icon

Môj ex nechce prijať rozchod. Ako ďalej?

maruska500
25. nov 2023

Ahojte, už dlhšie neviem čo mám robiť… Môj ex nevie prijať to ze je medzi nami koniec a stále má otravuje, zablokovala som si číslo aj jeho fb aj soc siete cez ktoré sme boli v kontakte ale on si stale nájde nejaký spôsob ako sa somnou spojiť, nevie pochopit to ze som nebola pri ňom šťastná…. Nájsť si druhého ešte nemám chuť chcem si dat pauzu od vzťahu zatiaľ.
Baby prosím poraďte mi nejaké rady aby to pochopil… skúšala som uz všeličo no zatiaľ nič nezaberalo uz mám z neho pocit ako keby bol len zúfalí alebo neviem čo… jednoducho ja niesom posledná možnosť a ani jeho poistka ktorú si môže poistiť… zhnusil sa mi ako sa ku mne choval a už ďalej nemienim s ním byt aj som to povedala jeho rodičom že mi nedáva pokoj, oni to neriesia vraj si to mame vyriešiť sami🙈
Za každú dobrú radu budem vďačná. (Mám 23)

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@maruska500 navstiv jeho rodičov a poziadaj ich, aby si s ním spravili poriadok

ivangeline
25. nov 2023

Pohroz policiou. ;)

stanulienkat
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 rodicia maju spravit piriadok s dospelym synom???🤔 To je fakt medzi nimi dvoma.

syslik81
25. nov 2023

ignorovat neodpisovat ... jeho to prejde

cacianka
25. nov 2023

Podaj trestné oznámenie vo veci obťažovanie, podaj návrh na súd neodkladne opatrenie - zákaz kontaktovaní a akýmkoľvek spôsobom, cestami, a zákaz priblíženia.
Ak nezabrali vysvetlenia, ani to odmlcanie, ani blokovanie kanálov, nič iné ti nezostáva.
PS.
Iba ak by mu niekto ako Hulk nepohrozil rozbitim huby

anonymanonym
25. nov 2023

Ak ho povazujes za nebezpecneho cloveka, ak su tam nejake vyhrazky, hnusne slova, fakt stalkovanie, sledovanie atd.. tak kludne policia..
Ak je to vsak nejak v norme a je len zufaly, tak proste uplne ignorovat. To prejde.
A rodicia s tym podla mna naozaj nic nemaju a je to medzi vami dvoma. Ste dospeli.

veronikat9
25. nov 2023

@maruska500 aj ja som mala taketo problemy ze nevedel priat ze je koniec a nechcem byt snim.
Dokonca stale prisiel aj v noci, klopal mi na dverach.
Aj vyhrazal sa mi ze sa spacha samovrazdu…
Potom som povedala dost. Z jedneho dna na druhu som odstahovala, vypla som telefon a pekne pomalicky to islo dalej.

heln
25. nov 2023

@maruska500 tiez som sa rozisla v tomto veku s jednym cudakom, tiez to nevedel prekonat, doniesol mi vsetky veci, ktore som mu kedy dala do prace, no skoro ma vystrelo. zmenila som uplne telefonne cislo. a uplne ho ignorovala, casom prestal.

gta5man
26. nov 2023

Len zaujímavé je že prečo sa dáte dokopy s človekom, ktorý takto vyvádza? Ja keby vyberám tak si poriadne overím kto je to zač. A to už vidím na povahe človeka aj počas fázy dvorenia že aký/aká je. Tragédov spoznám. Ja len sa s takými dobrákmi od kosto bavím. Všeobecne čo už kamarátstvo alebo vzťah. Bacha na zlých ludí.

avonladyba
26. nov 2023

Ignorovať. Neodpisem. Nedvihnem mobil. Ak zavolá z iného čísla, bez slova zložím. Ak ho stretnem na ulici, obídem ho.