Moderné spôsoby hľadania vzťahov mimo sociálnych sietí
Ahojte mám pocit že v dnešnej dobe dajak sa už ani nedá najsť vzťah len tak na ulici buď majú sluchadlá alebo pozerajú do mobilu no skúste poraďiť niečo čo by som mal vyskúšať
Môžem len potvrdiť že fakt je problém sa zoznámiť, väčšina dnešných žien ani nedá šancu sa prihovoriť na ulici,niekde na prechádzke atď,mám 39 a bar,disco tiež nie je nič moc tam sú dievčatá do 18 rokov a vo fitku hotová katastrofa tam samý stojan na ňom kamera a baby sa natačajú ako vystrkujú zadok a hruď...som zvedavý kam ta doba speje ...
Mam 30. V dnesnej dobe bez sance. Mam zoznamky skysal som speed datingy a nic. Na speed datingu dost zhod som mal a ked kontaktujes zenu na fb tak ti neodpise. To uz ako nechapem. Na zoznamkach tiez par zhod a ked napisem tak ziadna odozva a dokola. Ked baba odpise tak 1-2 vety a dalej nic. Nevyzeram zle. Som scestovany takze nechapem. Som zo ziliny.
Môžem len potvrdiť že fakt je problém sa zoznámiť, väčšina dnešných žien ani nedá šancu sa prihovoriť na ulici,niekde na prechádzke atď,mám 39 a bar,disco tiež nie je nič moc tam sú dievčatá do 18 rokov a vo fitku hotová katastrofa tam samý stojan na ňom kamera a baby sa natačajú ako vystrkujú zadok a hruď...som zvedavý kam ta doba speje ...
@matttech diskotéka same k🤣

@sang myslím že áno 😃