icon

Moje kamarátky nechcú chodiť na koncerty. Čo s tým?

26. sep 2026

Ahojte,práve som pozerala správy a celkovo rozmýšľam že koľko ludí a kamaratiek spolu chodia na koncerty,hody atd a su aj 3-4 a mrzí ma že ja mám také kamarátky že nechcú veľmi nikam chodiť,nič sa nedá,niektoré majú problem ísť na hodinu na kávu .. resp ich treba neviem ako presviedčať. Je veľa takých ľudí? Ja si druheho viem aj vypočuť aj zavolať niekam ale mam pocit že už dnes treba ľudí presviedčat aby si sli na hodinku sadnúť na kávu .. máte to aj vy tak alebo máte také kamarátky že pojdu aj vás zavolaju?

anonym_3ad802
•
26. sep 2026

Nespolieham sa na doprovod, tam kde chcem ist pojdem aj sama. Kava, kino, nakupy, vylet, dovolenka, koncert... Vzdy to tak bolo. Ked sa najde partia a dohodneme nejaku akciu a ak mi to casovo vychadza idem, ale ked sa partia nenajde a chcem ist idem aj sama.

anonym_95cfe9
•
26. sep 2026

@anonym_autor v akom veku, v akej životnej situácii sa nachádzajú. Možno majú objedtove dôvody. Kým sme mali malé deti sa častokrát ozaj nedalo ani na tú kávu, ak sme nechceli nakaziť deti či jedna druhú, alebo nebolo kto by deti postráži.
Teraz o toky neskôr chodím so skoro dospelou dcérou, niekedy s mamou, inokedy s kamoškou a k sama ako kedy.

pralinka25
•
26. sep 2026

tak zalezi ci mate rovnaky vkus. ja mam super kamosky ale co sa tyka koncertov mame diametralne odlisny vkus.

anonym_9c4b7f
•
26. sep 2026

@anonym_autor absolútne ma nelákajú kamarátky, ktoré by ma vyvolávali na hodinové kávy, hody, koncerty, takže je to individuálne.

anonym_98bc41
•
26. sep 2026

@anonym_autor pricinou toho preco dnes ludia nechcu nikam chodit su absolutne predrazene slovenske ceny restauracii, podnikatelsky nenazranci uz prosto nevedia co za-pytat, zmrzlina kopcek 2,50€, kava espresso 3€, kolacik 4€, lahke posedenie tak pre 4 clennu partiu vyde na 40€, ak sa chcu najest tak sa rovno ocitnu na sume 80€ co uz je extrem, 4 vikendy takehoto posedenia a mas to za 320€, nema prosto kazdy bezodnu penazenku, rodicov v smere alebo si nezobral bankarovu dceru, jednoducho a jasne podnikatelom treba za-platit ich luxusne 200 000€ auta, zlato a dovolenky..., ved len cena nafty 2€/L nie je absolutne nastavena/prijatelna na slovenske mzdy, to je aj dnesny problem zien pri zoznamovani sa, chlap aby opakovane platil tieto nechutne ceny, mesiace ho takto natahovali a nakoniec mu povedia ze oni to citia inak, preto su dnes na vzostupe privaty, na vlastne byvanie uz ani dvaja priemerne zarabajuci, spolu zijuci nedosiahnu a deti tak automaticky neplanuju vobec, Slovensko stat zobrakov a feudalov.

anonym_f3477f
•
26. sep 2026

Napodobne. Vlastne ked tak rozmyslam nemam ziadne kamaratky. A co som sa ja nasnazila, navymyslala akykolvek program od sportu-kavy-nakupov. Vzdy vzdy som bola ja ta iniciatorka.😢tiez mi velmi chybaju kamaratky…

anonym_dfce93
•
26. sep 2026

@anonym_autor Ja ako mám deti som sa naučila fungovať sama a ako rodina. Nedám dopustiť chodiť saba na nákupy ,prejst sa,na bicykel občas aj na koncert ak nik nechce ísť. Ale áno mám kamarátku ktorá ma zavolá, alebo ja ju. Ale my desaťročia väčšinou s mužom všade, alebo s rodinou.