Môže človek v priebehu dní zmeniť názor na osobu?
Zdravím. Mám takú dilemu, a s tým človekom o tom moc diskutovať neviem keďže aktualne spolu nekomunikujeme.
Tak možno niekto bude vedieť poradiť z vlastnej skúsenosti.
Par týždňov dozadu som začala riešiť nejaké veci s chlapom (je mladší celkom ale to nehrá moc rolu) ktorého poznám od malička vlastne , len sme sa nejako nestretli.
Par krát sme boli vonku na také striedane naliehanie jednej alebo druhej strany …. A občas sme skončili u nás a pozerali film a nejaké drobné nežnosti . Nic vážne.
Ale on sa proste choval každého pol dňa inak. Raz ma chcel a potom zas že musíme na to ísť pomaly a proste úplne zmiešané signály.
V utorok sme si povedali celkom škaredé veci, teda ja skorej ale proste on stále že chce čas a že ma chce spoznať a tak , a že sa trápi keď spolu nejsme … ja že tak proste trváme spolu čas , nie je to také zložité . Potom sa odmlčal tak som mu napísala že ma to mrzí a že mu dám čas a že ho mám rada a nechcem aby to takto dopadlo. A večer mi napísal úplne litanie odfajčov, a že by sme to mali uzavrieť a že si najdem niekoho lepšieho a takéto veci…. Čo bol úplný protiklad všetkého čo mi hovoril doteraz. Napísala som mu potom že chcem aby bol šťastný ale nech robí ako uzná za vhodne…. Vôbec neviem čo si mám o tom myslieť . Už sa mi potom ani neozval , ale neviem ako ďalej. Nechcem aby to takto dopadlo na jednu stranu, ale vôbec neviem či sú to len nejaké hry na mys a mačku a len fangujeme na princípe že kto si čo práve môže dovoliť…
Mám tomu dať čas ? Myslite že pomôže keď sa nebudeme baviť istý čas, alebo na to mám zabudnúť úplne .
@vendywillis podľa mňa má aj nejakú inú vo výhľade a správal sa tak, ako to s ňou v tej chvíli vyzeralo.
No druha osoba v tom na 100% nie je . Ja som rozmýšľala že či to nemôže byt tým že nemal ešte normálny vstah a ma celkom obmedzene kontakty sociálne … tak ale keď už sa niekto snaží vám prispôsobiť a mať vás rad prečo ho odhanat
Chceš jeho nálady trpieť dlhodobo? Ak áno tak sa mu ďalej pchaj do priazne.
Najprv na to fest tlačil a keď som si myslela že už z toho niečo reálne je , tak proste zdupkal a stiahol sa . Ja som tomu nepomohla mojimi dramatickými správami tiež.
Napísal ti, že si máš nájsť lepšieho. Dobrú radu ti dal. Lepšia neexistuje. Toto je nevyzretý trulo a typ, ktorý takýto bude celý život. Že nemal normálny vzťah s tým nemá nič spoločné. Takto sa bude správať vždy. Raz bude mať super náladu, bude ťa milovať, potom zase bude frflať a robiť dusno. Toto potrebuješ? No ak si zúfalá chudera tak áno. Chlap, ktorý skutočne stojí o ženu, sa správa úplne inak.
utekaj dievca a neobzeraj sa. toto nie je material na vztah. a tusim ani neexistuje otrepanejsia a drbnutejsia fraza ako najdes niekoho lepsieho ale kazdopadne tento chalan ma pravdu.
Možno počúva priveľmi rady "múdrych" influencerov, ako zbaliť babu- t. j. udržiavať ju v neistote, tváriť sa, že ju nechceš, ... proste také manipulačné hry
@unicornlady mne to z tej našej komunikácie posledné dni vyšlo jedine takto že sa so mnou hra len. Preto ma to stve . Ved vám človek do obeda nepovie že vás nechce stratiť , a že chce s vami tráviť čas a že ako je mu so mnou jedine najlepšie a keď povolim, tak začne úplne inak
@vendywillis proste si ho nijako veľmi neocarila. Nic za tym nehľadaj. Chlap bud chce alebo nechce. On ta proste nechce
Vies co, ja som zazila nieco podobne, hovoril mi, ze ma nechce, a ked som to akceptovala, tak si uvedomil, ze potrebuje mat moju pozornosť, lebo ina mu ju nedava.. takze ten tvoj robi to iste, a tu je len jedina rada, posli ho do pekla a vsade blokni, lebo takto ta bude manipulovať este dlho. On ta nechce, potrebuje len tvoju pozornosť, o tu nechce prist. Takze urob presne to, prestaň mu ju venovat, vazne ta nechce, aj ked ti obcas hovori ine. Neboji sa vztahu, nechce ta. Keby ta naozaj chcel, tak ste spolu uz davno.
Pozbieraj svoju hrdosť a posli ho do pekla. Nech ide manipulovať inu
A koľko má rokov? Lebo teraz tí mladší sa nejako neponáhľajú do vzťahov.
@vendywillis možno nechce vzťah, možno čakal, že po domácom kine bude rovno sex, ten nebol tak sa mu nechce "spoznávať sa".
Asi preto ešte nemal žiaden vzťah
@maranco ved ale toto po mne furt chcel, že pomaly sa spoznávať . Ja som bola trochu needy na neho a proste som ho poslala aj do riti že proste s ním nic nechcem…ak to berie že sme len kamosi, lebo to tak nevyzerá vôbec …. a potom sa mi zas včera doprosoval že ma nechce stratiť a že ako chce čas a spoznávať ma a nechce ma stratiť. A keď som uznala že som bola trochu moc tak ma začal zase odfajčovat. Až to uzavrel že to ukončíme … a hotovo. Odvtedy žiadna debata. Neviem čo si mám o tom myslieť . Som z toho úplne zmätená . Lebo viem že keď sme spolu aj boli nekde , bolo to úplne super. Len tie konverzácie sa vždy nejak proste vyostrili .
Preto sa pýtam , či mu mám dať čas na to nech si v tom urobi poriadok . Alebo proste je tonuplne pass. On ma 24 ja 30 … kto sa pýtal na vek
@vendywillis žiadny čas mu nedávaj. Bol už do teba zamilovaný muž? Lebo tento muž do teba absolútne nie je zaľúbený a len sa hrá
@vendywillis Je to nejaký zakomplexovaný a psychicky nevyrovnaný čudák. Sám nevie, čo chce. Má nálady ako žena s PMS. Na toto by som fakt nemala nervy. Jednoznačne by som s takýmto čudom prerušila všetky kontakty.
Však sa Ti neozval. Tak kašli na neho. Pre istotu ho blokni a zabudni čo najskôr.
@anketkarka napísal po potom , že čo by som robila na jeho mieste. Že neviem ako sa ma správne rozhodnúť… tak ho odignorujem. Uvidím či z neho vylezie niečo viac
@vendywillis bohužiaľ ťa nechce, chvíľku aj rozmýšľal, ale nie si pre neho to pravé orechové.. treba ho vypustiť z hlavy, nech sa nenamotáš zbytočne.. chcel byť len kamarát zrejme a ty si tlačila..
Ty si zrela zena, on je tesne po puberte. Ako ti moze imponovat nevyzrete dieta?? Si pre neho stara na vztah. Chcel len sex.
@vendywillis podla mna nema o teba zaujem.

@vendywillis tu cas nepomoze. Zabudni na neho, toto nevyslo.