chlapov je v patriarchalnom svete uplne ok mat sex pre sex bez emocionalnych ci inych zavazkou. Ale zena to uz treba znehodnotit .. ( pritom panka horko tazko na kondom ukecala) Niekto tu pisal ze mu robi matrac .. ked uz tak matrac robi on jej v jej byte 😁 Ja by som jej vytkla len submisivitu .. najprv hladali vztah on potom povedal , ze chce len sex .. ona stym bola ok .. potom dosiel k nej a chcel pozerat film.. ok bolo ako on chcel .. potom v posteli chcel hladkanie atd ok zas vyhovela, ostal tam spat, lebo Tak mu to vyhovovalo. A cas na nu mà len v jeden den v tyzdni. Cize cely cas je dominantny on a ona mu vo vsetkom vyhovie. Ak ju to bavi ok. Ale mam pocit ze nie. Inak by nezalozila temu. Je v pozicii ktora jej nevyhovuje Lebo sa len prisposobuje dakemu cudziemu chlapovi a stale nenasla co hlada.

dadis
14. nov 2023

@miadi akoby to vychadzalo z premisy, ze zeny nemaju sexualnu tuzbu. my zeny rovnako tuzime po sexe, neviem koho to bol napad tvrdit opak s tvarit sa, ze my muzom roztahujene nohy len pre ich potesenie a pre nase vyhody z toho plynuce (vydaj, deti, kariera a pod.). mozno preto, ze zeny vzdy boli opatrnejsie v tom, komu dovolili sa s nimi intimne zblizit, pretoze ich to ohrozovalo - dalo sa fyzicky skontrolovat jej panenstvo, tehotenstvo mimo manzelstva tiez bolo nepripustne a ohrozujuce pre zeny i deti (zena bola spolocnostou odsudens, musela sa o dieta postarat sama, casto zeny umierali pri domacich potratoch, porodoch, deti v sirotincoch) a pod. Ale doba sa zmenila, aj ked v nas zenach ostalo to - nechavat sa muzmi dobyjat - aby prejavil svoju naklonnost - na nas zeny to posobi ako afrodiziakum. U zien nejde len o gymnasticke predvedenie ukazkoveho pohlavneho so vsetkymi atributmi veducemu k orgazmu - u zien je velka cast toho aktu v priprave, zvadzani, rozmaznavani (asi to vychadza z evolucie). Skoda si tuto cast aktu nedopriat..No dnes uz zeny nic neohrozuje viac ako muzov..a aj tak je zena cundra a muz si uziva 😆😆, to niektorym nevysvetlis..

miadi
14. nov 2023

@dadis tak tu niektore zeny radsej spia ako mat sex s manzelom a kto ho mà kazdy alebo aspon kazdy druhy den aj po x rokoch spolu aj popri detoch to uz je trapna chudera 😂nevyhovies. Pre niektore je sex stale len na plodenie deti a presadzovanie si svojho alebo za odmenu. Panko si mysli ze netreba kondom ale pre niektore ženy on vidi ze ona nema nic v hlave. 🤦‍♀️ A on je genius len nema Netflix doma .

dadis
14. nov 2023

@miadi Je pravda, ze libido je u kazdeho ine...a rovnako ako ja sa neviem vcitit do zeny, co nema potrebu mat doma sex, oni si nevedia predstavit, ze ine zeny tu chut na sex maju. A ta zena aj muz (asi) su nezadani, riesia to takto (tiez podla mna nie stastne, ale je to ich vec)..a zena je cundra.
hlavna vec, ze v kazdej teme, kde chyba v manzelstve sex, same rady typu - najdi si milenca/milenku 🤢

oliolijanka
14. nov 2023

@autorka nemas co stratit. Zacni si klast naroky.
Rozmysli si, co chces a pozaduj to od neho, nech je to cokolvek... ale naozaj to, co ti spravi radost.
Ked on chce sex a ty chces aj vidiet balet, tak pozaduj nech kupi listky do divadla(a kludne mu za seba aj zaplat).
On chce sex a vyhladkavat a ty mas chut na "luxusnu" cokoladu, tak nech donesie.
Chces ist tancovat? None tanec, none laska🤷‍♀️

Mlady nema ziadnu zodpovednost a ani nechce byt zodpovedny. Nauc ho to. Este ti bude vdacny. Takto by bludil cely zivot v lajdactve a bezhodnote.

katkami123
14. nov 2023

@miadi
Má 27 rokov a skloňuje stále len nezáväzne vzťahy založené na sexe aj z jej minulosti, tak asi niekde robí sakra chybu, keď chlap s nou chce iba spávať, nechce vzťah a ona to tu opisuje akoby chcel určite aj viac, lebo sa chce škrabkať a pozerať filmy. 🙄 Dá sa založiť vzťah z toho, že bude chlapa nútiť, aby s nou spával častejšie ako 1x za tyzdeň, že si na ňu “zvykne”. Veď je to číre zúfalstvo. Pritom sama písala, že už v minulosti takéto jej nezáväzné stretávanie nedopadlo dobre, takze ani z minulosti sa nepoučila. A vrchol je, že ako ochrana je kondóm, len ON CHCE do nej… už len sa modliť, až raz v nejakom nebude mini dierka alebo sa počas sexu nenatrhne. Takže žiaľ, veľa múdra tam nie je…. Tá panna čakajúca cely život by aspoň nebola slobodná mamička s nejakým blbom, čo ma degradoval na matrac. Či ako taká žena potom “romanticky” raz vysvetlí svojmu dieťaťu, že za akých okolností prišlo na svet a ako veéééľmi sa naň tešil otecko?

katkami123
14. nov 2023

@dadis
Píšeš veľmi všeobecne, všetko ke hlavne o povahe. Najväčším paradoxom je to, že každá druha, ktorá tu píše prekvapená, že chlap má milenku, mali doma pravidelný super sex, aspoň v diskusii to píšu. Žiaľ, raz je chlap kkt, kkt ostane, aj keď má každodenný super sex, jednoducho chce zmenu, páči sa mu aj vyfintená kolegyňa, nájde si príležitosť. Ale keď je kkt, nebudem s ním nič budovať a začínať.
A najviac by ma na autorkinom mieste dorazilo, ze kkt vidí, ze chcem vzťah, tak mi to tak na prvom rande prezentuje, lebo však to chcem počuť, vyspím sa s ním a zrazu už vzťah nechce a má mi stačiť nezáväzne stretávanie sa. Čiže úplný odrb. No určite by som sa mu neprosila, že ešte častejšie…už by som sla von s iným, nie čakala na zázrak u starého mládenca, raz kkt, naveky kkt.

dadis
14. nov 2023

@katkami123 Neviem, co ma nevera v manzelstve spolocne s tymto prispevkom, mne nemusis hovorit, ze pravidelny sex nie je zarukou vernosti v manzelstve.. ja som o milencoch a milenkach pisala preto, ze moralka diskutujucich je vrtosiva, zena jednom mieste milenky zaznava a na druhej strane ich zadanym odporuca.. ale suhlasim s tebou, ze chalan nebude najlepsim chlapom v okrese a dobry manzelsky material 😀

katkami123
14. nov 2023

@dadis
Mne sa už tie príspevky od teba a @miadi do seba zliali, takze možno niekde reagujem na tvrdenia inej.
Ono koniec koncov, biológiu nik neodrbe, môžeme sa akokoľvek snažiť, ale chlap nemôže byt tehotný, iba žena a tá bude potom riešiť otázky s tým spojené. Preto treba mať väčšiu úctu k svojmu telu. Chlapovi to môže byt veľa krát jedno, už sa neozve, povie - tvoj problém a všetko je na žene. Takze žiaľ, ženy musia byt tie chytrejšie a chytiť rozum do hrsti a vždy počítať s každou situáciou, ktorá môže nastať. Nechať takto narábať so svojím telom, akoby to mal byť len produkt pre nejakého ľahkovážneho nímanda so syndrómom Petra Panna v jeho veku, je nanajvýš hlúpe.

miadi
14. nov 2023

@katkami123 ale ty ju nepoznas nevies o nej nic len to ze mà sexualny pomer bez vztahu. Nedava ti to ale pravo pisat ze nema v hlave nic. Pre nu moze byt upt uplne jednoducha vec alebo by zvladla byt single matka. Pravdepodobne sa chrani 2 druhmi antikoncepcie. Nevies ake mala vztahy a dovody ist do takehoto vztahu.Ale aj takyto vztah nevztah je lekcia nauci ju co pre svoj zivot chce a co nechce .Da sa vyjadrit nesuhlas s tym co robi bez toho aby si urazala jej inteligenciu a jej hodnotu. Clovek sa skor pouci na svojich chybach ako ked mu druhy povie ze je hlupak.

katkami123
14. nov 2023

@miadi
Ako sa poučila na svojich chybách, keď ma opäť dalsi nezáväzný sex vzťah? Predtým jej to nevyhovovalo, teraz opäť … Tak žiaľ, no… a ku zvyšku sa ani nejdem vyjadrovať, lebo ani jedno, ani druhé nie je realne a nie je to len taká “pohodička”.

dadis
14. nov 2023

@katkami123 nepisala, ze jej to nevyhovovalo, ci?

minimie
18. nov 2023

@dadis oukej, nebudem ti to vyvracať. Ja nepoznám názory všetkých žien sveta. Len tých v mojom okolí.

fido69
14. feb 2024

Čisto sexuálny vzťah - len vyvaľujem kukadlá. 😳Kebyže som také vedel pred 20timy rokmi... tak jasnačka, že sa nežením a chcem taký aj ja. Žena so svojím bytom, káblovkou alebo Netflixom. Kuknem telku, možno aj večeru dostanem, urobí ma a ešte ako bonus prespím. Ušetrím za večeru, vodu aj teplo. Emancipácia ide raketovým tempom vpred.

Ženy okolo 40 píšte, mailujte a faxujte. Teším sa 🤗

katkami123
15. feb 2024

@fido69
To nie je empancipácia, to robia zúfalé zeny bez sebahodnoty, nech aspoň na chvíľu nejaký chlap je.

dadis
15. feb 2024

@katkami123 Zo srdca neznasam, ked si zeny dokazuju svoju hodnotu zhadzovanim inych zien..

katkami123
15. feb 2024

@dadis
Nezhadzujem, len teraz by som už nechcela v tejto dobe randiť a hľadať niečo vážne. To čo ženy chlapov naučili a ako robia zo seba len niečo bezhodnotné, to je katastrofa. Ako písal vyššie Fido. A keď sa pritrafí dieťa, na pár rokov sa “popriateľujú” a idú od seba.

lalilla
15. feb 2024

Ano mala, ale! Musis ist s tym do toho ze na vztah to nikdy nebude a je mozne ze sa proste neozve.
Mala som taky vztah asi pol roka, dany muz sa ku mne vzdy spraval uctivo, nejsi hladna smadna, odviezol ma domov atd. Obaja sme vedeli ze vztah to nebude a tak aj bolo, po pol roku si nasiel priatelku a my sme to ukoncili. Bola som stastna aj zanho ze ma priatelku a zazelala vela stastia. Doteraz si nanho vzdy s usmevom spomeniem aj na nase chvile. Takze ak sa vies odosobnit za mna ano

dadis
15. feb 2024

@katkami123 aj ty si zena

katkami123
15. feb 2024

@dadis
Áno, ale do tohto by som nešla. Takýto typ vzťahov vyhovuje v prvom rade tým chlapom. Ak sa stane dieťa, tak jej len z diaľky zakýva, pripadne prispeje na potrat. So všetkým ostatným sa sa bude musieť vyrovnávať tá žena. Aj to je ukážka, ako veľmi tomu chlapovi na tej žene záleží a akou je jej oporou v ťažkej chvíli, ako s ňou “ráta”, takému by som svoje telo nedala, treba poznať svoju hodnotu.