Moja manželka chodí von s cudzími chlapmi
Teraz budem znieť ako totálny zúfalec a vlastne sa tak aj citim. Zena zo mna robi idiota a ja neviem, ako v tejto situacii zavhovat chladnu hlavu. So zenou mame 1,5 rocnu dceru a kamarat mi poslal profil mojej zeny na zoznamke. Konfrontoval som ju s tym. Najskor ma zacala klamat, že to si niekto urobil falosny profil. Povedal som jej, nech mi teda ukaze telefon - ukazala. Ziadnu aplikaciu tej zoznamky tam nemala. Za par dni som zistil, ze tam moja zena ozaj chodi a je taka vychcana, že cez prehliadač. Maže si históriu. Telefon som jej v noci zobral. S nejakými chlapmi si pise na instagrame, asi z tej zoznamky. Zistil som a teda sa mi aj priznala, horko tazko! že sa stretla s dvoma
( s prvym 2x a s druhym 3x ) fyzicky ma nepodviedla, aspon som to z tých sprav nevycital a ona mi tiez povedala že s nimi bola len vonku. Som taky nasraty že by som ju vyhodil z domu a poslal ju do ***… mne povedala že ide s kamarátkami, ja som bola doma s dcérou a ona s cudzími chlapmi chodila po vonku. Možno si to tu aj prečíta. Ja som za rozvod, robí zo mna idiota, neváži si ma. Čo si o tomto cele myslite? Ona sa tvári ako nič.
Ja si myslim, ze zena, ktora by to robila lebo jej nieco u muza chyba alebo on robi nieco zle, by sa po odhaleni na teba aspon vyhulakala a dozvedel by si sa, co jej vadi. Ale toto, skor nevie co od dobroty...
@kajakamura26 to ako vazne? Chcem by ziadana tak idem na zoznamku? V prvom rade si lroblemy riesim doma
@ibatanecnica skutočne sebavedomá žena, ktoré vie, že nepotrebuje blázniť mužov, na zoznamku ísť nemusí. Vie, že keby chcela, má mužov koľko chce....
Zaujímavé sú niektoré postrehy. Pretože o témach, kde toto robí muž žene je vždy on debil a žena bez viny. Si nejaký prvý poriadny partner Tvojej ženy?
A ešte tá jej reakcia.
@minenkaa vysvetli mi prosim ta tvoje zmyslanie, kedze obhajujes, ze je normalne nechat sa zmotavat inymi muzmi. Za mna toto robia len velmi ubohe zeny.
@kikush182329 Čo a kde sa píše o zmotavani
@minenkaa ok. Vies mi vlastnymi slovami opisat co ta zenska vlastne vystraja?
Neviem, prečo neverím ani slovu...
@kikush182329 ako ja môžem vedieť co vystrája ,nepoznám ju
@minenkaa Ty si si ani poriadne neprecitala, ako to bolo. A napises, nech chodi aj on von so zenami a budu si rovni. Co to je za manzelstvo, kde jeden klame druhemu( povedala mu, ze ide s kamoskami a isla s chlapom zo zoznamky), s kym ide von a ty to este beries ako normalne. Dufam, ze keby ti tvoj povedal, idem s kamosmi a pôjde so zenou so zoznamky, ved neva, ze sex nemali, ty to zoberies ako normalne. Tazko. Uz iba, ci chlap hovori pravdu, to nevieme. Nemame ako to zistit.
@minenkaa z toho co opisal je uplne jasne co vystraja. Musi to byt brutalne zakomplexovana zenska, bez ziadnej sebahodnoty a este aj s nizkym IQ. Nechava si dvihat ego cudzimi muzmi, aby sa citila ziadana. Je to velmi ubohe.
AUTOR?...
Toto je pani manzelka?
@minenkaa
@kikush182329 tak ak ju tak dobre poznáš a vies presne co robi a preco vysvetlí jej osobne co je zle
@kikush182329 áno určite by som chcela takéhoto chudáka
@minenkaa vysvetlim to najprv jej manzelovi na kave. Aby som mu trosku zdvihla naspat sebavedomie po takej toxickej zenskej.
@minenkaa chudak??? Z coho to sudis? Opisuje sa ako vzorny manzel.
Toto zacina byt zaijimave
@kikush182329 ved to opisuje sa ako vzorný manžel
@kikush182329 tak asi som nebol vzorný. Nepisal som jej správy ma dobre rano, zmizol som do roboty. Prisiel z roboty venoval sa dcére, keď sla spat siel som cvicit. Zene som sa venoval v podstate cez vikend a vramci domácnosti tak nejak normalne. Sex bol monotonny. Urcite mam aj ja chyby, ale toto som si si nezasluzil. Ak sa chce kurvit nemala sa vydávať
Presne ako si napísal, robí z teba idiota.
Keby sa aspoň ospravedlnila, že to prehnala a končí s vypisovanim si nadobro..ale ona hra urazenú. To znamená, že si myslí, že nič zle nespravila. Bude to len horšie
@minenkaa co ti chybalo?Co ta k tomu dohnalo?

@autor čiže žiadne výčitky, nič....chápem. niekde je u vás problém, nieco jej chýba alebo len nevie co od dobroty. Niektoré ženy o ktoré prejavia muži záujem zostanú ako utrhnute z reťaze, cítia sa žiadané a doslova sa vyžívajú v tom, že s nimi chcú ísť muži von.
Len úprimný rozhovor pomôže, možno rola matky a manželky ju až tak nenadchla.....hľadá si svoje úniky z reality, žiaľ dosť nešťastne.