icon

Matka robí naschvály

30. júl 2025

Neviem aký mám dať názov témy ale príde mi že matka robí naschvály. Neviem už komu to povedať lebo ostatní členovia rodiny to berú na ľahkú váhu tak píšem sem. Matka nezatvara bránu, neviem či je mentálne iná alebo to robí naschvál. Máme psa ktorý samozrejme utečie a ja ho potom hodiny hľadám. Autá, rušno hoci dedina, pes naháňa mačky tak ho ľahko potom zrazi auto. Keď ju znova upozornim, klame že ona bránu zavrela a pritom som videla z okna že nie. Raz za čas ju aj zavrie alebo aspoň privrie ale nechám tam škáru cez ktorú sa pes dostane. Ked ju napomeniem tak začne kričať že čo ju riešim a že čo ju po psovi. Ona nemá cit k zvieratám ale prisahám ak toho psa zrazí auto tak nerucim za seba... Nič iné nerobím len každý druhý deň hľadám psa a na reťaz ho určite dať nechcem

viestta
30. júl 2025

Pes je tvoj, brana mamina, vsak? Najdi si svoje byvanie so psom, mas po probleme.

pribinak
30. júl 2025

Jasne ti dáva najavo, že toho dunca ona doma nechce
Takze tu je jedine riešenie, zober dunca a choďte bývať niekam inam

colsami
30. júl 2025

Aka je mama stara? Psa chcela, ci si ho doniesla domov Ty? Kolko mas rokov? Tam nie je problem "naschvalov", tam je problem pes, ze ho evidentne nechce.

januska12323
30. júl 2025

Mama doma nechce tvojho psa a ty namiesto zabezpečenia psa riešiš nejakú blbú bránu a naháňačky po dedine? Keď ho zrazí auto bude to aj tvoja vina. Nemusí byť na reťazi, stačí spraviť volieru alebo ho inak oddeliť od brány.

biba_18
30. júl 2025

@colsami ale to je jedno - poviem že ber ho preč nechcem ho tu - a nie že ho nechám zraziť autom ...

autor
30. júl 2025
@colsami

Aka je mama stara? Psa chcela, ci si ho doniesla domov Ty? Kolko mas rokov? Tam nie je problem "naschvalov", tam je problem pes, ze ho evidentne nechce.

@colsami chcela psa len ona sa nestará oňho. Ona plače len ked pes zomre ako ten predosly (zomrel prirodzene)

biba_18
30. júl 2025

keď to nie je tvoj dom - odsťahuj sa aj so psom

jamidea
30. júl 2025

@anonym_autor divne spravanie matky. No asi vela s tym nenarobis. Asi ju bavi robit ti zle. Zial.

autor
Autor odpoveď zmazal
ahhola
30. júl 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor 🐕nemas nejakych spolahlivych kamosov, dat tam psa na par dni a tvarit sa pred nou, ze pes neexistuje, nezdvihat temu pes, ako sa bude tvarit a co bude robit... Zakerna starena, ked mi pes vadi, poviem z mosta doprosta a nepustam cokla do ulice, aby ohrozoval ludi, nedajboh dieta zhodil, koliziu sposobil... 💥

strelkyna1
30. júl 2025

Skus bezdrotovy elektronicky ohradnik. Sama som ho nemusela pouzivat, ale koncept znie rozumne, pes by nemal utekat.

colsami
30. júl 2025
@biba_18

@colsami ale to je jedno - poviem že ber ho preč nechcem ho tu - a nie že ho nechám zraziť autom ...

@biba_18 ja sa matky nezastavam, len mi pride komunikacia tychto dvoch zien "cela zla".

biba_18
30. júl 2025
@colsami

@biba_18 ja sa matky nezastavam, len mi pride komunikacia tychto dvoch zien "cela zla".

@colsami hej, sú takí ľudia čo sa nevedia normálne rozprávať a vychádzať spolu ...

tykat
30. júl 2025

@anonym_autor dajte na branu automaticke zatvaranie.

victory7897
30. júl 2025

Pes s adhd? Ja dúfam že pokus o vtip 🤦

sisska96
30. júl 2025

Hold nie je tvoj dom,ani brána, tak sa prispôsobuj alebo sa odsťahuj

ukgirls
30. júl 2025

zainvestuj a kupu samozatvaraciu branu .. alepo volieru pre psa .. pripadne ak mate redny a zadny dvor tak oddelit

anonym_3c66a9
30. júl 2025
@viestta

Pes je tvoj, brana mamina, vsak? Najdi si svoje byvanie so psom, mas po probleme.

@viestta hrozne. To u vas tak funguje normalne?

viestta
30. júl 2025
@anonym_3c66a9

@viestta hrozne. To u vas tak funguje normalne?

@anonym_3c66a9 my nemame problem s komunikaciou ako je to u autorky

autor
30. júl 2025
@viestta

@anonym_3c66a9 my nemame problem s komunikaciou ako je to u autorky

@viestta ja neviem komunikovať s človekom ktorý si nikdy v ničom neprizná chybu a reakcia je krik. Alebo reakcia je že je to sprostý pes lebo utiekol...

viestta
30. júl 2025
@anonym_autor

@viestta ja neviem komunikovať s človekom ktorý si nikdy v ničom neprizná chybu a reakcia je krik. Alebo reakcia je že je to sprostý pes lebo utiekol...

@anonym_autor nuz ani mama sa nenaucila komunkovat, nemal ju to kto naucit. Zial.

ukgirls
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a ty si chybu priznas? pes je tvoj? tak si ho mas zabezpecit .. hold byvas u mamy a ta sa rozhodla nezatvarat branku .. ak s nou nepohnes ries to inou cestou .. obe ste rovnake a preto nedokazete spolu komunikovat ..nadych vydych a hladaj riesenie..uz uz spomynanou samozatvaracou brankou volierou alebo ina zabezpecit vybeh ... raz byvas u nej tak hold je to jej byt ... a na vase tvrdohlave povahy doplati pes

mysicka36
31. júl 2025

Bože to je problém psovi spraviť oplotený výbeh niekde vzadu na pozemku? Môže to mama robiť naschvál, z nepozornosti. No každopádne je toto zlá situácia. Mne takto psa furt decká púšťali, prišli kamaráti, nedovreli bránku... furt bol pes vonku a ľudia sa ho báli, keďže nemal problém po niekom aj vyštartovať s vycerenými zubami keď sa mu niečo nepáčilo. No museli sme spraviť extra plot aby sa nedostal k bránke.

elaela23
1. aug 2025

Ešte môžeš zainvestovat do výcviku psa. Aby bez povelu,nešiel za bránu.

vladovvv
1. aug 2025

@anonym_autor daj na bránku automatický zatvárač za 20€ a nerieš

andrea2667
1. aug 2025

@anonym_autor Daj spraviť voliéru, alebo brano.

simca06022011
1. aug 2025

@anonym_autor daj psa dnu... :D a hned sa nauci branu zatvarat

1sally12
3. aug 2025

To už aj psy majú adhd? 😄 ty moj svet🙈