icon

Moja 30-ročná kamarátka čaká dieťa so 60-ročným partnerom

6. nov 2025

Dobry vecer prajem, moja najlepsia kamaratka, ktora ma tesne po 30ke mi prave oznamila, ze so svojim 60 rocnym priatelom je tehotna. Ja ju od toho odhovoram ale ona mi tvrdi ze ho lubi. Aky mate na toto nazor, pretoze ma vobec nepocuva.

Strana
z3
minenkaa
6. nov 2025

@anonym_autor ich vec

pribinak
6. nov 2025

Že je dosť mozne že ich bude prebalovat naraz

minenkaa
6. nov 2025
@pribinak

Že je dosť mozne že ich bude prebalovat naraz

@pribinak a to prečo

pribinak
6. nov 2025
@minenkaa

@pribinak a to prečo

@minenkaa život prináša všeličo

minenkaa
6. nov 2025
@pribinak

@minenkaa život prináša všeličo

@pribinak ano a tak isto aj v tridsiatich rokoch ,sa moze čokoľvek stat

doriiis
6. nov 2025

Kto chce kam..

anonym_abd7ce
6. nov 2025

Už trošku neskoro ju odhováraš, nie? Asi vedela čo robí, keď sa rozhodla s ním splodiť dieťa… môžeš jej povedať svoj názor a to je tak všetko, nie je tvoja úloha dať jej požehnanie… a možno ani ten tvoj názor nepotrebovala… ja osobne si takýto vekový rozdiel predstaviť neviem a to je všetko čo si dovolím k tejto téme povedať, lebo nikoho iného život nežijem

anonym_c075e8
6. nov 2025

Budú bývať u teba, ty ich budeš živiť či ako ? Lebo ak nie, nechápem čo je teba do toho.
Ja si taký vekový rozdiel medzi mnou a partnerom predstaviť neviem, takže ani spoločné dieťa . Ale nestarám sa do života a rozhodnutia iných.

zmrzlinka2021
6. nov 2025

@anonym_autor

A prečo ju odhovaras? Okrem veku vo je jeho negatívum, prečo on nie?

personality
6. nov 2025

A čo je problém? Mladý ju môže opustiť a po tomto môže dediť 😆

viestta
6. nov 2025

Mna by zaujimalo do coho ju odhovaras. V kazdom pripade teba do toho nic, nauc sa respektovat rozhodnutia inych. Kazdy si o svojom zivote rozhoduje sam

pribinak
6. nov 2025
@minenkaa

@pribinak ano a tak isto aj v tridsiatich rokoch ,sa moze čokoľvek stat

@minenkaa ale pravdepodobnost v 60tke je oveľa väčšia

minenkaa
6. nov 2025
@pribinak

@minenkaa ale pravdepodobnost v 60tke je oveľa väčšia

@pribinak ano?to som nevedela

anonym_80126e
6. nov 2025

Dieťa nie je kabelka, že kamarátku môžeš odhovárať či si ju má kúpiť, alebo nie.
Každý sám ponesie následky svojho rozhodnutia.

autor
6. nov 2025

ja jej chcem dobre lebo ju mam rada. a ku komentu vyssie, nebude dedit nic a sama nema ziadne peniaze...

amelie2017
6. nov 2025

No ak uz caka, nech urobi z priatela manzela, aspon bude vdovske, keby nieco.

pribinak
6. nov 2025
@minenkaa

@pribinak ano?to som nevedela

@minenkaa tak už vieš

anonym_5144fa
6. nov 2025

Človek by si pomyslel, že snáď bude aspoň za vodou ale viete koľko je takých prípadov kde býva 30r zo 60ročným v 1 izbovom byte? Dokonca poznám prípad kde ma 23r dieťa zo 45r plešatým pupkatým škaredým chlapom a bývajú z jej rodičmi v ich dome.
Tak snáď má kamarátka aspoň pána lovateho

minenkaa
6. nov 2025
@pribinak

@minenkaa tak už vieš

@pribinak stále neviem ,ešte mi to nik rozumný nepovedal

minenkaa
6. nov 2025
@anonym_5144fa

Človek by si pomyslel, že snáď bude aspoň za vodou ale viete koľko je takých prípadov kde býva 30r zo 60ročným v 1 izbovom byte? Dokonca poznám prípad kde ma 23r dieťa zo 45r plešatým pupkatým škaredým chlapom a bývajú z jej rodičmi v ich dome.

@anonym_5144fa to ta chémie

anonym_abd7ce
6. nov 2025
@anonym_autor

ja jej chcem dobre lebo ju mam rada. a ku komentu vyssie, nebude dedit nic a sama nema ziadne peniaze...

@anonym_autor a to si si myslela, že ty jej povieš svoje a ona šup na potrat? A to nemám proti tomu nič, ale predpokladám, že tu nebolo tehotenstvo nahodou. Keď si predstavím situáciu, že ona ti oznámila pre ňu radostnú novinu a tvoja reakcia bola, že snáď si to nenecháš, tak by som ťa zo svojho života rýchlo škrtla.

viestta
6. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to ze ona nema peniaze neznamena, ze by nededila po starom panovi ak by bola jeho manzelka. Staras sa do druhych a sama mas v zakladnych veciach hokej

lenka.25
6. nov 2025

Uz babarko caka, tak uz len popriat im vela zdravia . Co si o tom myslim , je uplne nepodstatne

petronela52
6. nov 2025

povedzte jej: Gratulujem! To je úžasná novinka. Ako sa cítiš, tešíš sa? teraz su pre teba najdôležitejšie tie pocity lásky a bezpečia.

anonym_af089f
6. nov 2025
@anonym_5144fa

@anonym_5144fa a teba to veľmi trápi ☺️ hlavne že sú.stastny ty budes asi mat veľa komplexov ked sa staras do iných.zlatokopka

minenkaa
6. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ale fakt ,si čakala ,že pôjde na potrat?

ivik4
6. nov 2025

Ak by som sa dokazala o dieta postarat aj sama a ziadne by som este nemala,nechala by som si. Ale ak by som na to nemala , nenechala.
Keby som len kamoska,povedala by som jej svoj nazor a viac nekomentovala. Ty ju nemas co odhovarat, toto je naozaj velke rozhodnutie ktore musi spravit ona sama.

anonym_c3841c
6. nov 2025
@anonym_af089f

@anonym_5144fa a teba to veľmi trápi ☺️ hlavne že sú.stastny ty budes asi mat veľa komplexov ked sa staras do iných.zlatokopka

@anonym_af089f a ty budeš mať asi doma takého starčeka, keď ťa to tak nahnevalo, čo? 😀 Podľa mňa nič také zle nenapísala.

kavasmliekom
6. nov 2025

Tak budú v jednej domácnosti 3 generácie, čo sa im montuješ do vzťahu?

enmery
6. nov 2025

A čo že on ma 60?Tvoja kamoška je 30tnička, čiže relatívne mladá mamina. Na SK je aj tak trend, ze pomaly všetko si s dieťaťom odserie len matka, vid témy na koňovi. A zvyšok ich vec. Inak, hocičo sa zajtra môže stať aj jej.

Strana
z3