icon

Môj súčasný partner ma vozí za peniaze. Je to normálne?

Dnes o 11:42

Ahojte. Mala som ex ktory bol taky ze ma odviezol vsade kde som chcela a bolo jedno aka dlha cesta to bola. A to dokonca este aj zamnou musel cestovat asi 60 km. No a teraz mam takeho co ma ma problem odviest z toho isteho mesta kde sme obaja do druheho mesta. A este chce zato peniaze. Moj ex ma nikdy peniaze zato nepytal. Je to normalne ?

Strana
z3
biba_18
Dnes o 16:46
@pikachu999

Vieš koľko stoja pohonné hmoty?

@pikachu999 zaparafrázujme si
pohonné hmoty: 8,20 €
čas strávený s priateľkou: na nezaplatenie

pikachu999
Dnes o 16:52
@biba_18

@pikachu999 zaparafrázujme si
pohonné hmoty: 8,20 €
čas strávený s priateľkou: na nezaplatenie

@biba_18 asi to on tak neberie 🤷😂

chocolatebox
Dnes o 16:54
@doux

tak to je diskusia, kde úvodný príspevok nedáva žiadne poriadne informácie 😀
1. ako dlho tvoríte pár?
2. vzdialenosť miest je 5 alebo 150 km?
3. vozí ťa denno-denne alebo si ho poprosila prvýkrát?
4. žijete spolu, podieľate sa na financovaní spoločnej domácnosti?
5. dôvod tvojho presunu sú nákupy kabeliek alebo nemáš spoje a ideš do práce?
atď., atď.....

autorka, chápeš? keď napíšeš konkrétne informácie, ženy sa ti konkrétne vyjadria k tomu, čo si o ňom myslia. alebo o tebe.

@doux tiež nerozumiem co sa tu ženské tak opustili, ked autorka dala minimálne info. Veď je rozdiel ked si princeska každodenne nadiktuje trasu kam “potrebuje” ísť a iné ked žena poprosi frajera ze potrebuje kvetináče z obi, tak či by mohli ísť spolu.

chocolatebox
Dnes o 16:56
@patrike

Normalne je to do bodu, ked zacne pytat peniaze. Frajer nie je taxi, ani zadarmo, ani platene. Urobi si vodicka a kup si auto, mame tu rodovu rovnost a emancipaciu.

@patrike o imaginárnej rodovej rovnosti prosim ta povedz mladým ženám, ktoré odmietajú zobrať do zamestnania, lebo čoskoro predsa môžu byt tehotné ;) a toto je asi jeden príklad z milióna.

lenka.25
Dnes o 17:02

No ja neviem . Čo je to za chlapa , čo si pýta prachy za odvoz ? Mna by ten môj odviezol aj na koniec sveta od prvej chvíle čo sme spolu . Nechcela by som takého partnera . Ja mám rada ten pocit , že mám chlapa ,ktorý sa o mna stará . A aby neprišlo k nedorozumeniu , nikdy som nebola nezamestnaná a mám aj svoje auto .

anonym_342661
Dnes o 19:43

Je držgloš.Ja by som mu napríklad prispela občas na benzín lebo nemala som nikdy problém aj kávu,atď zaplatiť keďže platieval aj on ale nečakala by som že bude odomna zakaždým pýtať peniaze.Toto mi inak pripomenulo môjho ex.Velakrat zamnou prišiel len s dvoma eurami na cestu tam a späť a zaplatila som kávu , koláč ale najviac ma asi dostalo keď prišiel vo februári s jednou ružou a dal mi ju do ruky zo slovami "stála 5€ ,keby viem ani ju nekúpim,teraz nemám už peniaze"🤣🤣🤣akože takéto veci ma fakt totálne dokážu odradiť

anonym_503bc5
Dnes o 20:01

@anonym_autor Akože cestujete spoločne niekde raz do mesiaca trasu ktorú by išiel aj sám a pýta od teba prachy? Choď autobusom/ vlakom/ spolujazdov a zgrlosa prenechaj nejakej zufalke.

Pre ostatných - existujú mladé i nie až tak mladé ženy čo si priateľa mýlia s taxikarom a nechajú sa vyvážať hore dole - no muž má ústa nič mu nebráni vysvetliť že to z časových a finančných dôvodov jednoducho nie je možné. Pýtať za jazdu prachy by aj v takom prípade bolo pod úroveň.

anonym_dc4a1c
Dnes o 20:12
@biba_18

odo mňa by len raz pýtal peniaze ... 😒 v taký čas nepotrebujem ísť s ním a pojdem taxikom a vôbec na čo mi je taký frajer ktorému musím platiť?

@biba_18 už som sa bála že som jediná,ktorej to nepríde ok..teda odomna si nikdy nikto nepytal za odvezenie

Strana
z3