Môj partner je divný

7. mar 2024

Zdravím. S mojím priateľom no vlastne ani neviem či sa to tak dá nazvať sme vo fáze že je tam niečo viac ale nechodime spolu . Ale poslednou dobou je strašný. Stále je taký odmerany. Vôbec mi nedáva najavo city ani mi nepovie že ma má rád. A keď som sa ho pýtala teda že či niečo medzi nami je . Jeho odpoveď je že načo sa pýtam takú blbosť keď viem odpoveď. Stále hovorí také veci len aby ma provokoval . Napríklad hovorí že si zaplatí ..ehm lebo že ho to vinde lacnejšie než ja . Že mu píšu iné aby s nimi išiel na rande . Alebo minule že on ma chce nasrať a začal písať veci čo ma majú akože
vytočiť. Ja mám problémy s jedlom ..a on začal písať ako zjedol toto a toto a on si dal toto . Samozrejme prišlo mi to hnusné že on si robí v podstate dobrý deň z toho že mám nejaký zdravotný problém. Lenže keď už to tak pekne narovinu povedal že to robí naschvál. Tak som sa na neho osrdila . A potom zas začal že jemu píšu iné ženy atď . Samozrejme som sa ubránila niekam niekto kto si nechá sr.. na hlavu. On sa urazil a napísal že ide spať. Spýtala som sa ho narovinu že či mu to robí dobre keď som nervózna že čo si mám myslieť . No on sa úplne stiahol. Čo si o tom myslíte ? Som iba ja divná a nechápem provokovanie ? Alebo je to vážnejšie ?

svokrinjazykmonika
7. mar 2024

Prosím ťa, vyhoď ho zo svojho života. Nemá ťa rád.

tiezjedna
7. mar 2024

ste divní obaja... ako v škôlke

jenny224
7. mar 2024

Divná si iba v tom, že ho ešte vo svojom živote toleruješ. Nedáva ti nič, zabudni na neho, priateľ z neho aj tak nikdy nebude

butterflyeffect
7. mar 2024

Prec od neho, toto nie je zdravy vztah, nie si divna, zila som s takym bohuzial takmer 7 rokov a ver ze bude len horsie-su to typicke priznaky manipulatora. Chvalabohu som sa zatala-alebo skor vzdala lebo uz som to nevladala znasat a odisla, teraz som 8 rokov s muzom za ktorehk som vdacna kazdy den, a v zivite by sa ku mne nespraval takymto sposobom

koniarova
7. mar 2024

Ty si divná,že ho do riti nekopneš. Prečítaj si po sebe, ako sa k tebe chová.

mabenn
7. mar 2024

je to naruseny provokater, zbavila by som sa ho skor, ako bude horsie

kvetka404
7. mar 2024

On si myslí, že je jediný na svete, ty si myslíš, že je jediný pre teba. Keď ho necháš, vyliečia sa dve muchy jednou ranou. Prajem ti, aby si našla lepšieho partnera do života, niekoho, pri kom sa budeš cítiť šťastná a ľúbená❤️

yelena159
7. mar 2024

Ak ho po tom všetkom, čo ti robí, stále chceš, tak si divná ty. Očividne mu neprekáža, že ti to vadí. Veď povedal, že to robí naschvál. Správa sa bezcitne a vidím tam aj náznaky manipulácie. Na drzovku ho vykopni zo svojho života. To všetko sú "red flags".

zmrzlinka2021
7. mar 2024

Sorry, ale prečo randis s takým človekom vôbec?

deti95060810
7. mar 2024

tak tohto by som nechcela ani keby bol jediný chlap na svete...
je si istý že mu všetko odpustíš, že mu všetko prejde
on si ťa NEVÁŽI, má ťa za handru....
pošli ho do čerta...

alimdul5
7. mar 2024

Ja napisem len to, co mna zasiahlo, co tu raz niektora z báb napisala- co by si poradila svojej najlepšej kamoske, keby sa ti s tymto zdoverila?
Taky chlap je este nevyzrety. Ak je to teda chlap..zrejme ste este obaja mladi

lilli110
7. mar 2024

Ja nechapem, ze este vobec komunikujes s takym clovekom, ktory ta uraza a ponizuje a vobec si ta nevazi.

januska12323
7. mar 2024

Tohto tvora nazývaš priateľom? Je snáď jediný chlap na svete?

7miriam77
7. mar 2024

Strata času a sebaúcty.

domkakvet
7. mar 2024

Ano si divna, lebo keby si nebola, tak ho uz davno neriesis.

lizatko1009
7. mar 2024

Prepáč, ale nebuď hlúpa. Ú mňa by tento človek bol už dávno vymazaný z každej stránky a nevenovala by som mu ani 10 sekúnd a ani jeho dristy by ma nezaujímali.

jaskolka
7. mar 2024

Ano, divne od teba je to, ze ešte vôbec sa s ním stretávaš. Je to blbec a do života ti toto čudo netreba.

yelena159
7. mar 2024

@lilli110 Možno vyzerá ako mladý Brad Pitt.

rozculena
7. mar 2024

ty máš kolko rokov? 13?

alickapusinka
7. mar 2024

úplná strata času a zbytočne vyčkávanie s toho nebude nič. Ma ťa za handru a nechce ťa. Skonči tento nie žiadny vzťah ak v tom je sex tak sa chráň aby si nezostala tehotná lebo toto índividum čudo judo ťa nechce.

jazula
7. mar 2024

Toto podľa mňa nie je ani vzťah, nazývaš ho priateľom a potom napíšeš, že spolu nechodíte…tak prečo ti má ťahať medové motúziky, keď spolu len spíte bez budúcnosti?

marianarem
7. mar 2024

Je to drsne, co si niektori chlapi mozu dovolit, lebo vzdy najdu zenu, ktora si to necha. Pritom poznam super chlapov, co nikoho nemaju, aj moj super manzel dlho nikoho nemal a o takychto ksichtov je zaujem.

stanielka17
7. mar 2024

18 ste este nemali, vsak?

lucifera
7. mar 2024

Už dávno by som ho poslala do...

cukorfalat
7. mar 2024

Toto mi nemohol robit nikto, ani ked som mala 14. Neviem kolko mas rokov ty, ale....nebud naivna, zabudni nanho.
Dokazem tolerovat vela veci, ale su veci, ktore su jednoducho cez ciaru, vtedy som nekompromisna.
Nepotrebujes ho do zivota, chod dalej a neobzri sa.

renata27322
8. mar 2024

Ja sa čudujem, že si ho neposlala kade ľahšie už keď ti povedal, že ho prostitútka vyjde lacnejšie. Maj hrdosť. Je rozdiel medzi podpichovaním a vysloveným provokanim so zámerom ublížiť.

kassandra25
8. mar 2024

On si to dovoluje preto, lebo má v talóne teda tie dalsie , co mu píšu a mozno si aj nieco rozrába. A vzdy si dovolí len tolko, co mu ty nejako nezatrhnes. Je to zlé chlapcisko, ktore si honi na tebe ego, posmieva sa ti a rehoce sa z teba. Ma radost z toho, ako ta dostane, cim ta urazi, zachechce sa na tebe, ma radost, ked ta nasere a ked sa urazis, v tom sa vyziva. Tu je jediny liek na toto : nastavit mu zrkadlo. Jedine ked dostane spätnu väzbu v podobe vlastneho zrkadla, ostane vyvalený. Nasrdit sa chce za ucelom toho, ze je mu vas vztah u riti a ked skoncí, bude rád. Inak je to zákerný špekulant, ktorý je dobry tam, kde chce byt.