icon

Môže fungovať vzťah s o 9 rokov mladším mužom?

11. okt 2025

Spoznala som o 9 rokov mladšieho chlapa. Podľa mňa mu ide len o sex, ale on tvrdí, že chce vzťah a vždy bol na staršie. Ja si nemyslím, že by to mohlo dlhodobo fungovať a nepotrebujem si dokazovať nič. Cítim sa sama a sex by mohol byť tiež fajn. Ísť do toho? Povedať mu, že to bude len kamarátstvo s výhodami? Tváriť sa, že som mu spapkala rozprávku o vzťahu a možno z toho naozaj bude niečo viac? Nemám si komplikovať život, lebo sa namotám? Chcem kľudný život a milujúceho partnera, ale tak prečo by som si neužila bez očakávaní. Nie som na to povaha, tak sa neviem rozhodnúť.

Strana
z2
anonym_5a954b
11. okt 2025

@anonym_autor keď na to nie si povaha tak do toho nechoď. Vzťahy s výhodami nefungujú, vždy to jeden odnesie.

anonym_e1771b
11. okt 2025

@anonym_autor choď de sexu bude koza celá aj vlk sýty

anonym_bbabdd
11. okt 2025

@anonym_autor bud autenticka a na nic sa nehraj, ake papkanie rozpravok? Jednaj na rovinu a nefabuluj, je to trapne.

jaja20
11. okt 2025

Ako sa hovorí, lepší vrabec v hrsti, ako holub na streche.
Ak ti momentálne chýba blízkosť iného človeka a sex, tak to vyskúšaj. Možno hneď zistíte, že nie ste kompatibilní. Alebo sa z toho časom naozaj vyvinie vzťah.

anonym_52dbba
11. okt 2025

@anonym_autor zbytočne zo seba budeš robiť matrac. Žiadna emocionálne založená žena, ktorá je psychicky v poriadku a dospelá nemôže byť spokojná so sexom bez ničoho. Len ty sa budeš cítiť využitá. Zbytočne sa neponižuj a nevkladaj energiu a svoje telo tam,kde ťa chcú len využiť. Pokiaľ zrelá, normálna žena vzťah bez emócií, podpory a záujmu,len čisto pre sex ťa nebude uspokojovať,ba skôr ničiť by som povedala

autor
11. okt 2025
@anonym_52dbba

@anonym_autor zbytočne zo seba budeš robiť matrac. Žiadna emocionálne založená žena, ktorá je psychicky v poriadku a dospelá nemôže byť spokojná so sexom bez ničoho. Len ty sa budeš cítiť využitá. Zbytočne sa neponižuj a nevkladaj energiu a svoje telo tam,kde ťa chcú len využiť. Pokiaľ zrelá, normálna žena vzťah bez emócií, podpory a záujmu,len čisto pre sex ťa nebude uspokojovať,ba skôr ničiť by som povedala

@anonym_52dbba tu sa skôr zdá, že chcem využiť ako madrac ja jeho, lebo on vraj chce vzťah. Mne jeho povaha sedí, lebo pri ňom zabúdam na starosti a je s ním zábava. Pre život je ale zábava a sex málo keď prídu tie starosti. Preto s ním vzťah nechcem.

la_dolce_vita
11. okt 2025

Tazko radit... daj tomu volny pribeh a uvidis, hlavne moc neries, my zeny prilis vsetko riesime a casto zbytocne. Muzi toho naslubuju, cize len cas ukaze, ale mozno zazijes nieco pekne. Treba sa vsak nastavit tak, ze ak to nevyjde, nech ta to emocne neprevalcuje.

anonym_19957b
11. okt 2025

Chod do toho👍

sissy27
11. okt 2025

@anonym_autor plnohodnotny vztah s mladsim muzom vobec nie je scifi, takze kludne tomu daj sancu. Jedine, co by ste si mali vydiskutovat, je tema deti. Neviem kolko mate rokov, ale je riziko, ze on este bude chciet deti a ty uz na to budes “stara” (prepac, nenachadzam lepsi vyraz).

petronelag
11. okt 2025

A koľko máte rokov vy a partner? Lebo u žien je niekedy škoda obetovať dobré roky.

morpheuss
11. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_52dbba tu sa skôr zdá, že chcem využiť ako madrac ja jeho, lebo on vraj chce vzťah. Mne jeho povaha sedí, lebo pri ňom zabúdam na starosti a je s ním zábava. Pre život je ale zábava a sex málo keď prídu tie starosti. Preto s ním vzťah nechcem.

@anonym_autor Ale veď ty mu nemusíš teraz definovať, či to bude kamarátstvo s výhodami alebo vzťah... uži si jeho prítomnosť, uži si sex, aj zábavu... a kto vie, možno z toho bude neskôr aj niečo viac.

moonlight1210
11. okt 2025

Zvazujes ho len na sex, lebo vo vztah s nim neveris, ale zaroven nie si na to povaha - obavam sa, ze prva na tom narazis, zalubis sa a on nakoniec vycuva.
Nechaj radsej tak.

korylan
11. okt 2025

@anonym_autor ak nie si na to povaha, ublizis sama sebe. A nebudeš pripravená na kvalitný vzťah.

deninka233
11. okt 2025

Myslím, že to príliš riešiš. Uvoľni sa a nechaj to plynúť. Možno z toho bude len sex a možno naozaj vzťah. Samozrejme, že tie začiatky sú len o zábave a sexe, však nemáte aké starosti riešiť spolu, to neznamená, že by problémy nevedel riešiť, keď už na to príde…
Ja mám manžela mladšieho a v pohode nám to funguje už tucet rokov.

sszuzu8
11. okt 2025

Nechaj ho byt. Nevieš čo chceš a akurát sa možno on namota

anonym_cd7028
11. okt 2025
@anonym_52dbba

@anonym_52dbba prečo by mala robiť matrac? Veď si užije rovnako, ako on, nie?

rejon21
11. okt 2025

@anonym_autor vobec nic neries nasilu. Uzivaj si proste zivot a sama uvidis, aky je a o co mu islo. Moj muz je o 15 rokov mladsi a sme v manzelstve 7 rokov. A tiez som mu najprv neverila a bolo mi celkom jedno, ako to dopadne.

anonym_596f58
11. okt 2025

@anonym_autor Pokojne to moze fungovat, mam kamosku, co ma o 9 rokov mladsieho manzela a su spolu uz dlho, maju dve deti uz v puberte...

anonym_cd7028
11. okt 2025
@anonym_596f58

@anonym_autor Pokojne to moze fungovat, mam kamosku, co ma o 9 rokov mladsieho manzela a su spolu uz dlho, maju dve deti uz v puberte...

@anonym_596f58 aj ja poznám dva také páry, sú spolu jeden vyše dvadsať, druhý vyše tridsať rokov, ale je to skôr výnimka, ako pravidlo

amazonka13
11. okt 2025

😎 Uži si bez očakávaní... Ak ti na ňom nič zásadné neprekáža. Tvoje telo, ako z kontextu vyplýva by do toho aj šlo, tak povahu nechaj zatiaľ za dverami🙃. Ste bez záväzkov, zima bude dlhá🥳. Kým sa dočkáš kľudného života s milujúcim a vyhovujúcim partnerom, zvädneš. Koncept pre svoj osud máš pripravený, ale čo ak je to ON? Život píše rôzne scenáre. Škrtni v hlavičke,že je mladší, roztiahni krídla a leť. Omladneš, zadarmo vrásky vyhladíš, pookreješ. Vyskúšaj, veď možeš kedykoľvek odísť. Keby sme mali mať v živote len vážne, pokojné, záväzné vzťahy, humor by sa "dočista" vytratil z naších životov😂.

anonym_3f2d88
11. okt 2025

choď do toho a uvidíš... Neskúsiš, nevieš

rachel36a
11. okt 2025

@anonym_autor a prečo by mladší muž nemohol chcieť plnohodnotný vzťah do staršou ženou? Ja mám tiež mladšieho o 9 rokov. Po troch rokoch sme sa vzali, narodil sa nám syn. Sme spolu už 16 rokov. Keď sne sa spoznali, on mal 28, ja 37

domkakvet
11. okt 2025

@anonym_autor nic si s nim nezacinaj.

anonym_4b4400
11. okt 2025

nie nefunguje... 9 r staršia žena je veľa. jedine žeby si ty bola kočka a on fuľo z lesa.

liusa82
11. okt 2025

@anonym_autor moji rodičia majú presne tento rozdiel a sú stále spolu 😁 ale oni to obaja brali vážne hneď od začiatku vzťahu.A rozdiel nebolo vidno myslím keď si sa na nich pozrela mamina bola vždy pestovana starala sa o seba a vyzerala mladšie.Ocino bol tiež fešák za mladi.No teraz po rokoch skôr mama vyzerá lepšie ako on je stále chudá,oco má už pivný pupek 😃 Takže toto nebude tým.Na niekom rozdiel vidno a na niekom nie..Pozri ak nevyskúšaš nevieš

anonym_6e4404
11. okt 2025

Mám mladšieho o 14 rokov a sme spolu 15 rokov, takto dlho som nečakala, že to vydrží, vlastne som nikdy nemala takto dlhý vzťah a ešte neskončil.
Som s tým vysporiadaná od začiatku, že to može skončiť, ale vrásky mi to nerobilo..
Chémia neskutočná medzi nami a úcta tiež, nikdy za tie roky sme si nepovedali ani že šibe, všetko ide veľmi ľahko a žiaden problém nemáme.
Určite vyskúšaj💗
A tiež som ho chcela len ako matrac 23 ročný.

anonym_6e4404
11. okt 2025

A neni žiaden otesánek, najkrajší chlap široko ďaleko, erekcia už ked ho chytím za stehno..
A ja som v pohode tiež, zuby, vlasy, postava celkom OK

torysheer
12. okt 2025

@anonym_autor tiež som tak s mojím začínala, že vzťah určite nie, len kamarátstvo s výhodami , a pol roku takéhoto fungovania to prerástlo do veľkej lásky. Sme spolu už 12rokov. A vek nerieš, niektorí mladíci to majú v hlave upratanejsie ako 50tnici na ktorých príde druhá puberta a zrazu nevedia čo so sebou🙈 veď čas ukáže

vikisisi
12. okt 2025
@anonym_cd7028

@anonym_52dbba prečo by mala robiť matrac? Veď si užije rovnako, ako on, nie?

@anonym_cd7028 tu na MK majú niektoré ženy názor, že keď žena chce sex tak je vždy len matrac ako keby nemohla mať aj ona svoje potreby, túžby na môj vkus zaspali dobu

anonym_cd7028
12. okt 2025
@vikisisi

@anonym_cd7028 tu na MK majú niektoré ženy názor, že keď žena chce sex tak je vždy len matrac ako keby nemohla mať aj ona svoje potreby, túžby na môj vkus zaspali dobu

@vikisisi tiež sa nad tým nestačím diviť

Strana
z2