Môj bývalý ma obťažuje
Ahojte, rok a pól som rozídená s ex, v dosť zlom ale inak sa nedalo, ja som doslovne od neho zdrhla a všade ho blokla.. Ide o to, že sa bohužiaľ občas nechcene niekde nestretneme a on sa chová ako totálna spodina a ide smerom ku mne a vykrikuje po mne a nadáva mi. Čo ma zaráža, že vedľa neho je aj jeho priateľka, ktorá sa len prizerá.. Už sa stalo aj také, že som šla pešo a šiel okolo autom a trúbil na mňa.. Pred pár dňami mi volal cez súkromné číslo, a pýtal sa na jednu akciu na ktorej som bola či bolo veľa ľudí, keď som sa pýtala čo chce on že nič len sa pýta. Ja som sa na oplátku opýtala na toto správanie, či to považuje za normálne a či sa nemôžeme ignorovať a žiť si každá svoje a on mi začal tvrdiť, že nič z toho čo som opísala si nepamätá a že to určite nebol on a prečo by to robil. Tak som skončila hovor a že dovidenia. Na druhý deň, mi poslala žiadosť o sledovanie jeho priateľka. Čo mňa celkom trápi, je že viem, že má v telefóne jednu moju fotku kde som hore bez a spala som na posteli aby to neukazoval druhým.. Ja som vtedy trvala na tom aby to zmazal ale pochybujem.. Ešte dodám, že mi príde, že mu totálne preplo. Jemu sa za posledné 2 roky stali celkom zlé veci, zomreli rodičia, so sestrou sa pohádal tak, že sa nebavia, vyhodili ho z jednej dobre platenej práce, bolo toho dosť..
Čo sa stalo jeho rodičom? Možno je reálne psychicky chorý, nejaká schiza alebo čo, stáva sa to po silných traumách.
Čo sa stalo jeho rodičom? Možno je reálne psychicky chorý, nejaká schiza alebo čo, stáva sa to po silných traumách.
@pasomnica otec mal rakovinu o ktorej sa nevedelo a mama pár mesiacov na to odišla tiež
Ale inak to musí byť fakt ťažký frajer, keď takéto hovado si vedelo nájsť novú priateľku a ešte aj pred ňou si dovolí po tebe pokrikovať. Proste frajer.
@anonym_autor ignoracia ignoracia ignoracia, ja by som sa aj odstahovala
Sucasnej priatelky mi je luto tiez
@anonym_autor Ak ťa bude obťažovať, volaj políciu. Na tú fotku sa vykašli. Aj keby ju ukazoval niekomu, no a čo. Bude z toho senzácia na 1 deň.
Chudina jeho frajerka.
Držím palce!
@anonym_autor Ahoj autorka...toto je dost zapeklita situacia a sa cudujem,ze takto po tebe vykrikuje, aj ked je pri nom terajsia priatelka, ze ona ho nejak nestopne...kebyze toto robi moj na ex na ulici uz s nim niesom, lebo to o cloveku dost vypoveda. Ju si nepridavaj do priatelov, ani sledovanie ani nic, ziaden kontakt s nou. Ktovie aka je ona, nikdy nevies ci by ti este nedajboze ona nespravila nejake problemy navyse. Co sa jeho tyka, absolutne nereaguj...pripadne ked to bude niekde na ulici, tak mu vykaj s tym,ze nech ta neobtazuje, ze ho nepoznas a ked neprestane,ze zavolas policiu...takto si spravi hanbu len on, lebo ludia budu pozerat co je to za blazna co vykrikuje na zenu, ktora ho nepozna. Cislo, z ktoreho ti volal zablokuj, neviem na co si s nim vobec viedla dialog..ked si zistila po par sekundach od zdvihnutia,ze je to on,tak si mala zlozit a hned blokovat...v tomto si aj sama robis zle,ked s nim komunikujes a je jedno o com. Ak este bude volat z dalsieho neblokovaneho cisla,zloz a dalsie zablokuj, rob to dokym ho neomrzi kupovat nove sim-karty. Neboj pojde mu to do penazi, takze verim,ze sa to stane zopar krat a prestane s tym. To,ze zial mal tazke obdobie a umrtia ho neospravedlnuje robit svojej ex zo zivota peklo..ma aktualne priatelku, ta ho ma drzat nad vodou pripadne s nim zajst k psychologovi ak je treba, ty si v tomto mimo "hry" a nezacni ho este aj nedajboze lutovat, po tom co ti robi. Totalne sa odstrihni a neries ho! Skus to tak, ako som ti pisala, lebo casom z toho sama zcvoknes, takze musis sa zatat a konat takto. Drzim palce🍀
@anonym_autor nechce sa mi verit, ze toto nejaka jeho frajerka znasa, ale ak ano tak len ignoruj a fotku neries.
popravde, ja som čakala že jeho priateľke to začne vadiť a niečo s tým spraví ale ona je zakaždým ticho a nič a len na mňa zazerá.. absolútne neviem čo jej on nahovoril a čo je ona zač jediné čo viem že má 18 rokov a on 29 a z toho si dedukujem že je zmanipulovaná... ja mám 27 nebojte.. aj to, že si našiel takéto dietatko bol pre mňa šok.. ja sa o necelý rok sťahujem na druhý koniec mesta, čiže sa už nebudeme stretávať vôbec
@anonym_autor a keď si s ním bola, bol normálny? Či tiež taký prepnutý? Či mu nejako šiblo až potom, keď mu otec zomrel? Ak sa náhle zmenil, môže byť chorý.
@pasomnica takto, mali sme svetlé chvíle a aj tmavšie ale bol normálny. Až ku koncu vzťahu po smrti otca začal robiť divné veci ako s tou fotkou, mal výkyvy nálad a bol zrazu násilný a zvláštny. Išlo to s ním dolu vodou
@pasomnica takto, mali sme svetlé chvíle a aj tmavšie ale bol normálny. Až ku koncu vzťahu po smrti otca začal robiť divné veci ako s tou fotkou, mal výkyvy nálad a bol zrazu násilný a zvláštny. Išlo to s ním dolu vodou
@anonym_autor môže byť chorý, mohol začať aj brať nejaké drogy, ktovie.
popravde, ja som čakala že jeho priateľke to začne vadiť a niečo s tým spraví ale ona je zakaždým ticho a nič a len na mňa zazerá.. absolútne neviem čo jej on nahovoril a čo je ona zač jediné čo viem že má 18 rokov a on 29 a z toho si dedukujem že je zmanipulovaná... ja mám 27 nebojte.. aj to, že si našiel takéto dietatko bol pre mňa šok.. ja sa o necelý rok sťahujem na druhý koniec mesta, čiže sa už nebudeme stretávať vôbec
@anonym_autor normalna zena by ho prekukla (mozno)... Zabe imponuje, ze sa u nu uchadza "zrely chlap" vsak aj ona pride na to, ze je to zrely chrapun. Jedine segra by ho este mohla zachranit. Mozno sa k tebe utieka ako k starym casom, kedy bol jeho svet v poriadku.🌞 Rodicia mu umreli tragicky❓

dobre... a otázka je kde? ... Inak mám zmiešané pocity z toho textu a neviem, s tým nič nespravíš si myslím. Fotku nerieš. Žiadosť o sledovanie od jeho priatelky... neviem či je dobrý nápad sa s ňou baviť. Ty si v inej faze ako je ona a tvoje skusenosti ich vzťahu môžu ublížiť a on ťa môže z toho obviňovať a podobne... ... akože no to je ošemetné. Je blbé keď sa stretávate vonku... na to treba myslieť keď si niekto s niekym začína... že ho potom môže stretávať a nie v dobrom. ... Každopádne poznáme len necelú polku story, a nevieme čo chceš... Ignoruj ho a hotovo. Nech trúbi aj polhodiny a brzdí premávku.