icon

Máte vo svojom živote neodbytné osoby?

19. feb 2024

Ahojte. Máte vo svijom živote osoby, ktoré proste musíte trpieť vo vašom živote? Aj keby ste ich najradsej nikdy nechceli stretnúť. Ja mma svagrinu, už som niekedy z nje taká unavená. Všetko vyzveda, nieje deň kedy by mi nenapisala, a keď neodpovedám zavola, keď nedvihnem oride klopať. Sme takmer susedky…ulica nás delí… s jej muzom mame výborne vzťahy, deti tiež si veľmi rozumejú klop klop klop… ale ona to je otrava, už som jje visc krat hovorila, že potrebujem osobný priestor a mám vlastný život ale to je alo hrach k stenu hádzať. O tom, že chodi ako môj tieň ani nemusím pisat. S oblečením a iné malichernosti ani nemusím spominat… Nemám aktivitu, kde by sa po čase nepridala aj ona, mame rovnako staré deti, takze v meste nám baby balance aj plávanie vychadza na rovnaký deň 😩 už si ani nejdem predlžovať tieto aktivity, o mojich veciach rozpráva s cudzími ľudmi, aj keď som raz na ňu vybehla nech laskavo rieši svoje súkromie s cudzími ľudmi nie moje tak sa urobi ze ona to tak nemyslela. A to jej nič prisaham nehovorím, všetko si vededukuje alebo vytahuje id mojich susediek….Už dom rezignovala, normálne už chaoem tie ženy či sa sťažujú, keď majú takú osobu vo svojim živote. Neverila som, ale po čase to začne prekážať. Ani to oblečenie a veci do domu nie, ale to chovanie… to nesukromie… naprikald. Ide s malym na prechádzku a proste idu fuuuurt na našu ulicu ktorá je už slepá a keď vidí, že mám doma auto začne vyzváňať na zvonček, už som jej aj kopec krst len cez okno povedala že robím niečo, varím, pratam, hráme sa alebo sa niekam chystám alebi čakám návštevu a ona tam bude ored tym domov stat jak taka brzda a maly klope celu dobu na dvere … nehovoriac o tom, keď mi naizaj nejaká kamoska príde a strepe sa ku nám. Že len na chvíľku nech sa deti zahrajú 😩 a muzi nič na to, ona je presťahovaná a že jej mám pomôcť sa začleniť… Alw sak byva tu už 5 rokov nemôžem ju do nekonečna viesť za ruku kde čo je. Teraz má zas vytocila lebo či nepôjdeme spolu do škôlky, ja som chcela ist sama, lebo som staršiemu sľúbila že pôjdeme na koláčik a nie furt taxikára jej robit. Ale potom ju vidím ako pôjde v tom dazdi s malym peso tak mi to je ľúto a jasne, že ju zoberiem… nechcem radu len môžu padne vhod to zo seba dostať mozno to tu nájde a pochopi 😁 i keď….

lukbe
19. feb 2024

Taky človek nepochopí,takému treba buď povedať na rovinu alebo zabuchnúť dvere, neozývať sa.

autor
19. feb 2024

@lukbe akože ja už neviem ako viac na rovinu. V piatok som jej vynadsla lebo na plávaní pred 10mamickami a oteckami vo vode preberá ze vraj ešte nemám menzes lebo kojim tak som jej povedala že to preháňa so všetkym čo si dovoľuje a fakt monológ v aute že si dáme od seba pauzu, lebo mi to lezie na nervy a dnes správa či by som ju mohla zviesť lebo prsi 🤦‍♀️ vyhodíš dverami a príde oknom. Jakeby sa nič nedialo

januska12323
19. feb 2024

Nepochopí len stále opakuj, nie nemám záujem.

luciaruz
19. feb 2024

Kriste, toto Vam nezávidím 😵‍💫 Ja by som uz davno vybuchla a navrieskala na nu. Kludne slovo tuna nepomoze. A keby sa zdula, by som bol asi iba rada. By som ju vyhnala nech ide laskavo domov, ja mam svoje súkromie rada.

lukbe
19. feb 2024

Áno, presne, vyhodíš dverami, vráti sa oknom. Jednoducho odpovedz nie.

ema22270
19. feb 2024

Toto by ma kleplo🫣

domkakvet
19. feb 2024

Stale len dookola treba jej opakovat, ze teraz sa ti neda.

janickacrazy
19. feb 2024

Si na rodicaku alebo už pracuješ? Podľa opisu si asi doma, keď stále k vám chodí. Máš auto, tak si nájdi niečo pre deti v susednom meste. Budes mať aspoň trochu pokoj. A nerob jej taxi. No a čo keď prší? Ja som tiež chodila pešo do škôlky za každého počasia aj s kočíkom s bábätkom a prežili sme.

cimage
19. feb 2024

Nepusti ju k vam, ked maly bude buchat, tak ju upozorni nech si ho uprace. Keby som mala navstevu, tak duplom. Je mi jedno, ze dieta sa chce zahrat. Mam tu niekoho, dovi a zavrem dvere. Po case mozno pochopi.

karolinakr
19. feb 2024

Ma ťa za najlepšiu kamaratku, ty ju evidentne nie, treba jej to oznamit, že toto je jednostranný vzťah

autor
19. feb 2024

@janickacrazy no to že mam auto neznamená, že chcem minat peniaze na naftu a budem cestovat hodinu do BA. To pre mna nieje riešenie

autor
19. feb 2024

@cimage to sú take situácie kedy má postaví pred hotovú vec, a mám trojročného a ročného. A aj ona v rovnakom veku pár mesiacov rozdiel medzi nimi, takze sme obe s mladšími na materskej a ona to robi cez maleho tieto nátlaky na mna. Synovcov mám strašne rada, aspoň keby sa chovala normálne tak by mi nevadilo aj kazdx deň na hodinku nech dojdu na kavu ale toto je moc aj na mna proste

autor
19. feb 2024

@karolinakr áno, nemá tu kamosky. Ja som ju zoznámila aj s mojimi kamoskami ale nikde neprebehla ta “iskra” kamarátstva tak samozrejme sa s niunnechcu aji oni baviť lebo je strašne moc na všetko. Neviem to opísať

janickacrazy
19. feb 2024

No tak potom musíš byť asertivnejsia a švagrinú trochu upratať. Možno sa aj na čas urazí, ale nevadí, budeš mať kľud.

autor
19. feb 2024

@janickacrazy Keby bola suseda pošlem ju dop… bez pardonu za toto chovanie. Ale je Svagrina a stretávame sa dosť často aj skrz robotu. Mužov brat spolu proste podnikajú takze nechcem hrotit vzťahy. A inak jasnom ju už pár krat aj poslala že hadka neskutočná a ona o 2 týždne dobehne či nemám mlieko… akoby nič

trinityf
19. feb 2024

Nie nemam, lebo si viem nastavit hranice narozdiel od teba. Odstrihla som si od seba svokru, aj sesternicu. Bez pardonu.

roja01
19. feb 2024

Prepac, ja sa asi neviem do takej situacie vzit. Ja povazujem celu (blizku aj sirsiu) rodinu za posvatnu. V rodine su rozne povahy. Aj ked bol niekto z rodiny komplikovany, vzdy som sa snazila dobre vychadzat. A ja by som sa pokusila aspon ciastocne vyjst v ustrety svagrinej a zaroven jej citlivo vysvetlila, ze potrebujes aj slobodu a samostatnost. Zaroven aj ty sa ju snaz pochopit. Mozno nema danost sa lahko s niekym spriatelit a teba povazuje za rodinu a osobu blizku, napr. ako sestru.

lucyluska
19. feb 2024

Odstrihla som švagrinú, pre moje zdravie. Ako rodina sa nespravala, načo mi je taký človek? Moju mamku na salame má. Koľko krát jej zle urobila.To sa už nedalo.
Stretávam sa s bratom, neterou. Krásne sa mi žije. Nemusím furt niečo dookola vysvetľovať, tolerovať.

daniela2202
19. feb 2024

Trpela som manžela, ale už som to vypratala ....😂😂😂👍