icon

Môj manžel má už nemiluje

sisa7587
13. aug 2026

Náhodou som videla správy, kde manžel napísal umelej inteligencii že mňa nemiluje a že miluje svoju bývalu. Že má sex len s povinnosti, že ho ani nevzrušujem a že niekedy ide vonku len tak aby mal odomňa pokoj. Keď som mu to ukázala tvrdí že on to len skopíroval,vraj to videl na tiktoku že každý si to tak dával že čo napíše AI. Samozrejme mne to video nevie ukázať. A keď mu vravím nech oddýde tak nechce. Neviem čo robiť. Máme 5 ročného syna.

anonym_7a5d58
13. aug 2026

kde ma odísť. Nehn. je spoločná, alebo len tvoja? Ak je spoločná tak odísť ani nemusí. Pozri na list vlastníctva - keby si náhodou zabudla kto je tam napísaný.

sisa7587
autor
13. aug 2026
@anonym_7a5d58

kde ma odísť. Nehn. je spoločná, alebo len tvoja? Ak je spoločná tak odísť ani nemusí. Pozri na list vlastníctva - keby si náhodou zabudla kto je tam napísaný.

@anonym_7a5d58 nie on nechce odísť od nás. Tvrdí ze vraj len to skopíroval

anonym_7a5d58
13. aug 2026
@sisa7587

@sisa7587 nedaj sa opiť rožkom

thereisabear
13. aug 2026

Neverila by som mu ani náhodou. Ak teda inak nemáte úžasný vzťah bez chybičky.
Nevedela by som s ním už byť.

anonym_f534a1
13. aug 2026

@sisa7587 a ty nevieš či ťa miluje? Ty žiješ s niekým a toto nevieš? Vy ako žijete v manželstvách, vo vzťahoch? To ako vážne nájdeš niečo v jeho mobile a už rozvod, rozchod, vyhodenie z domu? A pred týždňom bolo všetko v najlepšom poriadku?

mischy00
13. aug 2026

Ze skopiroval 😀😀...a akoze naco je komu odpoveď, ktorú ani nepotrebuje vedieť?
To je ako kondóm v aute a povie, ze to vozí pre kamaráta.

Otazka mimo: preco mu čítaš správy v mobile?😉🤔

anonym_6472e1
13. aug 2026

No jasne, že bude zatĺkať, neverila by som mu.To už väčšiu blbosť si nemohol vymyslieť😁.Uz zalezi na tebe, či budes trpiet spolubývajúceho, zit bez lasky, poznam také zufale zeny, čo sa muza držia zubami nechtami a on ich ma na haku, slúžia ako gazdinky alebo to budes riesit .Casom ta to psychicky dobehne keď ostanes, budes frustrovana, nešťastná, nemilovana môžeš aj fyzicky ochorieť.

anonym_f534a1
13. aug 2026
@anonym_6472e1

No jasne, že bude zatĺkať, neverila by som mu.To už väčšiu blbosť si nemohol vymyslieť😁.Uz zalezi na tebe, či budes trpiet spolubývajúceho, zit bez lasky, poznam také zufale zeny, čo sa muza držia zubami nechtami a on ich ma na haku, slúžia ako gazdinky alebo to budes riesit .Casom ta to psychicky dobehne keď ostanes, budes frustrovana, nešťastná, nemilovana môžeš aj fyzicky ochorieť.

@anonym_6472e1 tak ale toto by vedela aj bez tých správ v mobile.

anonym_6472e1
13. aug 2026
@anonym_f534a1

@anonym_6472e1 tak ale toto by vedela aj bez tých správ v mobile.

@anonym_f534a1
A čo ine sa da robiť? Trpiet, zit bez lasky a mrhat životom alebo rozchod.

anonym_f534a1
13. aug 2026
@anonym_6472e1

@anonym_f534a1
A čo ine sa da robiť? Trpiet, zit bez lasky a mrhat životom alebo rozchod.

@anonym_6472e1 a ako vieš, že to bolo všetko také zlé pred tou správou?

anonym_6472e1
13. aug 2026
@anonym_f534a1

@anonym_6472e1 a ako vieš, že to bolo všetko také zlé pred tou správou?

@anonym_f534a1
Nezľahčovala by som tu situáciu. Asi mal dôvod, prečo to AI napísal, svoje pocity tak vnímal. To, že nevieme, čo bolo medzi nimi predtým, neznamena, že jeho slova treba ignorovať. Myslím, ze to treba riesit, nie to jednoducho zamiesť pod koberec.

anonym_6aba34
13. aug 2026

@sisa7587 jasné,náhodou nechal otvorený mobil s otvorenou apkou,kde práve niečo písal do chatu.🙄

anonym_4609ea
13. aug 2026
@sisa7587

@sisa7587 ale skopiroval somarina, este je aj slaboch, ze sa neprizna, ved kto
By sa o neho predsa staral? Byvala co si ho asi ani nepamata a ma svoju rodinu? Cosi….ty sa predsa postaras, fuj ja by som ho ignorovala a nestarala sa o neho ani s nim do postele nelahla, normalne sa mi zhnusil uz teraz a to ho ani nepoznam ble

anonym_e4d680
13. aug 2026

A ako sa k tebe sprava?

anonym_f534a1
13. aug 2026
@anonym_6472e1

@anonym_f534a1
Nezľahčovala by som tu situáciu. Asi mal dôvod, prečo to AI napísal, svoje pocity tak vnímal. To, že nevieme, čo bolo medzi nimi predtým, neznamena, že jeho slova treba ignorovať. Myslím, ze to treba riesit, nie to jednoducho zamiesť pod koberec.

@anonym_6472e1 ja Nezľahčujeme situáciu, ale príde mi trápne tu radiť rozchody a rozvody len na základe nejakej správy. Na minulý čas s nik strávený sa autorka nesťažuje. A celkovo je to trápne a detinské.

anonym_23803f
13. aug 2026

ako sa k tebe sprava? asi si to tusila, ked si bola v mobile

anonym_6472e1
13. aug 2026
@anonym_f534a1

@anonym_6472e1 ja Nezľahčujeme situáciu, ale príde mi trápne tu radiť rozchody a rozvody len na základe nejakej správy. Na minulý čas s nik strávený sa autorka nesťažuje. A celkovo je to trápne a detinské.

@anonym_f534a1
No asi keď mu išla do mobilu, nebolo to len tak, či aj ty chodíš do mobilu keď je všetko v 100% poriadku 😁
Či radšej šúchať nohami ako je zvykom na koni? Len aby bola vo vzťahu.Nevadí, že ťa nemiluje, žijete si ako spolubývajúci, a robi z teba hlupáka…vzťah je nefunkčný.

lienka.7
13. aug 2026

@sisa7587 zatiaľ nemá kam ísť, tak zatĺka. Az bude môcť odísť za milenkou, až vtedy odíde. Chlapi neodchádza len tak, až vtedy keď majú kde.

anonym_3e886d
13. aug 2026

Klamar.Nedaj sa oklamať.Memohla by som s nim zit akoby sa nic nestalo.Nechca ta, tak zatial ta trpi.Ries to, ked ta nemiluje rozchod lebo ta znici

2691
13. aug 2026
@mischy00

Ze skopiroval 😀😀...a akoze naco je komu odpoveď, ktorú ani nepotrebuje vedieť?
To je ako kondóm v aute a povie, ze to vozí pre kamaráta.

Otazka mimo: preco mu čítaš správy v mobile?😉🤔

@mischy00 čo to máte všetci za tajomstvá ukryté v mobile? My máme obaja mobily bez akejkoľvek tajnosťi. Čo tam skrývať pred partnerom? ... sťažnosťi, ohováranie, neveru?
Veď je to choré! Vzťah bez dôvery nie je dobrý.Skor, či neskôr sa pokazí..

anonym_f534a1
13. aug 2026
@anonym_6472e1

@anonym_f534a1
No asi keď mu išla do mobilu, nebolo to len tak, či aj ty chodíš do mobilu keď je všetko v 100% poriadku 😁
Či radšej šúchať nohami ako je zvykom na koni? Len aby bola vo vzťahu.Nevadí, že ťa nemiluje, žijete si ako spolubývajúci, a robi z teba hlupáka…vzťah je nefunkčný.

@anonym_6472e1 áno chodím do mobilu. Aj včera som bola, keďže sa mi nechcelo ísť pre moj mobilná potrebovala som niečo pozrieť na nete. Žiadne tajomstvá sa nekonali

nadijaeren
13. aug 2026

Z hľadiska a pohľadu partnerskej poradkyne a koučky ti mozem povedať len toľko že daj na svoju intuiciu a tiež never takým rozpravkam. Ktoré muž vravi.
Su to hluposti.
Ako sa k tebe sprava ? Možno láska vyprchala. O lásku sa treba starať a pestovať ju

2691
13. aug 2026
@sisa7587

@sisa7587 ďalší exot. Prečo sa rozišiel so svojou bývalou? Asi miloval tú pred ňou a tak dokola?
Prestaň sa o neho starať aspoň na mesiac.
Nech si ujasní, čo vlastne chce.Asi má doma všetko ,čo potrebuje a záujmy si užíva " vonku'.
Sex s tebou ho nebaví? tak s ním nespí za ten čas.Na videu by som trvala, inak odchod!

anonym_21628c
13. aug 2026

byt na tvojom mieste asi si postupne pripravím všetko potrebné na odchod s dietatom. kam ist, upratat financie, vytvoriť si zázemie aj bez neho. taku volovinu sa len tak AI nepýtal… takze naco sa obaja trápiť. Hlavne by som nechcela čakať a obsluhovať dospelého človeka, ktorý neodišiel doteraz len pre svoju lenivosť. Ale hneď ako by mu zahoreli lýtka za inou, už by vás kopol dakam. nečakaj.

anonym_be21c2
Včera o 06:03

@sisa7587 hlavne tu nepocuvaj jedovate rady typu opust ho okamzite. Daj si ruku na srdce a hladaj, ci manzel ma dovod citit sa opominany, nedostatocny, nepovsimnuty. Asi v sebe potlaca negativne pocity, nieco mu chyba. Venujete sa jeden druhemu? Budujete si blizkost?

nadijaeren
Včera o 07:45
@anonym_21628c

byt na tvojom mieste asi si postupne pripravím všetko potrebné na odchod s dietatom. kam ist, upratat financie, vytvoriť si zázemie aj bez neho. taku volovinu sa len tak AI nepýtal… takze naco sa obaja trápiť. Hlavne by som nechcela čakať a obsluhovať dospelého človeka, ktorý neodišiel doteraz len pre svoju lenivosť. Ale hneď ako by mu zahoreli lýtka za inou, už by vás kopol dakam. nečakaj.

@anonym_21628c tak veru presne. Skôr či neskôr k tomu dôjde

mk1111111111
Včera o 08:13

Ako zamrzelo by ma to. Porozmyslala by som, co sa zmenilo, ci ho mam este rada, ci som ho aj ja nezanedbavala, ci nie som s nim len s pohodlnosti a fakt to mozno uz medzi vami nie je o laske, ci to stoji za zachranu. Mozno mu nieco vo vztahu chyba, treba to predebatovat a zariadit sa dalej.