icon

Moja najlepšia kamarátka si píše s mojím bývalým?

1. júl 2024

Ahojte chcem sa trochu vyrozprávať a pocuj názor aj iných ľudí. Mám najlepšiu kamarátku už 10 rokov. Kedysi dávno si písala s mojim prvým ex s ktorým slm bola cca 3 roky aj sa s ním stretávala. Mňa to strašne ranilo ale keď som jej povedala že ma to sere až som sa rozplakala tak po čase si ho blokla. Našla som si kamaráta najlepšieho s ktorým som v kontakte asi cca 4 roky. Poznali sa ale kedysi bol iný taký uzavretý a trávili sme čas len spolu. Nemal ju moc rad. Pred cca mesiacom sa stretli na jednej párty. Od vtedy si píšu. On je zamilovaný do mňa už dlhé roky. Ale ja som ho skôr brala vždy ako najbližšiu osobu. Preskákala sme si spolu strašne veľa veci. Bol pri mne v každej situácii aj keď sa mi narodil syn a otec fdietata sa na neho vykašľal. Časom sa začal ukazovať že neni všetko pozlatko čo sa blisti. Poznala ho celá moja rodina som typ človeka čo si nepustí ľudí k sebe ale jeho som zoznámila s rodinou mojou aj súrodencami mali ho veľmi radi. Neskôr začal byt dosť zgrlavy keď nás niekde zavolal platila som ja.. a podobe. Strop bol keď sa v sobotu stretol s mojimi kamoskami bola som tam aj ja a balil tam moje kamarátky opitý. Ja som neskôr odišla. Povedal mi že však aj tak ma nelubis. Zabolelo to aj od neho aj od nich. Tá jedna kamoska si snim píše boli spolu aj na kupalisku všetko im kúpil ale keď je so mnou pýta odomna peniaze za všetko …píše si s ním a podporuje ho aby nebol smutný a mňa si ten chlapec blokol… po toľkých rokoch… je normálne že si s ním píše moja najlepšia kamoska? Aj keď mňa si blokol ja som bola smutná a ona podporuje jeho?… ako by ste sa k tomu postavili…veľmi ma to sklamalo

Strana
z2
winki13
2. júl 2024

Ako tebe vadí, že ťa nechá platiť ano? Tak, keď ste tak super kamoši, čo si si neotvorila pusu a priamo mu to nepovedala? Pozri Fero už tri krát som to zatiahla ja, teraz si na rade ty. A hotovo.

lalu_sk111
2. júl 2024

ked ta niekto miluje tak nie je tvoj najlepsi kamarat.. viem si predstavit, ako ti vsetka ta pozornost vyhovovala, ale snad nebudes tak sebecka, aby si od neho brala ale to, co chce on mu nebola schopna dat

lentakyterapeut
13. nov 2025

Tvoj byvaly uz voci tebe nieje nic a moze si pisat aj spat s celou zemegulou

Strana
z2