Moja bývalá ma sleduje po rozchode
Rozišla sa somnou vraj IBA kvôli tlaku a momentálne jej je dobre a ma slobodu. Po rozchode 2 týždne sme ako tak boli v kontakte ale tretí už vôbec a vzdal som to a teraz si pozrela môj profil aby videla čo zdielam (aj ked vedela že mi to ukáže že si to pozrela)
Máte 16 a 18 rokov. Pokoj.
Tak prestan sa spravat ako buldozer, mozno dalse dievca s tebou vydrzi dlhsie.
A?
keby nieco chcela, tak ti napise...vobec ju neries, malo zien je naokolo?
keby nieco chcela, tak ti napise...vobec ju neries, malo zien je naokolo?
@noisemaniac Pre Teba v 17/18 rokoch bolo všetko jasné? Zvlášť obzvlášť vo vzťahu? Šak tu 30roční nevedia čo so sebou a čudujete sa prežívaniu teenegera.
@noisemaniac Pre Teba v 17/18 rokoch bolo všetko jasné? Zvlášť obzvlášť vo vzťahu? Šak tu 30roční nevedia čo so sebou a čudujete sa prežívaniu teenegera.
@enmery nie, ale v praveze v 18tich ma taketo veci vobec netrapili, nakolko v tom veku nebol ziadny problem spoznat niekoho noveho...ale cim vyssi vek, tym je tazsie sa zoznamit, takze potom rozchod viac zamrzi...
Len bola zvedavá nič to neznamená.
@enmery dakujem.
@chlapec18 nic za tym nehladaj, zvedavost a to je na obnovu niecoho co skoncilo malo
@chlapec18 wow a rokov mat koľko ?

Nič za tým nehľadaj, je prirodzene ľudsky zvedavá... ja sa s mojimi ex tiež normálne sledujem, keďže som sa nikdy nerozišla vyslovene v zlom, aj si pozrieme normálne stories, aj si dáme páči sa mi to na fotku s mojou "stredoškolskou láskou" a nič to nie je... ak ti nerobí dobre to vidieť, lebo ju potrebuješ úplne dostať z mysle, tak si ju daj zo sociálnych sietí preč úplne alebo si ju aspoň odstav a aj svoje príspevky pred ňou...