Môže fungovať vzťah s o 9 rokov mladším mužom?
Spoznala som o 9 rokov mladšieho chlapa. Podľa mňa mu ide len o sex, ale on tvrdí, že chce vzťah a vždy bol na staršie. Ja si nemyslím, že by to mohlo dlhodobo fungovať a nepotrebujem si dokazovať nič. Cítim sa sama a sex by mohol byť tiež fajn. Ísť do toho? Povedať mu, že to bude len kamarátstvo s výhodami? Tváriť sa, že som mu spapkala rozprávku o vzťahu a možno z toho naozaj bude niečo viac? Nemám si komplikovať život, lebo sa namotám? Chcem kľudný život a milujúceho partnera, ale tak prečo by som si neužila bez očakávaní. Nie som na to povaha, tak sa neviem rozhodnúť.
@anonym_52dbba tu sa skôr zdá, že chcem využiť ako madrac ja jeho, lebo on vraj chce vzťah. Mne jeho povaha sedí, lebo pri ňom zabúdam na starosti a je s ním zábava. Pre život je ale zábava a sex málo keď prídu tie starosti. Preto s ním vzťah nechcem.
@anonym_autor Pohodovy a zabavny clovek nemoze byt aj rozvazny a zodpovedny? Ja by som tomu dala sancu. Spoznas a uvidis,ci ti bude sediet aj povahovo. A ak to aj nevyjde,tak co. Odplaces si par tyzdnov a pojdes dalej. Vsimaj si aj male naznaky spravania,to ti vela o nom napovie. Aj z rozhovorov vies odhadnut,ci je spolahlivy. Ak ides do vztahu,nikdy nejdes na istotu,nikdy nevies,co sa stane,aky je ten druhy clovek. Len spoznavanim sa utvrdis.

nie nefunguje... 9 r staršia žena je veľa. jedine žeby si ty bola kočka a on fuľo z lesa.
@anonym_4b4400 veľmi sa mýliš, obe ženy, ktoré sú v pároch, ktoré som spomenula vyššie, sú elegantné dámy, ktoré sa vždy o seba starali, športovali a obidve boli finančne zabezpečené, ešte kým spoznnali svojich mužov. A ani jeden z tých mužov nie je žiadny tĺk, jeden podniká už roky, druhý je učiteľom na strednej škole. Tú jednu bližšie nepoznám, ale tá druhá išla do toho s tým, že to medzi nimi iskrilo, veľmi si rozumeli v každej sfére života a že ak to bude trvať medzi nimi päť rokov, tak päť, keď desať, tak desať, keď navždy, tak navždy. Veď dnes sa kopa manželstiev rozvádza po pár rokoch, aj keď je medzi manželmi rozdie ĺ dva, tri roky a muž je starší. Mňa nikdy mladší muži nepriťahovali, mám o štyri roky staršieho, ale to ńeznamená, že to u iných nemôže fungovať. A pozri sa okolo seba, niektoré 20-25 ročné mladé ženy a katastrofa, nadváha minimálne 15 kg, sadlo pretekajúce ponad pás nohavíc, alebo ešte lešpie legíny, aby bolo viac vidieť, ako sa vyžrali, mastné vlasy, ktoré kaderníčku rok nevideli, nechty, zuby ani nepíšem.