Moja bývalá ma sleduje po rozchode
Rozišla sa somnou vraj IBA kvôli tlaku a momentálne jej je dobre a ma slobodu. Po rozchode 2 týždne sme ako tak boli v kontakte ale tretí už vôbec a vzdal som to a teraz si pozrela môj profil aby videla čo zdielam (aj ked vedela že mi to ukáže že si to pozrela)
keby nieco chcela, tak ti napise...vobec ju neries, malo zien je naokolo?
@noisemaniac Pre Teba v 17/18 rokoch bolo všetko jasné? Zvlášť obzvlášť vo vzťahu? Šak tu 30roční nevedia čo so sebou a čudujete sa prežívaniu teenegera.
@noisemaniac Pre Teba v 17/18 rokoch bolo všetko jasné? Zvlášť obzvlášť vo vzťahu? Šak tu 30roční nevedia čo so sebou a čudujete sa prežívaniu teenegera.
@enmery nie, ale v praveze v 18tich ma taketo veci vobec netrapili, nakolko v tom veku nebol ziadny problem spoznat niekoho noveho...ale cim vyssi vek, tym je tazsie sa zoznamit, takze potom rozchod viac zamrzi...
@enmery dakujem.
@chlapec18 nic za tym nehladaj, zvedavost a to je na obnovu niecoho co skoncilo malo

Nič za tým nehľadaj, je prirodzene ľudsky zvedavá... ja sa s mojimi ex tiež normálne sledujem, keďže som sa nikdy nerozišla vyslovene v zlom, aj si pozrieme normálne stories, aj si dáme páči sa mi to na fotku s mojou "stredoškolskou láskou" a nič to nie je... ak ti nerobí dobre to vidieť, lebo ju potrebuješ úplne dostať z mysle, tak si ju daj zo sociálnych sietí preč úplne alebo si ju aspoň odstav a aj svoje príspevky pred ňou...