icon

Moderné spôsoby hľadania vzťahov mimo sociálnych sietí

justin536
1. apr 2025

Ahojte mám pocit že v dnešnej dobe dajak sa už ani nedá najsť vzťah len tak na ulici buď majú sluchadlá alebo pozerajú do mobilu no skúste poraďiť niečo čo by som mal vyskúšať

Strana
z2
demodun
4. apr 2025

@sang myslím že áno 😃

moonlight1210
4. apr 2025

@sang ano, ten stary narcis.

silvia2013
4. apr 2025

@petamich 🙂 nie každý

petamich
4. apr 2025

@silvia2013 ved som ani nikde nepisala, ze kazdy 🙂

matttech
4. apr 2025

Môžem len potvrdiť že fakt je problém sa zoznámiť, väčšina dnešných žien ani nedá šancu sa prihovoriť na ulici,niekde na prechádzke atď,mám 39 a bar,disco tiež nie je nič moc tam sú dievčatá do 18 rokov a vo fitku hotová katastrofa tam samý stojan na ňom kamera a baby sa natačajú ako vystrkujú zadok a hruď...som zvedavý kam ta doba speje ...

laila22
4. apr 2025

@justin536 do klubov nechodíš baliť kočky? Za našich mladých čias sme chodili na diskotéky, zábavy..

justin536
autor
5. apr 2025

@laila22 z klubu nechcem kočky moc

justin536
autor
5. apr 2025

@matttech ale dá sa prihovoriť napríklad mne sa lepšie výprava s takými 30+ tá konverzácia je tam taká iná lepšia.aj pár krát som také oslovil a bolo to úplne v pohode mi prídu milšie ako 20 ročné

14spider25
5. apr 2025

Mam 30. V dnesnej dobe bez sance. Mam zoznamky skysal som speed datingy a nic. Na speed datingu dost zhod som mal a ked kontaktujes zenu na fb tak ti neodpise. To uz ako nechapem. Na zoznamkach tiez par zhod a ked napisem tak ziadna odozva a dokola. Ked baba odpise tak 1-2 vety a dalej nic. Nevyzeram zle. Som scestovany takze nechapem. Som zo ziliny.

Strana
z2