Moja priateľka a jej podozrivý vzťah s kamarátom
Pisem sem pretoze uz neviem co mam robit so sebou, ci si to len namyslam alebo nie.
Mam priatelku (31r) s ktorou som rok a pol. Vsetko klape jak ma no nieco sa mi nezda na jej priatelstve s jednym muzom (61r, rozvedeny, ma jedno dieta, dceru). Mozno si poviete ze vsak to je stary chren, no musim uznat je na to ze ma po 60tke je dost aktivny. Je celkom pohladny, no hlavne charizmatický, svalnaty, sportuje a je s nim sranda. Poznaju sa 10 rokov, prvych 5 spolu pracovali a podla toho co mi hovorila si vzdy boli velmi blizki. V praci si ju "vzal pod svoje kridlo" ako sa hovori. Parkrat som s nimi bol von a vazne si skvelo rozumeju. Casto si aj pisu. Ked som sa jej spytal na jej vztah s nim povedala ze sa mu je ako otec (no s rodicmi ma skvely vztah), mentor a najlepsi kamarat. Aj on sa zmienil ze mu je ako dcera, aj pred nou. A jeho dcera jej je ako sestra (v minulosti navstevovala jeho rodinu).
Strasne chcem tomu verit no pripada mi ze niekedy spolu aj flirtuju, teda hlavne ona. Viem ze si o nom mysli ze je pritazlivy, aj sa o tom zmienila predo mnou, niekedy komentuje jeho svalnte ruky ked ma kratke tricko. Znie to akoby si ho doberala ale aj tak... Neviem v takejto otec-dcera dynamike mi to pride divne.
Mozno si to len ja namyslam a vidim nieco co tam nie je. Nevidim dovod preco by klamali o tom ako jeden druheho vnimaju. No aj tak ma niekedy hryzu myslienky ze co ked je to inak.
podla mna zvlastne a myslim ze su si az prilis blizky, resp minimalne je tam aj nejaka sexualna pritazlivost.. ja za za seba mozem povedat ze by som partnerovi s istotou taketo kamaratstvo netolerovala
mne by to smrdelo a v opacnom garde by som to muzovi netolerovala.
moj otec ma 60, ked si predstavim ze by sa mal kamaratit so zenou v mojom veku :D neviem si predstavit co by u nej hladal ako kamarat.
a z pohladu zeny v tom vidim daddy issues.
Ja ti neviem. Co chce starý chren, hoci aj svalnatý od 30rocnej? Na aký chmar mu je taka kamarátka, načo ma potrebu sa stykat s "ďalšou akože dcérou"?
A zase... Neviem, či by som prerušila kontakt s dlhoročným priateľom kvôli novej známosti, odhliadnuc od veku.
S nim sa pozna 10 rokov, ak by nieco spolu chceli mat, tak mali na to dost casu a priestoru a ty by si v jej zivote vobec nebol. Ocividne to medzi nimi nie je az take zerave ako to vyzera, ak sa ako dvaja nezadani ludia nedali dokopy. A teda keby ma partner staval do pozicie, ze sa mu nepozdavaju moji kamarati, ktorych poznam dlhsie ako jeho, tak bud sa s tym vysporiada bez zbytocnych kecov alebo moze ist…
Po praktickej stránke si myslím, že sa nemáš čoho báť, lebo čo by už len 30tka robila so 60tnikom 😃 možno chvíľu by to ešte ako tak fungovalo, ale časom už vôbec. Avšak, po platonickej stránke mi to smrdí a riadne. Pretože ak je pre ňu ako otec, tak by jej nemal pripadať príťažlivý
Preboha, ľudia, uz pochopte, ze muz a žena môžu byť kamaráti...ja nechápem ze za všetkým hned vidíte niečo viac...msm kamaráta 30 rokov, keď robil muz týždňovky, tak som s nim bola častejšie ako s mužom...nikdy medzi nsmi nič nebolo a nebudd...
@rachel36a tiež mám takého kamaráta, je starý mládenec a môžem aj pochváliť jeho svaly, to je tak všetko, sexuálne ma vôbec nepriťahuje a ak náhodou ja jeho hej má dosť chochmesu resp. sa tak poznáme že to ani neskúšal nikdy ... chodíme spolu na pivo, poznám jeho kamošov, ešte aj v jednej izbe by som s ním v pohode spala ak by sa inak nedalo - a môj muž je v kľude, lebo nás oboch pozná...
@biba_18 ved presne aj my tak..on je rozvedený, ale má vnúčatá vo veku môjho syna..chodime na prechádzky, sem tam skočíme na pivo, ja vodu 😁😁, ideme opekať...nie vždy môže ísť aj moj muz...často sme len my dvaja...bol nám aj na svadbe...a ani jeden v tom druhom nevidíme objekt záujmu
Ja mám veľa kamarátov a nikdy by som kvôli partnerovi kamarátstvo s nimi neukončila...ja sa poznám, s kamarátmi nespím...pochválim, posrandujem, poflirtujem ale zdravo, v rámci spoločného humoru...niekedy u mňa prespia...ale nikdy, nikdy sa ma ani len nedotkli a nemali sexuálne narážky...nie všetci muži sú prasatá...a pokiaľ neveríš vlastnej priateľke, tak to je problém...a nie to, že má kamaráta, ktorý jej otcom môže byť...
S určitosťou ťa môžem upokojiť jedným... ak bude chcieť tak ta podvedie, či chceš, alebo nie 😉
A práve tým, ak budeš na ňu tlačiť, svojou neistotou, dostaneš ju práve ty sám medzi mlynské kolesá, a ona začne premýšlať, čo bude veľmi zlé...
Takže sa nezamýšľaj, vyprdni sa na to... je s tebou, je... trávy viac času s tebou, než s ním, určite áno...
Žena ti nikdy nepovie pravdu... skôr pôjde sem na MK rozoberať problém, než by ho riešila s tebou ako partnerom 😉
A áno, priateľstvá medzi mužom a ženou existujú, čuduj sa svete, lepšie si rozumiem so ženami ako s chlapmi a nič v tom nie je (z mojej strany). Fajn pokec, sranda, ale príťažlivosť, chémia nič...

Spolu už teda nepracujú. Občas si píšu. Stretávajú sa súkromne sami? Či v akom kontakte sú, keď už nie sú kolegovia?