icon

Môj milovaný manžel ma prevychoval

8. sep 2026

Ahojte, Vždy som bola veľmi neporiadna a veľa vecí som flákala. Keď som spoznala manžela, často som ho tým vytáčala vyslovene do nepríčetnosti, hlavne rušením stretnutí, menením plánov a zabúdaním na dôležité veci. Vtedy sme najskôr zo srandy skúsili niečo také ako telesný trest, pre mňa, keďže nič iné nezaberalo. Dnes, po 6 rokoch manželstva, sme to práve cez víkend rozoberali a došlo nám, že som sa naozaj zmenila. Som poriadnejšia a svoje sľuby plním. Samozrejme, za tie roky som si to ani neuvedomovala, ale ozaj ma to zmenilo. Sama by som neverila, že aj dospelý človek sa dá ešte takto prevychovať,. Dnes už je to iba málokedy a je to naozaj len pár , ale stále to má pre mňa veľkú váhu a v tej chvíli si uvedomím, že som urobila niečo zle. Netvrdím, že toto je recept na dokonalý vzťah a že vďaka tomu budeme všetci bezchybní, ale u mňa to zjavne funguje.

Strana
z3
anonym_45eb64
8. sep 2026

Ja tomu nerozumiem.
Akože ťa zbil za to, že si neupratala alebo niečo zabudla? to nemôžeš myslieť vážne.

estellas
8. sep 2026

Aaale vieš komu hovor, troll...

pralinka25
Včera o 07:21

No a je po srande. Žiadne nové príspevky. To sú tie decká co nedokážu udržať pozornosť a vzdy len začnú a nic nedokoncia. Skoda no.

morpheuss
Včera o 10:40
@earlgrey

telesný trest? 🤔

@earlgrey až ti očká zažiarili 😂

earlgrey
Včera o 11:05
@morpheuss

@earlgrey až ti očká zažiarili 😂

@morpheuss veď vieš 🤷‍♀️

mimachicha
Dnes o 09:38
@anonym_autor

@anonym_8772a9 Čosi. tváre by sa mi nikdy nedotkol, myslím úder, on ma miluje, a ja jeho.

@anonym_autor asi si ficite na filme 50 odtienov sedej, ze??🙈 Teraz vazne, maj trochu ucty k sebe samej…toto nemozes mysliet vazne. Nechat sa muzom prevychovat cez fyzicky trest.🙈🙈🙈Prosim odovzdaj obciansky a daj sa zbavit svojpravnosti…Ver mi, ze sa da napravit k lepsiemu aj bez podobnych trestov.

anonym_278d68
Dnes o 10:06

Ja by som sa vsadila, že si chlap / chlapec, ktorému sa nedarí so ženami a je nasratý na celý svet a má fantázie ako z nejakých zvrátených anime ako ťa bude žena poslúchať ako taký malý psíček. A píšeš to sem, lebo sa snažíš žiť svoju fantáziu aspoň takto a dúfaš že zaseješ semiačka idei do iných žien, že vlastne aké je to po piči, keď ti chlap dá výchovnú a aké je to skvelé byť majetok, ktorý poslúcha. Lebo hentá žena na modrom koňovi si to pochvaľuje, možno by to zachránilo aj môj blbý vzťah.

Alebo si iba troll, prípadne žena s fetišom v nejakom bdsm vzťahu a toto je súčasť vašej hry. Holt, niekto sa producíruje vonku na vodítku a niekto napíše toto.

Strana
z3