icon

Moja manželka chodí von s cudzími chlapmi

24. mar 2025

Teraz budem znieť ako totálny zúfalec a vlastne sa tak aj citim. Zena zo mna robi idiota a ja neviem, ako v tejto situacii zavhovat chladnu hlavu. So zenou mame 1,5 rocnu dceru a kamarat mi poslal profil mojej zeny na zoznamke. Konfrontoval som ju s tym. Najskor ma zacala klamat, že to si niekto urobil falosny profil. Povedal som jej, nech mi teda ukaze telefon - ukazala. Ziadnu aplikaciu tej zoznamky tam nemala. Za par dni som zistil, ze tam moja zena ozaj chodi a je taka vychcana, že cez prehliadač. Maže si históriu. Telefon som jej v noci zobral. S nejakými chlapmi si pise na instagrame, asi z tej zoznamky. Zistil som a teda sa mi aj priznala, horko tazko! že sa stretla s dvoma
( s prvym 2x a s druhym 3x ) fyzicky ma nepodviedla, aspon som to z tých sprav nevycital a ona mi tiez povedala že s nimi bola len vonku. Som taky nasraty že by som ju vyhodil z domu a poslal ju do ***… mne povedala že ide s kamarátkami, ja som bola doma s dcérou a ona s cudzími chlapmi chodila po vonku. Možno si to tu aj prečíta. Ja som za rozvod, robí zo mna idiota, neváži si ma. Čo si o tomto cele myslite? Ona sa tvári ako nič.

Strana
z4
deti95060810
24. mar 2025

hoď jej rozvodové papiere na stôl - však jej dôjde.

ladybarbora
24. mar 2025

Kde nie je dovera tam nie je vztah...ona tvoju doveru sklamala - teraz je na nej aby si ju ziskala

minenkaa
24. mar 2025

A ty keď chodíš von s chlapmi a ona je s deckom doma ,je ok?

kajakamura26
24. mar 2025

Možno sa trošku stratila....potrebovala sa cítiť žiadaná...
Porozprávajte sa. Myslím si, že to zvládnete, keď sa začnete opäť s láskou venovať jeden druhému ♥️✊🏻

martul
24. mar 2025

@minenkaa skôr keby chodil so ženami, asi si to trošku nepochopila.
Tebe príde normálne, že žena čo má doma muža/partnera a dieťa behá vonku za inými a hľadá ich na internete?!

vanilkovazmrzka
24. mar 2025

Tak v niecom si ju asi zanedbal, nieco jej z tvojej strany chybalo. Vzdy je v tom ista miera viny z oboch stran.

enmery
24. mar 2025

Čo ti povedala ako dôvod? A áno, máš právo byť nasratý.

minenkaa
24. mar 2025

@martul bože dráhy,môže byt niekto takto spomaleny

martul
24. mar 2025

@minenkaa že? Hrozné.

cyberk
24. mar 2025

@minenkaa tak toto je uplne mimo rozum co pises🙄

beronsche
24. mar 2025

@minenkaa ty si sa upla na poznámku, že on je doma s dcerou a kontext ti asi unikol...
Problémom je, že sa žena stretava s cudzími mužmi zo zoznamky, nie to, že ide von..

Autor - nuž také niečo by som rozdychala len ťažko. Príde mi to také systematické a dlhodobe vodenie za nos. Horšie ako jednorazová nevera..
Ak stojíš o záchranu vzťahu, tak jedine poradňa.
Ale toto jej správanie nie je normálne ani náhodou..

hipuska
24. mar 2025

Celé to je divne. Vytrhnuté z celej situácie. A kde bolo 1,5 ročne dieťa keď sa s nimi stretla? Či sa stretli vo 3jici? Alebo si strážil dieťa ty a ona bola vonku?

minenkaa
24. mar 2025

@beronsche ty si sa upla na to čo máš v hlave ty,on sa stretáva s chlapmi ,ona tiež ,veď nemá s nimi sex

enmery
24. mar 2025

@hipuska Veď napísal, že on bol s dcérou doma a ona mu klamala, že ide von s kamoškami.

martul
24. mar 2025

@minenkaa píše niekde že on chodí von s chlapmi? Nechceš sicto ešte raz prečítať?
Takže podľa teba chodiť na zoznamky, hľadať si tam známosti, ísť von s nimi, pravidelne viackrát, mužovi klamať, že je s kamoškami je všetko v poriadku, lebo šak s nimi nespí?
Ty máš asi veľmi nízko nastavený hodnotový rebríček

martul
24. mar 2025

@hipuska píše, že on je doma s dieťaťom.

minenkaa
24. mar 2025

@martul no tak chodí so ženami a sú si kvit

autor
24. mar 2025

@hipuska veď to tam pisem, chodila v piatok napríklad von, povedala že s kamoskou, a bol to chlap z tej zoznamky. Trvá to dlho, už asi 4 mesiace

thereisabear
24. mar 2025

Tiež som za rozvod. Ak by sa napr. stretla s kolegom, tak povedzme, že stane sa... Ale cielene vyhľadávať chlapov na zoznamke je úplne cez čiaru. A ešte keď sa tvári, že je to v poriadku.

autor
24. mar 2025

@enmery ona? Tvári sa urazene, vraj sa so mnou o tom nebude bavit. Nič neurobila, len si dala s niekym kávu a porozprávala sa. O tom, že sa bavila s tým chlapom že či mu nevadi že ma dieťa ani nehovorim mám take nervy že neviem čo so sebou

marca12
24. mar 2025

Ked sa ukludnis,tak sa zamysli nad vasim vztahom. Co jej chybalo a ma vobec dovod vazit si ta? Mozno tato nevera vam pomoze utuzit vztah,ked si obaja uvedomite,co ste robili zle. Mate male dieta a to je tazka skuska pre kazdy vztah. Daval si jej najavo svoju lasku? Citila sa ziadana a potrebna?

enmery
24. mar 2025

Prežívaš to, čo mnoho žien, keď sem píšu. Chlap sa peleší s inou a ona doma s deckom. A ešte chlap sa bud urazí alebo hrá, že veď nič neurobil. Pre mňa by to bola konečná. Hlavne po jej ubohej reakcií.
Ale tiež si myslím, že u vás už asi dlhšie niečo nefunguje a toto bola len taka čerešnička na torte. Ale riešiť sa to ma s partnerom a nie balením cudzích chlapov.

zuzanka.zuzu
24. mar 2025

prečo je na tej zoznamke? ženy podvádzajú z iných dôvodov ako muži ... takže prečo ťa "podvádza"?

autor
24. mar 2025

@zuzanka.zuzu tak toto ti naozaj neviem povedať, asi som jej až moc pomáhal a tak mala čas robiť zo mňa debila… každý deň o 16:30 som bola doma, vstával k malej od kedy sa narodila, žena chodila cvičiť, s kokotmi po vonku, boli sme 2x na dovolenke, na pobytoch odkiaľ im posielala fotky, nemusela variť lebo sme si jedlo objednávali… aj som doma veľa krát upratal, všetko platím .. prečo ma podvádza ? Asi som idiot

ivik4
24. mar 2025

Ok komenty precitane, pises ze si kvazi ,,dokonaly" len inymi slovami, ze si vsetko robil ako mal. Ale aj si porozmyslal preco sa ona sla radsej rozpravat s inymi nez sa vyrozpravala doma Tebe ? Vobec sa jej nezastavam , nemala Ti klamat, to nie. No len velmi malinko ludi si prizna ze bola chyba aj na ich strane ked zlyha ten druhy

autor
24. mar 2025

@ivik4 áno rozmýšľal, ale nech sa akokolvek snazim, neprisiel som nato kde som urobil chybu. Naozaj bola ona a dcéra pre mna priorita v každom smere, všetko som vzdy robil pre nich. Doniesol som jej hocikedy kvety, vyznával jej lasku .. mne to príde že potrebovala asi vidiet zaujem cudzieho chlapa alebo čo, stále mi hovorila že sa po pôrode necíti sama sebou. Ja neviem čo tým zeny myslia.

cimage
24. mar 2025

Musis sa s nou porozpravat preco to robi/la? Preco potrebuje inych chlapov vo svojom zivote? Mozno si tym len dokazuje, ze je este k svetu a nie len domaca putka. Niekedy ani dokonaly chlap nepomoze a skor to zeny len vyuzivaju.

mischy00
24. mar 2025

@autor podľa toho čo opisuje, ty budeš ten klasický dobrák a ona potrebuje poriadneho....a preto zháňa a vymýšľa. Buď jej chýba chlap pri ktorom sa musí snažiť alebo miluje pocit byť žiadaná. Keď povieš ze chceš rozvod, ako reaguje? Ak jej to nevadí, tak si je vedomá toho, že si bezproblémov nájde iného....len aby si nenarazila poriadne ústa. Jedna vec je laškovanie na káve a iná byť zodpovedný partner a rodič.

sasa1310
24. mar 2025

@minenkaa a čo myslíš prečo si s nimi píše na zoznamke? Či čo si z marsu, že si stále len v tom, že podvádzať dokážu len chlapi? No by si sa divila

autor
24. mar 2025

@mischy00 ona reaguje ako keby sa nič nestalo. Ešte je nasrata, že ako som si dovolil ísť jej do mobilu

Strana
z4