icon

Menia ženy názor na kamaráta po čase?

25. aug 2026

Menia ženy názor na kamoša, že k nemu začnú niečo cítiť, alebo je lepšie ísť za novou ženou a nabaliť kamošku ?

earlgrey
25. aug 2026

Zase? Nechce ťa, už to pochop.

anonym_a44941
25. aug 2026

Keď na tvoje balenie poslala SBS asi svoj názor nechce zmeniť. Už jasnejšie to ani nemôže byť.

anonym_b30edc
25. aug 2026

@anonym_autor Mozu a nemusia.

crazy_cat_lady
Včera o 06:17

🤦 uz sa nato fakt vyser

anonym_4d1dac
Včera o 06:29

@anonym_autor nikdy som nezmenila názor, keď je raz niekto kamoš, ostáva kamošom a nič ďalej.

motylik2559
Včera o 06:37

@anonym_autor Ty si ozaj chory jedinec. Kazdu tvoju temu by mali automaticky zmazat.

anonym_d4dde4
Včera o 06:54

Spravidla nie. Ak raz muz je kamos, ostava kamos navzdy.

januska12323
Včera o 09:30

Daj sa liečiť.

anonym_9d0b48
Včera o 09:36

Nie už navzdy ostáva kamoš.

tanyan
Včera o 10:09

Kamoš skôr prestane byť kamošom a stane sa cudzím, hlavne ak to z jeho strany nie je kamarátstvo, ale niečo viac.

michaela329
Včera o 10:28

@anonym_autor málokedy...mne to raz kamarátstvo pokazilo, keď prejavil romantický záujem.

anonym_01ef8a
Včera o 10:44

Nie nemenim. Ked mi niekedy dobry kamos da nejaky kompliment tak sa este spolu zasmejeme, ze kam sa vybral, nech sa pekne poberie do friendzone kam patri.

anonym_b02f17
Včera o 12:12

Este raz?
Ono to bud funguje alebo nie. Bud si kamos. Si partner alebo nie si nic.

cimage
Včera o 13:25

Nemusi, ja som s mojim muzom bola najskor kamaratka. Asi po roku sa to zmenilo vdaka mojim kamaratkam. Ale mam aj kamaratov, ktori su stale kamarati a budeme vzdy len kamarati.

podvody
Dnes o 01:48
@earlgrey

Zase? Nechce ťa, už to pochop.

@earlgrey to som nebol ja 😑

podvody
Dnes o 01:53

Túto tému som nezaložil ja, aby nebolo zas na mňa.

podvody
Dnes o 01:55

@anonym_autor ženy to nemenia, potvrdzujem ti to z vlastných skúseností. Ženy sú iné ako muži. My sa vieme zalúbiť do kamošiek, ale ženy nie! Pozor na to.
Friendzonovala ťa = konečná. Choď za ďalšou.