Máte v okolí voľných mužov okolo 40 rokov?
Ahojte, mam 38 a po rokoch sa mi rozpadol vztah/manzelstvo. Ostala som sama s malou dcerou. Uz je tomu rok. Rozmyslam skusit zacat randit. Ja viem, ze je to aj o stasti, ci clovek stretne k sebe niekoho spravneho, ale tak na povzbudenie by ma zaujimalo, ci mate vo svojom okoli dobrych muzov (okolo 40-tky), ktori su volni? Asi by som potrebovala iba taku nadej, ze este nejaki taki su 😄
Ano 🙂
Ano.
Odkial si?
Áno. Poznám.
tiez takeho poznam, vidavam ho kazde rano, no neviem, ci je dobry, to je na posudeni inych 🙈
Je ich/nás veľa (na mna nepozeraj, som čierna ovca, hehe 😈🤣), ktorým drbol vzťah... a su single...
V tomto veku spoznat partnera problém nie je, je vsak otazka do buducna, "spoločné dieťa..." hoc by bol nový partner childfree alebo mal dieťa z ex vzťahu... a aky nazor by si v tejto otázke spoločného dieťaťa mala ty...
A vec dalšia, nerozumiem, prečo píšeš anonymne, ako by si sa hambila/bala, že si s dcerkou sama a chcela by si niekoho stretnúť... Ako ti môžu chlapi napísať...? Niekedy nerozumiem tomuto zmýšlaniu... 🙄 (vseobec co tyzden tema 30tnička single, kamaratka single a pod 🙄🤦♂️)
Ludia ci je dobrý, zlý chlap/žena... to nechajte na posudenie autorku 😉/nového partnera... (pokial nejde o narcistu, alkoholika a pod. samozrejme).
Kazdemu vyhovuje daco ine...
Ved ako ludia na seba pri rozchode nadavaju a v novom vztahu ich nový partneri do neba vychvaluju (zaujimavé 😂).
Ja som sa rozvadzala keď som mala 35, tri deti, už som ani nič nehľadala, veď kto by takú chcel. A zoznámila som sa s (vtedy)42rocnym, slobodným. Takže nehádž flintu do žita, ako sa hovorí, možno Ťa niekde čaká prekvapenie. Ja som s tým mojim ,,novým" teraz už 10rokov, a trúfam si povedať že on je láska môjho života.
Môj muž má pár kolegov, slobodných 40nikov. Mali vzťahy, ale nie manželstvá a jeden z nich sa ide teraz ženiť s mamičkou dvoch detí. Inak sú to schopní, dobre zarábajúci chlapi. Ale v mladosti to bola samá chata a párty a aj ženy sa minuli...teraz sa dávajú dokopy s rozvedenými maminami. Nič nie je stratené.
normalne ma prekvapili vase odpovede... lebo ja som isla napisat autorke, ze na to moze rovno zabudnut - nakolko ja som sama uz cez 10 rokov a nemam sa ako a kde zoznamit, vsetko v mojom okoli su muzi zadani.... takze mi normalne ze padla sanka 🙂 a tesim sa, ze aspon niekde ti styridsiatnici volni su 🙂
Ahoj, ja neviem kde tie zeny predo mnou stretavaju kvalitny material 40 a plus,ale nerob si velke nadeje.
V mojom okoli sice su ale kazdy z nich,kazdy jeden ma nejaku zasadnu vadu.
No ale ak si nenarocna, tak sa ti mozno postasti.
@kaktusik007
Presne.
Kvalitni chlapi su vo vztahu
@trdelnik234
...práve mi zabehla káva, musím teraz monitor utierať... 😂
Cítim sa ako Mercedes GLE po 350tis. km so zásadnou vadou lambda sondy 😂
@trdelnik234 samozrejme, že sú.Poznam ich viac vzťahy kde žena nechcela dieťa, rozchody po veľa rokoch, návrat zo zahraničia
Už s chlapmi po 30 to je všelijaké, a tí čo píšu, že takých poznajú tak nepoznajú 😃 nevedia ako sa správajú vo vzťahu, k žene, veľa z nich sú pasívni jedinci, ktorí nedokážu ženu zbaliť takže áno, ak si není náročná nájdeš si niekoho
@michal_dr
Kedze si mi sympaticky,tak dovysvetlim....
Kvalitny chlap 40 plus nie je volne dostupny a casto aj ked je single byva citovo uz bud zaangazovany inde alebo emocne rozbity...
Alebo zavisly na sexualnych praktikach nekompatibilnych s mainstreamovymi praktikami ci zavisly na roznych formach virtualneho sexu...
To neskusne väcsina rozvedenych zien.
Tie chcu pekny klasicky vztah a rodinu.
Potom si recyklovani chlapi, tam je vyber väcsi ale tam su zaväzky,deti,hypoteky,ex a strach znovu stupit do 💩.
Staci ti to takto?
Ak nie,napis a rozoberieme to
Neviem, ci formulacia "ak si neni narocna" je prave najstastnejsia, nakolko po prvotnom nadchnuti z komentarov, ze predsa svita nadej na kvalitneho chlapa, som teraz, ako o chvilu rozvedena, v miernej depke 🤷
@mony1987
Nie je to stastna formulacia,mas pravdu.
Chcem tym povedat, aby nemala velke ocakavania po rozvode.
Par drzkopadov je povinna vybava kazdej rozidenej zeny.
Bohuzial
Nenajdes hned,musis hladat
@trdelnik234 po desiatich rokoch som to vzdala... a som radsej sama. To, co som nasla ja - neprajem ziadnej.
@michal_dr
Michal a Ty preco pijes kavu po 19h?
@kaktusik007
Nechces sa podelit?
Narcisticky ko....t alebo mamickar?
@trdelnik234 naposledy oboje 😀 😀 😀 a do toho zakomplexovany trulko... akoze vedela som ze inteligencne sa jedna oproti mne o relativne jednoduchsieho jedinca - reku oki, ved skusim sa znizit na jeho uroven, sak ma Bc, tak uvidim... ak by som hladanie chlapa obmedzila aby mal rovnake / vyssie IQ ako ja, tak fakt hladam ihlu v kope sena.... lenze... hlavne informacie cerpal z webu topky, novy cas a z podobne kvalitnej zurnalistiky... no a potom z neho vyslo, ze aka je vysoka skola brutalne narocna a tazka.... (ako som zistila neskor, mal Bc. zo socialnej prace na sv. Alzbete a dalej sa pre vysoku narocnost studia rozhodol on sam nepokracovat -- - a to vtedy iba studoval, ziadne ze pracujem a studujem a pre pracovne povinnosti nestiham.... ) za tri mesiace, co som sa ho snazila nejak spoznat, mi asi 10x povedal ako moc miluje svoju mamu a aka je pre neho dolezita v jeho zivote, nezabudal pravidelne hovorit o tom aky je on uspesny muz - rozumej mal pracu kde zarobil nieco tesne nad 1050 eur --- a aka je on skvela partia, lebo nema ziaden uver - ano, nemal hypoteku na 2i byt v ktorom byval - lebo mu ho darovala jeho mamicka ktora v nom mala dozivotne pravo byvania.
TOTO bol proste OKAMIH, kedy som si povedala, ze s hladanim vztahu KONCIM. Akoze toto mi tak zobralo zivotnej energie, takyto namysleny prostacik s vysokou skolou, ze som sa rozhodla byt radsej sama. Stretnem chlapa, stretnem. Nestretnem? Nuz, tak nestretnem, co uz.
Ale ako sa hovori - vsetko zle je na nieco dobre -- on bol naozaj ten impulz, co som potrebovala pre svoje sebavedomie. Chcela som vysku, za moj zivot som vplyvom okolnosti zanechala studium viackrat... Aj som si neverila, ze mam na to, spravit si vysoku skolu. Po tom, ako som spoznala TOTO, som si uvedomila -- ak takyto trtko moze mat vysokoskolske vzdelanie prveho stupna, ja mam lavou zadnou na doktorat a ak by som sa posnazila za mladi, mozno som to mohla dotiahnut na profesuru. 🙂 Takze aktualne som druhacka na vyske 😀
@kaktusik007 no vidíš tak bolo to na niečo dobre🙂
No pekne...z prvych odpovedi trochu svitla nadej, ale ten zvysok😂 Takze tvrdite, ze ak je muz slobodny v tomto veku ma to zvacsa hacik...ok a co rozvedeni alebo vdovci?
@kaktusik007
Diky,ze si sa podelila ale priznam sa a neber to v zlom,cakala som horsi exemplar.😂
Ak na vdovca nie je uvalene trestne stihanie,alebo nevyviazol len s podmienkou,tak preco nie 😂.
Nie ale vazne.
Nemam skusenost,tak prenecham inym, tych vdovcov a rozvedenych.
Poznam ale 40 a plus rozidenych s detmi,keby si chcela
Nie, samí blbci 😃 alebo len ja mám šťastie na blbcov...🤷♀️
@trdelnik234 to bol ex ;)
Keďže nefajčím, nepijem, doprajem si aspoň kávu s niečim malým sladkým 😝 🙂
Vychutnávam si jej jemne horkastú chuť, ktorá ma príjemne zohrieva z vnútra, je to chvíľka "pre mňa" chvíľka kľudu, pokoja, relaxu, proste moja 🙂 ... kým som si neprečítal príspevok 🙄 (prepáč... 🙂 pohoda, s humorom 😉)
Niektorých káva prebúdza, mňa uspáva...
Ďakujem za do vysvetlenie... 20:20, (pri písaní občas vznikajú nedorozumenia, preto najradšej preferujem osobné rozhovory, nie vždy je to však možné...), už som v obraze. Nemusíme rozoberať @trdelnik234, ono v podstate pohlaď ženy a muža je vždy rozdielny a je to v poriadku, preto sa navzájom vieme dopĺňať. Rozumiem tvojmu pohľadu, je to ok.
Každá žena, muž má svoje preferencie... nebudeme si klamať... životom, okolnosťami, skúsenosťami, spoločnosťou sa menia (v podstate si to ako žena krásne zhrnula).
Každý z nás má nejaký ciel.. (ľudia bez cieľa sú trosky, môžu si však v 90% za to sami), za ktorým si ide, bez ohľadu na vek. V podstate to je taká tá pomyselná niť určujúca smerovanie "spoločného" vzťahu. Inak je to bohapusté plavenie na širokom oceáne.
Za seba môžem povedať viem čo chcem, a idem si za tým (na margo príspevkov). A bol by som rád, keby som stretol ženu, ktorá by ma doprevádzala mojím smerom. Viem, prečo mi drbol vzťah, (kvôli komu sa začalo všetko srať...) a som si i vedomý, kde som ja urobil chybu. Nedá sa však byť doma pri partnerke a zároveň dláždiť cestu pre pohodový život. Život je ako strom, ktorý sa zasadí, pomaly rastie a tým, že sa oň človek stará, až po istom čase má veľmi pekné, chutné ovocie.
Ex som po rozchode povedal, že ma to veľmi mrzí, viem urobiť kompromisy, ale keby som zostal s ňou doma ako chcela (čo bol dôvod), tak by sme sa neskutočne hádali a rozišli sa. Mať byt, ktorý treba splácať (je rozdiel kúpiť pre 6 rokmi so splátkou a réžiou 400€/mes a pred troma rokmi so splátkou a réžiou 800€/mes), financovať autá,ktoré treba obom pre prácu, platiť dovolenky, ktoré sme chceli obaja, veď treba i hlavu vyvetrať... zabezpečiť rodinu, najmä keď je žena na materskej, čo je logické + dieťa minimálne 300€/mes.... matematika jednoducho nepustí, bol by som nervózny pri počítaní každého eura v peňaženke. Netúžim po bohatstve, ale štandarde, aby mala rodina to, čo potrebuje. Prácu za lepšie platenú meniť nechcela, pretože komfort, ale z lásky, objatí za žiť nedá... Mohla ísť so mnou, aby sme boli spolu, práca na HO jej dovoľovala, chcela však "domáci komfort", kamarátku cez chodník. Každá žena má svoj "štandard" od ktorého proste neupustí, inak je nešťastná a ja to chápem. Zamrzí, no Nehnevám sa... Nie je dôvod sa hnevať, či nenávidieť... Rešpekt... Bodkou sa konči veta, ale zároveň začína nová s Veľkým písmenom... Život ide ďalej 🙂
K tým, nazvime to praktikám, ako si to pomenovala... 🙂 "nekompatibilných s mainstreamovymi praktikami", máš pravdu... a ja to dlhé roky viem... preto sa ľudia stretávajú, komunikujú, spoznávajú na iných portáloch, kde ich "niečo" vzájomne spája. Tie vzťahy v takomto partnerstve sú založené troška na vyššom levely ako... vanilkové. A nie je to o sexe ako takom, ten je tak zhruba 10%, ale je to o pocitoch... medzi dvoma... Tiež je rozdiel, ak niekto videl "dačo" na nete, či si čítal knižku, má hriešne myšlienky, chce skúšať, alebo najhoršie si chce vybíjať zlosť, posilniť ego nad iným, či chce skúšať, doslova vyhľadáva "krátkodobé známosti na hry" a iným ktorého to pocitovo napĺňa a preferuje reálny dlhodobý vzťah "All in one"...
@kittykat22
"Vztah je primarne o obmedzovani sa, o urcitej schopnosti niekedy uprednost partnera a deti na ukor svojich potrieb a planov."
...skôr by som povedal "o prioritách" v živote ženy, muža.
...nepovažujem za "obmedzovanie" mojich potrieb a plánov ak ide o čas strávený s partnerkou, deťmi. Neviem ako iní, ale to čo robím, robím nie len pre mňa a moje potešenie, ale primárne nás, moju rodinu. Načo je veľký byt, keď je v ňom človek sám, načo je drahé auto, keď sa v ňom vozí človek sám, načo bookovať, ísť sám na dovolenky, keď sa niet s kým podeliť o zážitky. Nie obmedzenie, ale "priorita". Mojím partnerom vždy vrávím "My wife, my family always comes first in my life. When my wife calls me, I will let you know, but I am flying home, even though you will be angry with me. Money isn't everything." "Priorita", nie obmedzovanie.
@kaktusik007
Super, že si sa dala na školu, Ex tiež tak študovala ako ty popri práci. Piatky a víkendy síce zabité niekoľko rokov, ale mňa tešilo/teší, keď ľudia na sebe makajú, "podporujem"! Škola nikomu rozum nedá, "dá však" širší rozhľad na veci, riešenia a "hlavne" ti otvorí ďalšie dvere v živote, k iným možnostiam, pretože je predpoklad iného širšieho myslenia. Takže super, držím päste a keď budeš myslieť, že už nevládzeš, chod sa poprechádzať.., uvolni myseľ, pomáha to 😉
K tvojmu príspevku... toto už nikdy nerob Katka, nikdy... "ved skúsim sa znížiť na jeho úroveň, sak ma Bc, tak uvidím".
Nie, nie nie... partner musí sedieť, musí byť vodca o ktorého sa môžeš v živote oprieť...titul/ne titul, ten nikomu "rozum nikdy nedá". Jednoducho ak si s niekym nerozumieš, nemáte spoločné záujmy, spoločné témy, spoločné ciele, neviete sa navzájom rozosmiať, nieje kompatibilita, jednoducho nie, je to škoda toho najcennejšieho čo v živote máš, tvojho času. Nikdy sa neznižuj, nikdy nepovyšuj, buď sama sebou 😉 U mňa hoc sympatická žena, ktorá by stála za to... viac ju spoznať, otvori ústa, začne rozprávať a často si poviem no dobre, ok..., tak toto nie. Mám rád nekonečné rozhovory, ale viem, že slnko je žlté, obloha modrá a v rieke tečie voda... Tým ma nezaujme..
@earlgrey
Na blbcov nie... povedal by som (možno sa mýlim), že máš žiaľ šťastie na tých "80% "pseuto D", ktorý si liečia svoje ego na tebe, miesto toho by si vážili to, čo máš v sebe drahá. Možno by stálo za to ísť pozrieť na pokecove stretko do Košíc, kto vie 😉
Frozen Plasma - Protect My Ways (Infizierte Version)

Sú na jedného blaváka ti dám kontakt. Dobrý chlapec to je.