icon

Máte skúsenosti so susedmi Kórejcami?

11. dec 2024

Aki su? Dobre vychadzate?
Pytam kvoli kupe domu a susedia su korejci, pocula som ze ich zvykne byvat vela nakope, tak ci mate priamu skusenost 🙂
Vdaka

diewcatqoo
11. dec 2024

Ja mam vietnamcov. Nie dom, ale byt a oni su vo vedlajsej bytovke, ale vidim z balkona k nim na predzahradku. Vela ich nebyva (su normalna rodina s 2 detmi), ale su trochu hlucni. Najma v lete stale pocut, ako zena vrieska strasne pisklavym hlasom na chlapa v ich jazyku.
Myslim, ze vzdy zalezi na konkretnych ludoch a nie na narodnosti. Aktualne mam priamych susedov ukrajincov a nemozem na nich napisat krive slovo. Mala som kedysi susedov aj z Gruzinska a z Uzbekistanu a jedni boli v pohode, druhi boli hlucni a fajcili travu.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
lavender273
11. dec 2024

Ano mam, korejci su uplne v pohode. Nemam skusenost s tym zeby ich bolo 'vela pokope' Nehovorim ze sa nenajdu cierne ovce medzi nimi, ale ako narod ich mam v celku rada. Korejci a Japonci 👍

lija22
11. dec 2024

normalne rodiny. Z mojho pohladu zena s deckami doma a manzel v robote od nevidim do nevidim

oceanahory
11. dec 2024

Manzel pracuje v jednom korejskom korporate. Ma vynikajuci vztah s vedenim, boli sme raz aj pozvani k jeho veducemu na veceru s rodinou. Za mna to bola velmi prijemna skusenost, boli velmi priatelski. Manzel ma mnoho azijskych kolegov a sam mi vravel, ze najlepsie vztahy ma s korejcami 👍.

lianka123
11. dec 2024

No my mame cely Kia manazment za zahradou, su tu cele rodiny. Najlepsi susedia. Tichi, uctivi, pracoviti.

judar
11. dec 2024

Uprimne...bud radsej rada ze su to korejci a nie cigani lebo je veelky rozdiel ked su pokope korejci a ked cigani :D

autor
12. dec 2024

@judar jeden “sused” z dediny sa priamo stazoval ze idu noc/den neskutocny hluk a ze proste ich tam je aj 16 😀 preto sa pytam, ma to vylakalo, ale teda som rada ze mate vsetky pozitivnu skusenost🙂