Menia ženy názor na kamaráta po čase?
Menia ženy názor na kamoša, že k nemu začnú niečo cítiť, alebo je lepšie ísť za novou ženou a nabaliť kamošku ?
Keď na tvoje balenie poslala SBS asi svoj názor nechce zmeniť. Už jasnejšie to ani nemôže byť.
@anonym_autor Mozu a nemusia.
@anonym_autor nikdy som nezmenila názor, keď je raz niekto kamoš, ostáva kamošom a nič ďalej.
@anonym_autor Ty si ozaj chory jedinec. Kazdu tvoju temu by mali automaticky zmazat.
Spravidla nie. Ak raz muz je kamos, ostava kamos navzdy.
Nie už navzdy ostáva kamoš.
Kamoš skôr prestane byť kamošom a stane sa cudzím, hlavne ak to z jeho strany nie je kamarátstvo, ale niečo viac.
@anonym_autor málokedy...mne to raz kamarátstvo pokazilo, keď prejavil romantický záujem.
Nie nemenim. Ked mi niekedy dobry kamos da nejaky kompliment tak sa este spolu zasmejeme, ze kam sa vybral, nech sa pekne poberie do friendzone kam patri.
Este raz?
Ono to bud funguje alebo nie. Bud si kamos. Si partner alebo nie si nic.
Nemusi, ja som s mojim muzom bola najskor kamaratka. Asi po roku sa to zmenilo vdaka mojim kamaratkam. Ale mam aj kamaratov, ktori su stale kamarati a budeme vzdy len kamarati.
@anonym_autor ženy to nemenia, potvrdzujem ti to z vlastných skúseností. Ženy sú iné ako muži. My sa vieme zalúbiť do kamošiek, ale ženy nie! Pozor na to.
Friendzonovala ťa = konečná. Choď za ďalšou.

Zase? Nechce ťa, už to pochop.