icon

Moja bývalá ma sleduje po rozchode

chlapec18
27. apr 2025

Rozišla sa somnou vraj IBA kvôli tlaku a momentálne jej je dobre a ma slobodu. Po rozchode 2 týždne sme ako tak boli v kontakte ale tretí už vôbec a vzdal som to a teraz si pozrela môj profil aby videla čo zdielam (aj ked vedela že mi to ukáže že si to pozrela)

lindous
27. apr 2025

Nič za tým nehľadaj, je prirodzene ľudsky zvedavá... ja sa s mojimi ex tiež normálne sledujem, keďže som sa nikdy nerozišla vyslovene v zlom, aj si pozrieme normálne stories, aj si dáme páči sa mi to na fotku s mojou "stredoškolskou láskou" a nič to nie je... ak ti nerobí dobre to vidieť, lebo ju potrebuješ úplne dostať z mysle, tak si ju daj zo sociálnych sietí preč úplne alebo si ju aspoň odstav a aj svoje príspevky pred ňou...

enmery
27. apr 2025

Máte 16 a 18 rokov. Pokoj.

viestta
27. apr 2025

Tak prestan sa spravat ako buldozer, mozno dalse dievca s tebou vydrzi dlhsie.

vanilkovazmrzka
27. apr 2025

A?

noisemaniac
27. apr 2025

keby nieco chcela, tak ti napise...vobec ju neries, malo zien je naokolo?

enmery
27. apr 2025
@noisemaniac

keby nieco chcela, tak ti napise...vobec ju neries, malo zien je naokolo?

@noisemaniac Pre Teba v 17/18 rokoch bolo všetko jasné? Zvlášť obzvlášť vo vzťahu? Šak tu 30roční nevedia čo so sebou a čudujete sa prežívaniu teenegera.

noisemaniac
27. apr 2025
@enmery

@noisemaniac Pre Teba v 17/18 rokoch bolo všetko jasné? Zvlášť obzvlášť vo vzťahu? Šak tu 30roční nevedia čo so sebou a čudujete sa prežívaniu teenegera.

@enmery nie, ale v praveze v 18tich ma taketo veci vobec netrapili, nakolko v tom veku nebol ziadny problem spoznat niekoho noveho...ale cim vyssi vek, tym je tazsie sa zoznamit, takze potom rozchod viac zamrzi...

januska12323
27. apr 2025

Len bola zvedavá nič to neznamená.

domkakvet
27. apr 2025

@chlapec18 to na fb?

chlapec18
autor
27. apr 2025
@domkakvet

@chlapec18 to na fb?

@domkakvet TikTok

chlapec18
autor
27. apr 2025
@enmery

@enmery dakujem.

domkakvet
27. apr 2025
@chlapec18

@domkakvet TikTok

@chlapec18 dakujem za odpoved a tak si pozri aj ty jej profil a uvidis, ci to bude mat nejake pokracovanie, teda iba ak mas zaujem.

taktotedanie
28. apr 2025

@chlapec18 nic za tym nehladaj, zvedavost a to je na obnovu niecoho co skoncilo malo

krasneleto
28. apr 2025

@chlapec18 wow a rokov mat koľko ?