Máte skúsenosti so susedmi Kórejcami?
Aki su? Dobre vychadzate?
Pytam kvoli kupe domu a susedia su korejci, pocula som ze ich zvykne byvat vela nakope, tak ci mate priamu skusenost 🙂
Vdaka
Ano mam, korejci su uplne v pohode. Nemam skusenost s tym zeby ich bolo 'vela pokope' Nehovorim ze sa nenajdu cierne ovce medzi nimi, ale ako narod ich mam v celku rada. Korejci a Japonci 👍
normalne rodiny. Z mojho pohladu zena s deckami doma a manzel v robote od nevidim do nevidim
Manzel pracuje v jednom korejskom korporate. Ma vynikajuci vztah s vedenim, boli sme raz aj pozvani k jeho veducemu na veceru s rodinou. Za mna to bola velmi prijemna skusenost, boli velmi priatelski. Manzel ma mnoho azijskych kolegov a sam mi vravel, ze najlepsie vztahy ma s korejcami 👍.
No my mame cely Kia manazment za zahradou, su tu cele rodiny. Najlepsi susedia. Tichi, uctivi, pracoviti.
Uprimne...bud radsej rada ze su to korejci a nie cigani lebo je veelky rozdiel ked su pokope korejci a ked cigani :D
@judar jeden “sused” z dediny sa priamo stazoval ze idu noc/den neskutocny hluk a ze proste ich tam je aj 16 😀 preto sa pytam, ma to vylakalo, ale teda som rada ze mate vsetky pozitivnu skusenost🙂

Ja mam vietnamcov. Nie dom, ale byt a oni su vo vedlajsej bytovke, ale vidim z balkona k nim na predzahradku. Vela ich nebyva (su normalna rodina s 2 detmi), ale su trochu hlucni. Najma v lete stale pocut, ako zena vrieska strasne pisklavym hlasom na chlapa v ich jazyku.
Myslim, ze vzdy zalezi na konkretnych ludoch a nie na narodnosti. Aktualne mam priamych susedov ukrajincov a nemozem na nich napisat krive slovo. Mala som kedysi susedov aj z Gruzinska a z Uzbekistanu a jedni boli v pohode, druhi boli hlucni a fajcili travu.