Môj muž flirtuje s učiteľkami v škôlke?
Ahojte, tie co nieste na materskej s druhým, alebo aj keď ste, ako chodíte pre dieťa do a zo škôlky? U nás chodí môj muž veľmi ochotne a mam taky pocit, že kvôli učiteľkam. Ja sa o seba starám, som atraktívna, ale viete ako to je. Môj muž je totižto tiež dosť na zeny ako tu písala jedna baba včera, rad flirtuje, hádže pohľady, aj na ihrisku keď ide s dieťaťom, tak s každou mamičkou tutuli mutuli, rovnako aj moje kolegyne, samé lichotky im dáva. Včera mi povedala mala, že majú nové učiteľky priamo zo školy, takže mladé baby...
Tak takehoto jedneho mame v triede aj my- chodi si tam znackovo vyhodeny, navonany a mysli si, ze mu patri cely svet 😂 Flirtuje s kazdou ucitelkou a snazi sa min. s troma maminami z triedy. Nakolko sa pozname myslime si o nom, ze je to kus chudaka a o jeho zene, ze je este vacsia chudera ako on, ze si takeho uviazala na krk 😂 Mozno sa jedna o toho tvojho 🤣 Kazdopadne ti gratulujem, lebo ked je to aspon z casti taky kretenko ako tento tak naozaj “mas byt na co hrda” 🙈

@anonym_autor taky vztah je o nicom, byt stale v strehu, ci sa nejaka nechyti na jeho reci.