Môj frajer si odfotil postavu mojej sestry
Ahojte, chcela by som poprosiť o váš názor.
Pred časom sme boli na dovolenke s mojimi rodičmi a sestrou, všetci sme bývali v jednom apartmáne. Po niekoľkých mesiacoch som v mobile môjho priateľa našla fotky postavy mojej sestry (odfotil si ju keď sme boli na tej dovolenke a ona bola v plavkach v apartmane ked sa malovala). Do telefónu som sa pozrela len preto, aby som sa uistila, že nerobil alebo nerobí niečo poza môj chrbát.
Už predtým sa stali situácie, ktoré mi neboli úplne príjemné napríklad na Silvestra, keď mal vypité, povedala mi že sa na ňu pozeral a usmieval sa spôsobom, ktorý jej nesedel.
Od tej dovolenky mám pocit, že sa medzi nami niečo zmenilo. Máme málo s3xu, bežne sme dokazali mať ho každý deň, teraz raz za týždeň ak vôbec. A keď aj k tomu dôjde vždy sa urobí rýchlo len on a tým to končí. No zároveň mi chýba aj bežná partnerská blízkosť bozkávanie, dotyky.
Zaujíma ma váš pohľad či by ste to považovali za problém a ako by ste takúto situáciu riešili vy.
Ďakujem za každý názor
@justbejby čo ti na to povedal? Prečo ju odfotil? A sestra mu čo na to povedala, keď zistila, že ju fotí?
A ci je to tvoj prvy. ? Vymen ho a mas pokoj
Dala si trojku aj so setrou, bude aspon viac sexu.
Rozchod jasne ze 🙄
@justbejby čo ti na to povedal? Prečo ju odfotil? A sestra mu čo na to povedala, keď zistila, že ju fotí?
@kavasmliekom bol ticho, tváril sa zahanbene a že nevie prečo to spravil, že si myslel že to vymazal… potom som sa ho pytala druhýkrát a povedal že neviem, chcel som si porovnať s tebou
Dogrcala by som sa z neho. Hlavne to nedávaj za vinu sestre. To je len čerešnička na torte. Myslím, že odpoveď poznáš aj sama.
@kavasmliekom Prečo ju fotil v plavkách, keď ona o tom určite asi netušila???Akože fakt?
Vyzerá to, že sa zamiloval do sestry a nevie ako z toho von, teba zanedbáva, lebo je hlavou u sestry.
Snaď pochopí, že nemože mať všetko a ako do toho spadol aj z toho vylezie.
Sestra je rozumná, toto by bol riadny prešlap a ublížil by celej rodine.
Držím palce, nech to ustojíte, niekedy človek srdcu nevie rozkázať, ale na lásku treba dvoch.
A ci je to tvoj prvy. ? Vymen ho a mas pokoj
@lentakyterapeut je to môj prvý, sme spolu už 3 roky len teraz urobil, čo urobil. Predtým som na ňom videla pár chýb, ale toto bol extrem extremov. Preto neviem či sa oplatí dávať takému človeku ďaľšiu šancu a dúfať ze už nikdy nič podobné neurobí, alebo proste definitivne rozchod.
A tu máte odpoveď, prečo baby zostávajú v nefunkčný ch vzťahoch a s 3 deťmi na krku sa čudujú, prečo to nejde. Lebo všetky varovné signály ignorujú rady ako kôň na Veľkej Pardubickej.
@lentakyterapeut je to môj prvý, sme spolu už 3 roky len teraz urobil, čo urobil. Predtým som na ňom videla pár chýb, ale toto bol extrem extremov. Preto neviem či sa oplatí dávať takému človeku ďaľšiu šancu a dúfať ze už nikdy nič podobné neurobí, alebo proste definitivne rozchod.
@justbejby všetky šance sú nanič. Ak niečo clovek urobí, tak to má proste v sebe a je mu to prirodzené, vychádza to z neho. Môže sa chvíľu pretvarovať pre pokoj v dome, ale nie navždy.
@justbejby Toto nie je ok. Zda sa, ze sa mu paci tvoja sestra. Rozid sa.
@kavasmliekom bol ticho, tváril sa zahanbene a že nevie prečo to spravil, že si myslel že to vymazal… potom som sa ho pytala druhýkrát a povedal že neviem, chcel som si porovnať s tebou
@justbejby chcel si ju porovnať s tebou?? v tom momente končím
Odsleduj si ho ešte viac a nenechaj sa vodiť za nos
Vyzerá to, že sa zamiloval do sestry a nevie ako z toho von, teba zanedbáva, lebo je hlavou u sestry.
Snaď pochopí, že nemože mať všetko a ako do toho spadol aj z toho vylezie.
Sestra je rozumná, toto by bol riadny prešlap a ublížil by celej rodine.
Držím palce, nech to ustojíte, niekedy človek srdcu nevie rozkázať, ale na lásku treba dvoch.
@anonym_26ca58 ze nevie srdcu rozkazat?
no aka naivita 😵 Skor niecomu o pol metra nizsie.
Kokos, kolko ma rokov? Sestra je TABU. Toto uz dobre nikdy nebude. Nevedela by som zit s tym pocitom, ze je so mnou niekto, kto mysli pri sexe, alebo masturbacii na mojho rodinneho prislusnika, ved to je na bliti velebnosti. To sa nehanbi, tak na dovolenke je ten ocas s celou tvojou rodinou, rodicmi, sestrou a on si foti tvoju sestru a najradsej by soustal vas obe. Aspon tatko by ho mal vyprasit "z chalupy", ked to nedokazes ty. Sance mu uz nedavaj. Chlapec je este mlady, hlupy, nadrzany, nevie co sa patri a kde su hranice, ktore nemoze prekrocit a pretiahol by aj hrdzavy vyfuk, aj ked ste spolu tri roky, on nie je este adept na vazny vztah. Dnes je to tvoja sestra, zajtra to bude ina, len aby to nebola tvoja matka 🤣. Proste maj uctu k sebe dievca a co najrychlejsie sa s nim rozluc. A ten argument, ze si ju odfotil, aby vas dve mohol porovnat 🤦, som bez slov...
@justbejby no nam sa jednoducho radi ze rozid sa. Ale toto je fakt ze vrchol. Ze chcel si porovnať postavu tvojej sestry v plavkách s tebou. A keby sa mu viac paci sestra tak co? Fuj no mna by asi slahlo. Ale dobre ze ste spolu krátko a bez deti, mozno bude jednoduchšie pre teba ho kopnúť do riti. Mrzí ma to autorka toto je potupa, strašný blbec. Vies teraz je to tajná fotka sestry, ked budes tehotna plus 20kil bude to navsteva u susedky a výhovorka ze si chcel porovnať ake je to inde🤷🏼♀️🤦🏼♀️ držím palce
Kokos, kolko ma rokov? Sestra je TABU. Toto uz dobre nikdy nebude. Nevedela by som zit s tym pocitom, ze je so mnou niekto, kto mysli pri sexe, alebo masturbacii na mojho rodinneho prislusnika, ved to je na bliti velebnosti. To sa nehanbi, tak na dovolenke je ten ocas s celou tvojou rodinou, rodicmi, sestrou a on si foti tvoju sestru a najradsej by soustal vas obe. Aspon tatko by ho mal vyprasit "z chalupy", ked to nedokazes ty. Sance mu uz nedavaj. Chlapec je este mlady, hlupy, nadrzany, nevie co sa patri a kde su hranice, ktore nemoze prekrocit a pretiahol by aj hrdzavy vyfuk, aj ked ste spolu tri roky, on nie je este adept na vazny vztah. Dnes je to tvoja sestra, zajtra to bude ina, len aby to nebola tvoja matka 🤣. Proste maj uctu k sebe dievca a co najrychlejsie sa s nim rozluc. A ten argument, ze si ju odfotil, aby vas dve mohol porovnat 🤦, som bez slov...
@gabrielamodrykonik inak muž prišiel minule z roboty s tým, že kolegovia riešili aké majú švagriné.A vraj dosť nad nimi slintali.Reči typu : ja by som ju dal alebo tak boli používané vo veľkom.
Mna zaujal taky detail- naco sa niekto maluje, ked sa ide kupat?(mala plavky, tak sa asi chystala k vode)
@justbejby no zase pre tych skusenejsich to nic nie je. Sprosto povedane kym spolu nic nemaju je to iba mala uchylka ved pozerat sa moze.
@gabrielamodrykonik inak muž prišiel minule z roboty s tým, že kolegovia riešili aké majú švagriné.A vraj dosť nad nimi slintali.Reči typu : ja by som ju dal alebo tak boli používané vo veľkom.
@anonym_27eadd fuj 🤮, to ako taki nadrzani psy co nevedia kam by zasunuli ten svoj povadly ocas
@justbejby no zase pre tych skusenejsich to nic nie je. Sprosto povedane kym spolu nic nemaju je to iba mala uchylka ved pozerat sa moze.
@lentakyterapeut od pozerat sa môže po vyskúšať je pri takychto hlupakoch niekedy tenká hranica. Radsej nech ho pošle kade ľahšie skor ako naozaj zájde dalej
@lentakyterapeut Na sestru? Si ok 🫣?
@lentakyterapeut pozerať... a slintať, fotiť a nadržane hádzať pohľady na sestru sú dve úplne rôzne veci. to je neprípustné
@justbejby
Akoze nic z hlom ale ty musis mat brutal malo sebavedomia ked si toto nechas… akoze tebe frajer povie ze si foti tvoju segru aby vas porovnal s ty nic? Ogrcala by som ho rovno tam na mieste a ukazala mu chrbat.. uz by som v zivote z hlavy nedostala ze ked ma pretahuje tak si predstavuje mojj segru… konecnaaaa
Mna zaujal taky detail- naco sa niekto maluje, ked sa ide kupat?(mala plavky, tak sa asi chystala k vode)
@luccys su to mlade baby, tie bez makeupu nevylezu ani na zachod 😆
@anonym_27eadd fuj 🤮, to ako taki nadrzani psy co nevedia kam by zasunuli ten svoj povadly ocas
@gabrielamodrykonik asi tak..čisty grc. Ja mám pocit že maju hlave len sex a nič iné. Každá téma len niečo sexuálne. To je jedno o čom je reč aj tak to skončí pri tom.
baby , ja mam takeho svagra, s mojim muzom su dvojcata.
ked sme sa my zoznamili uz bol zenaty a cakali dieta. Uz pri prvom stretnuti u nich doma, na mna valil oci, snazil sa ma zaujat, same vtipky a tak.
aj potom co sme sa vzali stale robi resp. robil - bud nejake hlupe narazky, alebo sa snazi dostat nenapadne do mojej blizkosti. Jedno stastie, ze sa stretavame zriedka len 1-2x do roka.
Raz u svokrovcov na navsteve, pri stole vyhlasil ze sa hodime k sebe "do kriza", akoze ja s nim a svagrina s mojim muzom. A ze ja som si vybrala jeho brata.
Tak som mu povedala, ze trepe hluposti, lebo ja som si nevyberala medzi 2 bratmi, ale medzi svojim muzom a inymi moznostami. Ved on svagor bol uz v tom case zadany.
@gabrielamodrykonik asi tak..čisty grc. Ja mám pocit že maju hlave len sex a nič iné. Každá téma len niečo sexuálne. To je jedno o čom je reč aj tak to skončí pri tom.
@dagas Nadrzane 🐖 co sa nevedia ovladat. Este, ze svoje zeny nerozoberaju, ze ktory by pretiahol ktoru, ale sa stavim, ze niektori aj nad tym tajne slintaju 🤣🤣🤣. Tvojmu povedz, ze mozno aj nad tebou nejaky tajne slinta a sprav si z toho srandu 🤣.

@justbejby za mňa rozchod