Môže byť písanie medzi mužom a ženou priateľské?
Môže medzi mužom a ženou fungovať nezáväzná komunikácia cez správy, takzvane "o ničom" alebo "o počasí"? Bez nejakého sexuálneho či iného kontextu, bez toho aby ten rozhovor niekam smeroval? Len tak občas priateľský pokec?
Spýtaj sa s kľudom, bez útokov, výčitiek… ak bude reagovať aj tak podráždene a otočí to proti tebe, že si žiarlivka, tak to nie je okej z jeho strany
Áno medzi mužom a ženou môže existovať priateľstvo ,no musia to byť vyzretí jedinci a nie typ človeka , čo za všetkým vidí len to jedno …tak isto keď je človek extrovert má x-kamarátov a nič postranné za tým nemusí byť .No a typ Casanova nebude schopný viesť kamarátstva bez postranných úmyslov .
@autorka Keď nabudúce zaregistrujes, že mu zas niečo poslala, normálne sa ho to bez výčitiek opýtaj a uvidíš hneď reakciu. Určite to nenechavaj len tak nepovšimnuté. Hlavne, keď ťa to trápi.
no tak ja tiez nepisem s nikym nonstop. su obdobia ze si piseme, potom utlm a tak dokola.
ale ak ta to zoziera (co je pochopitelne) tak sa fakt na to spytaj. ved mas pravo vediet. zvol nejaky neutocny sposob, proste normalna otazka. kedze sam o nej nehovori tak mas zas pravo poznat jeho okruh ludi. mna keb sa muz opytal uplne v pohode mu poviem a ak by bola priezitost aj zoznamim. a nebrala by som to ako scenu ani utok. ale ako tu uz bolo spomenute ak ho normalny soposb polozenia otazky rozhodi bude to divne.
Podla veku a motivacie pisat. ;D
@autorka On by ti mal sám ukázať alebo povedať o čo sa jedná,odkiaľ sa poznajú a nemal by ti nič zatĺkať ,pokiaľ je to ozaj v kamarátskej rovine.Akonáhle bude nervózny alebo to otočí proti tebe ,schovávať mobil niečo tam nehrá .Keď je frajer spoločenský ,ma viac kamošov /kamošiek nič za tým nemusí byť,len proste je taký typ človeka .
@autor Tiež by som to tak spravila.
Veru, môže....mojej sestre 22 ročnej taký píše...zoznámili sa na zoznamke, na začiatku nejaké sympatie, ale teda potom povedal pravdu, že má 2 deti a tak sestre spadli ružové ,,bríle" a povedala, že je ochotná sa baviť už len na kamarátskej úrovni, hoci on tvrdí, že toto má vysporiadané...každopádne, ja jej stále hovorím, nech na také kamarátsvo neverí, že on ju vníma inak, hoci áno, je pravda, stretnú sa 2 razy do roka na káve, nikdy neskúša na ňu nič, parkrát jej aj s niečím v robote pomohol, akože správanie nemôžem povedať, ale keď vidím, že si píšum xkrát do týždňa...neviem, mne by to bolo divné, často si píšem len s niekým, s kým ma niečo reálne spája aj v bežnom živote...
???? Cudzia zena, sama od seba napise random cudziemu muzovi a poziada ho o priatelstvo.... a "kecaju o nicom". To co za sci-fi? Je to uplna chujovina. Bud je to nejaky scam, a ona ho chce nejako ojebat o €€€€, alebo je ten tvoj, jeden z mala, z ktoreho zenske vlhnu a tie nezbednejsie si ho chcu okostovat. A bonus pre ne je, ze je zadany 😁
Dajme si anketu: Zeny, kolkokrat za svoj zivot ste oslovili 1. na soc sieti uplne neznameho muza
2. Na soc sieti oslovili znameho muza
3. V realom zivote oslovili uplne neznameho muza
Za ucelom "pokecat o nicom" 🤣😂
V kazdom pripade, internet je plny zufalych a frustrovanych zien (aj muzov) ktore si saturuju svoje potreby nezmyselnymi konverzaciami a utvrdzuju sa v svojej "dolezitosti". No opak je vsak pravdou.
ale veď sa ho SPYTAJ 🙈 opýtanie sa nie je žiadna žiarlivosť 🙄 toto čo tu predvadzas už ale je... nevieš komunikovať s mužom? ty musíš poznať "jeho reč". nechápem tieto vzťahy. fakt nie. potom že prečo sa rozpadajú.
@janka_23 to nerozporujem, ze si tymto muz honi ego. To je ultimatny fakt. Verim, ze ak ten muz ma taketo mnozstvo zaujemkyn, tak uz ked, na real sex, si vybera to naj a ostatne utru slinu. Za mna, tento typ zien a muzov, su simplexne jedince. Tliachanie slamy. Uz ked, skus blizsie charakterizovat toho mladeho pana, nech cca vieme vyhodnotit cim je taky vynimocny. Lebo objektivne je to ista anomalia.
K čomu je dobrá téma, pri ktorej anonymný autor vymaže všetky svoje príspevky? Nie je jasné kto sa pýta (žena alebo muž) ani či to malo zmysel alebo nie. Úplne sa stráca informačná hodnota. Proste komunikácia "o ničom". ☹

Ked sa opytas normalne a usmevom,nema ti co vycitat.