icon

Máte skúsenosti s manželstvom s Turkom?

8. feb 2025

ahojte, zeny
mam sa skoro vydavat za turka, chodime spolu uz roky, je tu nejaka zienka, co je vydata alebo ma turka za manzela, ci uz uspesne alebo neuspesne. rada by som sa spoznala s takymi zienkami, dakujem!

Strana
z2
autor
8. feb 2025

@ahhola z vychodu

autor
8. feb 2025

@jania023 moslim a ano 99 percwnt turkov je muslimov

katka533
9. feb 2025

@jania023 a ked je moslim, nezije pekne? Mas skreslenu predstavu troska

jania023
9. feb 2025

@katka533 citaj poriadne. Hore niekde sa pise ze moslimovia su taky a taky. Pisala som ze po prve nie kazdy Turek je moslim a ze uplne vpohode zimu vseobecne turci.
Zijem vo svajci kde polovica populacie su moslimovia a nevidim rozdiel medzi inou vierou. Je to o cloveku a nie o viere ved aJ slovaci su niektory v pohode a niektory su blbci

jania023
9. feb 2025

@autor nie niesu 99% moslimovia ale nevadi. Žijem vo svajci a mam kamosov turkov a pravidelne chodim do Turecka.Je to o cloveku a nie o viere. Treba pozerat ako sa sprava k matke ci ženám ako takym. Su aj taky Turci co žijú v horách a pasu ovce a ta ich mentalita je potom dost pozadu rak tam do toho by som ja nesla

autor
9. feb 2025

@jania023 žijem v turecku 5 rokov cca s mojim snubencom 🙂 viem, žeb su moslimovia, 99% maju to vsetci zapisane v obcianskom ikamete este aj..
a o vieru sa nejedna praveze, ide o to, aky je clovek...
o vieru mi praveze neslo, ja nechcem sa na fore rozoberat ze ci ist do svadby ci nie :D to uz mam vyriesene skor chcem niekoho spoznat kto tiez zije s turkom🙂 aby sme pomenili nejake info.

galioska
9. feb 2025

@dianka3 mas pravdu ale ked sa rozidu tak vzdy vyhra deti zena. Poznam kopec zien co po rozchode im chlap deti vzal, lebo bol cudzinec a slovensko ani ziadne sudy nepomohli.

autor
9. feb 2025

@galioska
hej, no, ale to skor arabi beru,
poznam dve zeny v turecku,co sa cesky, rozviedli s turkami, deti im ti turci nechali a len ich navstevuju, nie kazdy je jeb,....ty na mozog z nich 🙂

autor
9. feb 2025

len skor mi ta kulturna crta vadi, ze si vynucuju nasiliu autoritu u zien manzeliek aj velakrat fackou alebo niecim, to som videla aj v tv a aj v knihach som to citala,ale to vsetci moslimovia, nielen turci. toto ma desi trosku.

galioska
9. feb 2025

sak nie ale ked to ide sudnou cestou tak vzdy vyhra v cudzine chlap.

katka533
9. feb 2025

Ja by som to zhrnula tak, ze staci sa pozriet na telenovely, oni tak skutocne ziju, tak ako v Istanbule ludia sedia v kaviarnach pri bospore a ziju mestsky zivot, tak niekde na vychode zeny sedia doma a okopavaju zemiaky. To je diametralne odlisne, ich mentalita a sposob myslenia, podla tohi kde vyrastali .

katka533
9. feb 2025

Moja svokra ma 70 rokov a chodi s kamaratkami na nakupy, do restiky a vsetko mozne robi. Nemusela sa nikdy podriadovat svokrovi

autor
9. feb 2025

@katka533 presne tak

Strana
z2